Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanko na pierwszej stronie w ósmym poście jest na bieżąco robione rozliczenie. Do tej pory na konto wpłynęło 165 zł z czego dzisiaj wzięłam 21 zł na odrobaczenie, bo bez tego nie mogę go zaszczepić.

P.S. Gdyby ktoś chciał mam rachunek za tabletki odrobaczające i mogę go wstawić.

Posted

czesc Labku-ciapku:)jak sie miewamy?????z ta budzia to fakt...................jutro wedruje ta moja skromna zapomoga dla psiny i te klamoty na bazarek w tygodniu,musze znow to powazyc i kupic koperty o rozmiarze wanny...............hmmmmmmmmm

Posted

Lolalola napisał(a):
czesc Labku-ciapku:)jak sie miewamy?????z ta budzia to fakt...................jutro wedruje ta moja skromna zapomoga dla psiny i te klamoty na bazarek w tygodniu,musze znow to powazyc i kupic koperty o rozmiarze wanny...............hmmmmmmmmm

Wczoraj zamknęłam bazarek, który prowadzilam dla maluszków z Nowego Miasta, więc mogłabym zając się już następnym dla Labiego. Trzeba podreperować jego budżet, bo zima tuż, tuż. Lolalola czekam więc na przesylkę od Ciebie. Sama też coś dorzucę. Jeżeli jeszcze ktoś miałby coś na bazarek, to proszę się ujawnić !!!
Czas nagli !!!

Posted

Monika.D napisał(a):
Ja jeszcze dostanę rzeczy na bazarek od jednej z forumowiczek...

Lolalola napisał(a):
pozniej kupie koperty i zaczne to tlamsic do srodka,odkrylam tez,ze moge podzrzucic tam jakas bizuterie:)

Dobra dziewczyny, Lolalola, upchaj ile sie da i ślij. Adres mój już masz. Moniko, jak już będziesz miała obiecane rzeczy daj znać.

Posted

Havanko skoro te rzeczy przyjdą do mnie to ja je też mogę wystawić. Nie będę Cię, aż tak obciążąć :) I tak dostaniesz od Loli i od Cleo.

Chciałam jeszcze raz podziękować AGA35, która wpłaciła 5 zł więcej niż deklarowała :loveu:

Posted

Monika.D napisał(a):
Kobieto odblokowałaś sobie konto?

Moniko, sorry jeszcze nie byłam we Wrocławiu. Może w tym tygodniu uda mi się pojechać. Przepraszam za zwłokę.

Posted

Havanka napisał(a):
Moniko, sorry jeszcze nie byłam we Wrocławiu. Może w tym tygodniu uda mi się pojechać. Przepraszam za zwłokę.

Nie... Ale nie o to mi chodziło :shake: Kurcze faktycznie głupio to zabrzmiało :oops:

Posted

Lolalola napisał(a):
wysylam do Havanki!!!!!!!!!!!!tak sie sprezylam,ze jutro juz wszystko wysylam!!!!!!!!!!!!!!!hehehehhe

Super ! Czekam więc na przesylkę i biorę sie do roboty !

Posted

Ja też czekam na przesyłeczkę i też robię bazarek, bo cegiełkowy zakończony :) Mam w domu trochę pierdół - muszę je przejżeć. Ale obawiam się, że nic się nie nadaje :/ Muszę wziąć się w końcu za te szydełkowe anioły....

Posted

Monika.D napisał(a):
Ja też czekam na przesyłeczkę i też robię bazarek, bo cegiełkowy zakończony :) Mam w domu trochę pierdół - muszę je przejżeć. Ale obawiam się, że nic się nie nadaje :/ Muszę wziąć się w końcu za te szydełkowe anioły....

Szydełkowe anioły - pomysł na czasie ! Zbliża się Boze Narodzenie - myślę, że będą miały powodzenie. Próbowałam kiedyś nauczyć się tej sztuki, ale bez efektów!