Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Do góry chłopaku! Zapraszamy do odwiedzinek :) Quote
Havanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Moniko, wystarczy już funduszy na budę? Jeżeli tak, to może juz czas zamówić. Noce sa bardzo zimne. Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Havanko na pierwszej stronie w ósmym poście jest na bieżąco robione rozliczenie. Do tej pory na konto wpłynęło 165 zł z czego dzisiaj wzięłam 21 zł na odrobaczenie, bo bez tego nie mogę go zaszczepić. P.S. Gdyby ktoś chciał mam rachunek za tabletki odrobaczające i mogę go wstawić. Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 czesc Labku-ciapku:)jak sie miewamy?????z ta budzia to fakt...................jutro wedruje ta moja skromna zapomoga dla psiny i te klamoty na bazarek w tygodniu,musze znow to powazyc i kupic koperty o rozmiarze wanny...............hmmmmmmmmm Quote
Havanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Lolalola napisał(a):czesc Labku-ciapku:)jak sie miewamy?????z ta budzia to fakt...................jutro wedruje ta moja skromna zapomoga dla psiny i te klamoty na bazarek w tygodniu,musze znow to powazyc i kupic koperty o rozmiarze wanny...............hmmmmmmmmm Wczoraj zamknęłam bazarek, który prowadzilam dla maluszków z Nowego Miasta, więc mogłabym zając się już następnym dla Labiego. Trzeba podreperować jego budżet, bo zima tuż, tuż. Lolalola czekam więc na przesylkę od Ciebie. Sama też coś dorzucę. Jeżeli jeszcze ktoś miałby coś na bazarek, to proszę się ujawnić !!! Czas nagli !!! Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja jeszcze dostanę rzeczy na bazarek od jednej z forumowiczek... Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 pozniej kupie koperty i zaczne to tlamsic do srodka,odkrylam tez,ze moge podzrzucic tam jakas bizuterie:) Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Lola :loveu: kochana kobieto :loveu: A powiedz mi jeszcze do kogo to wysyłasz? Quote
Havanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Monika.D napisał(a):Ja jeszcze dostanę rzeczy na bazarek od jednej z forumowiczek... Lolalola napisał(a):pozniej kupie koperty i zaczne to tlamsic do srodka,odkrylam tez,ze moge podzrzucic tam jakas bizuterie:) Dobra dziewczyny, Lolalola, upchaj ile sie da i ślij. Adres mój już masz. Moniko, jak już będziesz miała obiecane rzeczy daj znać. Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Havanko skoro te rzeczy przyjdą do mnie to ja je też mogę wystawić. Nie będę Cię, aż tak obciążąć :) I tak dostaniesz od Loli i od Cleo. Chciałam jeszcze raz podziękować AGA35, która wpłaciła 5 zł więcej niż deklarowała :loveu: Quote
IVV Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 witaj Labciu o moim poranku:) dziewczyny zajrzyjcie prosze do jednej z moich nowych podopiecznych -straszny szkieleton 5kg przerazonej wagi :( http://www.dogomania.pl/threads/195175-Mała-Taya-zna-tylko-głód-strach-i-kopniaki-Zajrzyj-pomóż-pokochaj Quote
Havanka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Monika.D napisał(a):Kobieto odblokowałaś sobie konto? Moniko, sorry jeszcze nie byłam we Wrocławiu. Może w tym tygodniu uda mi się pojechać. Przepraszam za zwłokę. Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Havanka napisał(a):Moniko, sorry jeszcze nie byłam we Wrocławiu. Może w tym tygodniu uda mi się pojechać. Przepraszam za zwłokę. Nie... Ale nie o to mi chodziło :shake: Kurcze faktycznie głupio to zabrzmiało :oops: Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wysylam do Havanki!!!!!!!!!!!!tak sie sprezylam,ze jutro juz wszystko wysylam!!!!!!!!!!!!!!!hehehehhe Quote
Monika.D Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Lolalola napisał(a):wysylam do Havanki!!!!!!!!!!!!tak sie sprezylam,ze jutro juz wszystko wysylam!!!!!!!!!!!!!!!hehehehhe Oj rzeczywiście się postarałaś :) Dziękujemy :) Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No w realu też przydałoby się popracować nad spacerowaniem na smyczy. Niestety nie mamy obroży i smyczy ... Quote
Havanka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Lolalola napisał(a):wysylam do Havanki!!!!!!!!!!!!tak sie sprezylam,ze jutro juz wszystko wysylam!!!!!!!!!!!!!!!hehehehhe Super ! Czekam więc na przesylkę i biorę sie do roboty ! Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja też czekam na przesyłeczkę i też robię bazarek, bo cegiełkowy zakończony :) Mam w domu trochę pierdół - muszę je przejżeć. Ale obawiam się, że nic się nie nadaje :/ Muszę wziąć się w końcu za te szydełkowe anioły.... Quote
Havanka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Monika.D napisał(a):Ja też czekam na przesyłeczkę i też robię bazarek, bo cegiełkowy zakończony :) Mam w domu trochę pierdół - muszę je przejżeć. Ale obawiam się, że nic się nie nadaje :/ Muszę wziąć się w końcu za te szydełkowe anioły.... Szydełkowe anioły - pomysł na czasie ! Zbliża się Boze Narodzenie - myślę, że będą miały powodzenie. Próbowałam kiedyś nauczyć się tej sztuki, ale bez efektów! Quote
Monika.D Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kochani mam na koncie dwie wpłaty przy, których nie ma nicku dogo. Jeśli te osoby tu zaglądają proszę się przyznać :) Anna Sylwia S. - 5 zł Paulina Barbara W. - 5 zł Quote
Recommended Posts