Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Moniko allegro cudne :) Dziękujemy pięknie :) Szkoda tylko, że nie ma do mnie numeru tel podanego, bo w razie jakichś telefonów wiem najwięcej o psiaku.

Loluniu gromadka rozrabia :) Libinek był dzisiaj w lasku na śnieżnym spacerku. Brykał się jak szalony. Niestety padły mi baterie w aparacie i fotek nie mam :(

Posted

Ciociu Moniko allegro cudne :) Dziękujemy pięknie :) Szkoda tylko, że nie ma do mnie numeru tel podanego, bo w razie jakichś telefonów wiem najwięcej o psiaku.

Loluniu gromadka rozrabia :) Libinek był dzisiaj w lasku na śnieżnym spacerku. Brykał się jak szalony. Niestety padły mi baterie w aparacie i fotek nie mam :(

Posted

Aguś dziękuję, że do Nas zaglądasz :)

Właśnie ładuję te przeklęte baterie do aparatu i po południu jak się uda, wstawię foteczki na śniegu. W tej chwili śnieg u mnie sypie, że świata nie widać, a Labi szaleje jak wariat :)

Posted

Labi uwielbia śnieg. A odśnieżanie z nim trwa o wiele dłużej, bo łapie Łukaszowi zębami za łopatę i tak się przeciągają po podwórku he he

Wczoraj miałam zrobić zdjęcia, ale moja córka wylała herbatę na kartę pamięci od aparatu i padła :/ A pamięć wewnętrzna mieści całe 5 zdjęć, a ja nie mam cierpliwości, żeby zrzucać fotki na kompa co minutę :/ Także zdjęcia chyba dopiero jak kupię nową kartę :(

Posted

to widze,ze Labus lubi snieg jak i moja bulinka,z tym ze sniegu jest wiecej niz mierzy bulinka,wiec juz go nie lubi;)i siedzi w domu nieszczesliwa;)wczoraj zjadla 3 kulki sniegowe i to by bylo na tyle;)

Posted

Ale tu gości :) A mnie wcięło :( Net rzeczywiście mi nawala... Ale ostatnio zajęłam się produkcją choinek i ciągle brakuje mi czasu :( Zdjęć też niestety nie mam, bo Łukasz pożyczył aparat siostrze :/

Posted

Z produkcja to może przesadziłam, ale robię troszkę choineczek...

A psiaki w porządku. Labinek uwielbia śnieżne zaspy. A wywalić Pańcię w taką to już wogóle raj dla niego :)