Monika.D Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 O jak fajnie - będzie kolejny bazarek :) Czekam z niecierpliwością :) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Monikus.....jak zrobi sie zimno to sam wejdzie do tej chatki.......:):) Quote
Lolalola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ooooooo kurde ale szybko doszly!!!!!!!!!!!!jestem w szoku:) kurcze mysle ,ze za ok 9 zl kazda,poza tym szarym szerokim golfem,rok temu duzo kosztowal.............;) bransoletka tez od 10,oki? Quote
Lolalola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 aaaaaaaaaaaaaaa golf tak od 12 mysle:cool3::p Quote
Havanka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Lolalola napisał(a):ooooooo kurde ale szybko doszly!!!!!!!!!!!!jestem w szoku:) kurcze mysle ,ze za ok 9 zl kazda,poza tym szarym szerokim golfem,rok temu duzo kosztowal.............;) bransoletka tez od 10,oki? Dzięki Lola. Spróbuję wystawić jeszcze w tym tygodniu. Szok mnie rownież dopadł, kiedy p. listonoszka mocowała się z zamkniętą bramką, mając dwie koperty w jednej ręce. Gdyby nie moj czujny i mający alergię na listonoszy Misio, to nawet nie wiedziałabym, że przesyłka od Ciebie jest już u moich bram !!!!:evil_lol: Quote
Monika.D Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzisiaj wpłynęły pieniążki od Lolalola. Baaardzo dziękujemy :) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A jak tam biale cudenko?..... jak z jedzonkiem? Quote
Monika.D Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Aguś bez zmian :) Wcina kaszę z karmą, ale dodatkowo z kosteczkami. Bez nich już się krzywi, ale zje jak zobaczy, że nie ma innego :) Dostaje 3 razy dziennie jeść i jutro muszę kupić karmę, bo już końcóweczka została. Poza tym jest z niego kochany pieszczoch. Aczkolwiek jak mój brat dokuczał Klaudii to mało brakowało, żeby go nie chapną... Dobrze, że się mnie słucha. Kochani zapraszam Was do wątku Ani, która 'kolekcjonuje' bezdomne pieski. Ma już ich kilkanaście i sama sobie z tym radzi. Długo jednak tak nie pociągnie - potrzebuje pomocy. Niechciani podopieczni Ani Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kochana......trzy razy dziennie?.....toz juz niedlugo bedzie wygladal jak moj labiszonek........chodzaca kuleczka.... Quote
Monika.D Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aguś nie będzie :) On wszystko spala, bo całymi dniami biega po dworku. Quote
Monika.D Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Gdyby ktoś miał niepotrzebną obroże i smycz pasująca na Labiszonka... Pewna osoba miała mi wysłać, ale mija już 3 tydz. i nic :( A jest mi to naprawdę potrzebne... Zwłaszcza obroża. Wolałabym nie marnować funduszy Labka, bo taka obroża jest droga... Quote
Havanka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zapraszam na obiecany bazarek dla Labiego !!! Fanty podarowała Cioteczka Lolalola - http://www.dogomania.pl/threads/195847-NA-POMOC-LABIEMU-Do-14.XI-godz.-20.00 Quote
wojtuś Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jestem znowu, przepraszam za nieobecność, tyle sie działo, ale myślałem o Monice, Anicie, Havance... i Psiakach a tu jeszcze doszła piękna Sunia. Moniko i Twój TŻ :loveu: Ciesze sie z tej ocieplanej budy dla Labusia, z mestudio rozeznam te materiały na budę- to były gotowe palety z których mozna by zrobić budę, gdyby jeszcze się przydały to może dla innego Psiaka byłoby;) Pozdrawiam pięknie:) O Lolicie wiem, ale że aż na salony w Warszawie trafiła - to cudnie;);) Quote
Handzia55 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Monika wysłałałam Ci na priv moją ofertę pomocy dla Labiego. Mogę jeszcze dorzucić kolczatkę i kaganiec. Trzymałam te pamiątki po moim ukochanym boksiu ale jestem gotowa je oddać psiakowi w potrzebie. Mieszkam w Skarżysku, więc podaj namiary to podrzucę. Quote
Havanka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='wojtuś']Jestem znowu, przepraszam za nieobecność, tyle sie działo, ale myślałem o Monice, Anicie, Havance... i Psiakach a tu jeszcze doszła piękna Sunia. Moniko i Twój TŻ :loveu: Ciesze sie z tej ocieplanej budy dla Labusia, z mestudio rozeznam te materiały na budę- to były gotowe palety z których mozna by zrobić budę, gdyby jeszcze się przydały to może dla innego Psiaka byłoby;) Pozdrawiam pięknie:) O Lolicie wiem, ale że aż na salony w Warszawie trafiła - to cudnie;);)[/QUOTE] Witam Wojtusiu! Troszkę Cię nie było, ale miło, ze o nas myślałeś. Wszystko na dobrej drodze. Nie wiem tylko, czy Labi zaakceptował juz swoją budę w nocy:evil_lol: Quote
Lolalola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Havanka']Zapraszam na obiecany bazarek dla Labiego !!! Fanty podarowała Cioteczka Lolalola - http://www.dogomania.pl/threads/194567-EMERGENCY-ju%C5%BC-czycha%C5%82-na-niego-HYCEL-schronisko-czy-co-labko-mix-domowy ciociu havanko jak klikam na linka bazarkowego to mi sie otwiera watek..........hmmm robie cos zle??;) Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Lola wątek jest tu ... http://www.dogomania.pl/threads/195847-NA-POMOC-LABIEMU-Do-14.XI-godz.-20.00? Quote
anita_happy Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 wracam...do zywych.... praca... a moj tato znowu do szpitala!!!!!!!!!!!!! aktualizowany pierwszy watek..i porsba o ogłoszenia Quote
anita_happy Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Monika...podaj nazwę banku - dla Aliny - potrzebuje do przelwu na szczepienia suni RAZ IIIIIIIIIIIIIIIIIIII napisz o LABIm..jak on na dzieci..jak na koty... metryczke mu taką zrób.. co lubi. plusy i minusy Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Anitko pisałam Alinie jaki bank na fb. To jest PKO Bank Polski S.A. Metryczkę Labiemu zaraz napiszę :) Tylko troszkę się obrobię z wątkami cegiełkowymi, bo ostatnio czasu mi brakuje :( Labiszonek został dzisiaj zaszczepiony. Próbuję wstawić fotki książeczki, ale nie mogę, bo mi wieczoram net nawala :angryy: Quote
Havanka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Lolalola']ciociu havanko jak klikam na linka bazarkowego to mi sie otwiera watek..........hmmm robie cos zle??;)[/QUOTE] Lola, Ty robisz dobrze, to ja źle podlinkowałam ! Już poprawiłam. Dzięki !!! Quote
Monika.D Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kolejny bazarek dla Labiszona http://www.dogomania.pl/threads/195525-Zapobiegamy-rozmna%C5%BCaniu-trwa-do-20.11.-do-godziny-20.00 Rzeczy podarowane przez dianę79. Dziękujemy! Quote
Havanka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Moniko, jak tam nasz Labuś? Zaakceptował już swój apartament? Śpi juz w nim? Quote
Recommended Posts