Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooooooo kurde ale szybko doszly!!!!!!!!!!!!jestem w szoku:)
kurcze mysle ,ze za ok 9 zl kazda,poza tym szarym szerokim golfem,rok temu duzo kosztowal.............;)
bransoletka tez od 10,oki?

Posted

Lolalola napisał(a):
ooooooo kurde ale szybko doszly!!!!!!!!!!!!jestem w szoku:)
kurcze mysle ,ze za ok 9 zl kazda,poza tym szarym szerokim golfem,rok temu duzo kosztowal.............;)
bransoletka tez od 10,oki?

Dzięki Lola. Spróbuję wystawić jeszcze w tym tygodniu.
Szok mnie rownież dopadł, kiedy p. listonoszka mocowała się z zamkniętą bramką, mając dwie koperty w jednej ręce. Gdyby nie moj czujny i mający alergię na listonoszy Misio, to nawet nie wiedziałabym, że przesyłka od Ciebie jest już u moich bram !!!!:evil_lol:

Posted

Aguś bez zmian :) Wcina kaszę z karmą, ale dodatkowo z kosteczkami. Bez nich już się krzywi, ale zje jak zobaczy, że nie ma innego :) Dostaje 3 razy dziennie jeść i jutro muszę kupić karmę, bo już końcóweczka została. Poza tym jest z niego kochany pieszczoch. Aczkolwiek jak mój brat dokuczał Klaudii to mało brakowało, żeby go nie chapną... Dobrze, że się mnie słucha.

Kochani zapraszam Was do wątku Ani, która 'kolekcjonuje' bezdomne pieski. Ma już ich kilkanaście i sama sobie z tym radzi. Długo jednak tak nie pociągnie - potrzebuje pomocy.

Niechciani podopieczni Ani

Posted

Gdyby ktoś miał niepotrzebną obroże i smycz pasująca na Labiszonka... Pewna osoba miała mi wysłać, ale mija już 3 tydz. i nic :( A jest mi to naprawdę potrzebne... Zwłaszcza obroża. Wolałabym nie marnować funduszy Labka, bo taka obroża jest droga...

Posted

Jestem znowu, przepraszam za nieobecność, tyle sie działo, ale myślałem o Monice, Anicie, Havance... i Psiakach
a tu jeszcze doszła piękna Sunia. Moniko i Twój TŻ :loveu:
Ciesze sie z tej ocieplanej budy dla Labusia,
z mestudio rozeznam te materiały na budę- to były gotowe palety z których mozna by zrobić budę, gdyby jeszcze się przydały to może dla innego Psiaka byłoby;)
Pozdrawiam pięknie:)
O Lolicie wiem, ale że aż na salony w Warszawie trafiła - to cudnie;);)

Posted

Monika wysłałałam Ci na priv moją ofertę pomocy dla Labiego. Mogę jeszcze dorzucić kolczatkę i kaganiec. Trzymałam te pamiątki po moim ukochanym boksiu ale jestem gotowa je oddać psiakowi w potrzebie. Mieszkam w Skarżysku, więc podaj namiary to podrzucę.

Posted

[quote name='wojtuś']Jestem znowu, przepraszam za nieobecność, tyle sie działo, ale myślałem o Monice, Anicie, Havance... i Psiakach
a tu jeszcze doszła piękna Sunia. Moniko i Twój TŻ :loveu:
Ciesze sie z tej ocieplanej budy dla Labusia,
z mestudio rozeznam te materiały na budę- to były gotowe palety z których mozna by zrobić budę, gdyby jeszcze się przydały to może dla innego Psiaka byłoby;)
Pozdrawiam pięknie:)
O Lolicie wiem, ale że aż na salony w Warszawie trafiła - to cudnie;);)[/QUOTE]

Witam Wojtusiu! Troszkę Cię nie było, ale miło, ze o nas myślałeś.
Wszystko na dobrej drodze. Nie wiem tylko, czy Labi zaakceptował juz swoją budę w nocy:evil_lol:

Posted

Monika...podaj nazwę banku - dla Aliny - potrzebuje do przelwu na szczepienia suni

RAZ

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
napisz o LABIm..jak on na dzieci..jak na koty...
metryczke mu taką zrób..
co lubi.
plusy i minusy

Posted

Anitko pisałam Alinie jaki bank na fb. To jest PKO Bank Polski S.A.

Metryczkę Labiemu zaraz napiszę :) Tylko troszkę się obrobię z wątkami cegiełkowymi, bo ostatnio czasu mi brakuje :(

Labiszonek został dzisiaj zaszczepiony. Próbuję wstawić fotki książeczki, ale nie mogę, bo mi wieczoram net nawala :angryy:

Posted

[quote name='Lolalola']ciociu havanko jak klikam na linka bazarkowego to mi sie otwiera watek..........hmmm robie cos zle??;)[/QUOTE]
Lola, Ty robisz dobrze, to ja źle podlinkowałam ! Już poprawiłam. Dzięki !!!