Monika.D Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ciociu Moniko allegro cudne :) Dziękujemy pięknie :) Szkoda tylko, że nie ma do mnie numeru tel podanego, bo w razie jakichś telefonów wiem najwięcej o psiaku. Loluniu gromadka rozrabia :) Libinek był dzisiaj w lasku na śnieżnym spacerku. Brykał się jak szalony. Niestety padły mi baterie w aparacie i fotek nie mam :( Quote
Monika.D Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ciociu Moniko allegro cudne :) Dziękujemy pięknie :) Szkoda tylko, że nie ma do mnie numeru tel podanego, bo w razie jakichś telefonów wiem najwięcej o psiaku. Loluniu gromadka rozrabia :) Libinek był dzisiaj w lasku na śnieżnym spacerku. Brykał się jak szalony. Niestety padły mi baterie w aparacie i fotek nie mam :( Quote
Guest ambird Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Monika, dawaj numer do siebie, zmienimy ;) Quote
Monika.D Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Moniczko 606 31 38 36. Zapraszam na bazarek dla Labiego - klik. Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 I pokazujemy sie Slicznoto.......:) Quote
Monika.D Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aguś dziękuję, że do Nas zaglądasz :) Właśnie ładuję te przeklęte baterie do aparatu i po południu jak się uda, wstawię foteczki na śniegu. W tej chwili śnieg u mnie sypie, że świata nie widać, a Labi szaleje jak wariat :) Quote
Polla Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 śnieżny pies :D kto przygarnie tego czarującego bałwanka :D Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A jak Labi radzi sobie w taki snieg? Quote
Monika.D Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Labi uwielbia śnieg. A odśnieżanie z nim trwa o wiele dłużej, bo łapie Łukaszowi zębami za łopatę i tak się przeciągają po podwórku he he Wczoraj miałam zrobić zdjęcia, ale moja córka wylała herbatę na kartę pamięci od aparatu i padła :/ A pamięć wewnętrzna mieści całe 5 zdjęć, a ja nie mam cierpliwości, żeby zrzucać fotki na kompa co minutę :/ Także zdjęcia chyba dopiero jak kupię nową kartę :( Quote
Lolalola Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 to widze,ze Labus lubi snieg jak i moja bulinka,z tym ze sniegu jest wiecej niz mierzy bulinka,wiec juz go nie lubi;)i siedzi w domu nieszczesliwa;)wczoraj zjadla 3 kulki sniegowe i to by bylo na tyle;) Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ZA to moj labiszonek uwielbia hasac po sniegu...... nawet jezeli jest go wiecej niz on ma wzrostu...... Quote
IVV Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 i dalej nie ma :( moze macie jakis pomysl na ta malenka bidulke :( http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIECYTOWANIE-ZDJĘĆ!!?highlight=kudlacze+potrzebie Quote
kaja69 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Moni chyba wysiadł net :shake: mógłby ktoś podrzucać jej wątek i bazarek,proszę :lol: Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 O kurcze........ ale zdjecia beda na pewno.......:) Quote
kaja69 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jak tylko Monia odzyska neta to będą,ale głowy nie daję:) Quote
Monika.D Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ale tu gości :) A mnie wcięło :( Net rzeczywiście mi nawala... Ale ostatnio zajęłam się produkcją choinek i ciągle brakuje mi czasu :( Zdjęć też niestety nie mam, bo Łukasz pożyczył aparat siostrze :/ Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Produkcja choinek......:):) Kochana...:) super a jak tam psiaki? Quote
Monika.D Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Z produkcja to może przesadziłam, ale robię troszkę choineczek... A psiaki w porządku. Labinek uwielbia śnieżne zaspy. A wywalić Pańcię w taką to już wogóle raj dla niego :) Quote
Recommended Posts