Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś przelałam na Labiego 59 zł z bazarku. Kiedy już zostaną zaksięgowane na koncie, proszę Moniko, potwierdź ich wpływ tu i na wątku bazarkowym.
Małgosia "Zakonna", która podarowała fanty, zrzekła się kosztów wysyłki i przeznaczyła je dla Labusia !!!!

Posted

[quote name='Monika.D']Kobiety to nie ten pies. Nawet nie muszę imienia sprawdzać, bo to nie ten pychol...

Polla no właśnie z tekstem jest problem :(

jutro pomyślę nad tekstem i do końca weekendu postaram się go ogłosić

Posted

Tak jak obiecałam - potwierdzam, że wpłynęły pieniążki z bazarku od Havanki - 59 zł! Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy brali w Nim udział, Loli za przekazane rzeczy i Havance za jego zorganizowanie.

Posted

Monika.D napisał(a):
Tak jak obiecałam - potwierdzam, że wpłynęły pieniążki z bazarku od Havanki - 59 zł! Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy brali w Nim udział, Loli za przekazane rzeczy i Havance za jego zorganizowanie.

Moniko, bazarek z rzeczami Loli jeszcze trwa - do 14.11. Ten, który sie skończył, był podarowany przez Cioteczkę Zakonną.

Posted

Havanka napisał(a):
Moniko, bazarek z rzeczami Loli jeszcze trwa - do 14.11. Ten, który sie skończył, był podarowany przez Cioteczkę Zakonną.

Havanko rzeczywiście bazarki pomyliłam :oops:

Białe cudeńko w porządku... Chociaż od dwóch dni niechce jeść... Chyba rozpieściłam go kosteczkami, łapeczkami z kurczaka, itp. i teraz ma w doopce kaszę i karmę :roll: Ale dzisiaj kupię mu taką mięsną karmę dla psów i z tym będę mieszać... Może mu posmakuje :cool3:

Posted

Polla strasznie dziekuję!

Wczoraj miałam już telefon z Twojego ogłoszenia :) Niestety Pan nie doczytał, że to Skarżysko... Powiedział, ze jeszcze pomyślą z żoną. Ale pewnie się już nie odezwie...

Posted

Ten Pan wydawał się całkiem fajny. Ale chyba i tak nie zdecydowałabym się dać mu Labiego... Nie pisałam nic, ale ostatnio Labi zaczął szaleć :( Jest agresywny w stosunku do obcych. Szczeka i warczy na wszystkich... Jak ktoś wchodzi na podwórko musimy go wiązać... Wtedy rzuca się na łańcuchu. We dwoje nie mogliśmy go utrzymać, żeby wet do niego podszedł :( Jutro kupię mu smycz i zacznę uczyć chodzenia i słuchania. Zastanawiam się tez nad szkoleniem...

Posted

Muszę koniecznie zacząć go wyprowadzać poza ogrodzenie, żeby sprawdzić jak reaguje na obcych na obcym terenie. Na podwórku poczuł się bezpiecznie - jak u siebie i zaczął bronić 'rodziny'.Obawiam się, że jeśli jego zachowanie się nie zmieni może być problem z oddaniem go do adopcji. Na szczęście, w tym wszystkim, piki co czuje do mnie pewien respekt i w miarę słucha.