wojtuś Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Havanko jestem :loveu: Dzięki za zaproszenie:) Monika jesteś niesamowita i jestem pod wrażeniem za wszystko, za Twoje zwierzaki i przygarnięcie Labka :loveu: Przeczytałem wątek, zbieramy na ocieplaną budę? To co mi w tej chwili wpadło do głowy, na wątku Szczeniaków z babeszją mieliśmy możliwość wzięcia materiałów na budę od mestudio, dzięki Andzi która ofiarowała gotową budę, nie było potrzeby korzystania z pomocy mestudio. Może zapytać Ewunię - mestudio o te materiały i zorganizować transport do Moniki? Napisze do niej z prośba o odwiedzenie Labka;) Anita :loveu: znowu jesteś tutaj:) Pięknie pozdrawiam ;) ;) Quote
Monika.D Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='wojtuś']Havanko jestem :loveu: Dzięki za zaproszenie:) Monika jesteś niesamowita i jestem pod wrażeniem za wszystko, za Twoje zwierzaki i przygarnięcie Labka :loveu: Przeczytałem wątek, zbieramy na ocieplaną budę? To co mi w tej chwili wpadło do głowy, na wątku Szczeniaków z babeszją mieliśmy możliwość wzięcia materiałów na budę od mestudio, dzięki Andzi która ofiarowała gotową budę, nie było potrzeby korzystania z pomocy mestudio. Może zapytać Ewunię - mestudio o te materiały i zorganizować transport do Moniki? Napisze do niej z prośba o odwiedzenie Labka;) Anita :loveu: znowu jesteś tutaj:) Pięknie pozdrawiam ;) ;) Witaj Wojtusiu! Widzę, że Havanka działa w tempie błyskawicznym - wie gdzie napisać (w przeciwieństwie do mnie). Dziękuję za miłe słowa! Zbieramy na ocieplaną budę dla psinki. Serce mi pęka, że on sam na tym zimnie... Gdyby nie moje miniaturowe agresorki to byłby już pod kołderką na łóżeczku ... W tej chwili mamy możliwość kupna ocieplanej budy w świetnej cenie... potrzebne tylko pieniążki... Ale oczywiście inne możliwości też bierzemy pod uwagę! Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Witaj Wojtuś :) heh...gdzie diabeł nie może tam mnie pośle:) heh...u Rudusia nie pisuje...ale bywam :) a wiesz, ze LOLITA GO ZDRADZIŁA i SIE WYPROWADZIŁA :) do STOLYCY!!!samo centrum przy Polach mokotowskich i sie laska lansuje:) i rozbija po kawiarniach!!! heh Monika - trzymam kciuki za bude!!!a MOZE DWIE:P zart..a ten materiał na bude to co???bo moze zrobimy tą budę takiemu jednemu rezydentowi z osiedla w Szydłwocu :/ cholercia..ludzie go dokarmiaja...on gruby, ze szok..nawet moja Latika, kt na diecie, lata do niego na bufet :) i zawsze coś znajdzie!!!! nie wiem gdzie chlopak śpi:/ ale juz starszawy jest :/ latka leca... Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 holly101 napisał(a):Kolejny pies sobowtór mojej Holly... Piękny Biedaczek :(:(:( może się skusisz:) Quote
IVV Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Havanka napisał(a):IVV, szkoda wielka! Nie masz kogoś znajomego, kto wybiera się do Polski i mógłby te rzeczy (chociaż część) wziąć i z Polski wysłać? Byłoby taniej. nie ,nie mam nikogo takiego :( raz wyslalam paczke stad na psiaki z Nowodworu ,ale skorka za wyprawke sie nie oplacila :( a ile ta buda ma kosztowac ? chlopak chudy i krociutka siersc ...trzeba szybko cos wymyslec Quote
Havanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wojtuś napisał(a):Havanko jestem :loveu: Dzięki za zaproszenie:) Monika jesteś niesamowita i jestem pod wrażeniem za wszystko, za Twoje zwierzaki i przygarnięcie Labka :loveu: Przeczytałem wątek, zbieramy na ocieplaną budę? To co mi w tej chwili wpadło do głowy, na wątku Szczeniaków z babeszją mieliśmy możliwość wzięcia materiałów na budę od mestudio, dzięki Andzi która ofiarowała gotową budę, nie było potrzeby korzystania z pomocy mestudio. Może zapytać Ewunię - mestudio o te materiały i zorganizować transport do Moniki? Napisze do niej z prośba o odwiedzenie Labka;) Anita :loveu: znowu jesteś tutaj:) Pięknie pozdrawiam ;) ;) Witaj Wojtuś ! Dziękuję, ze przybyłeś. W jakich okolicach mieszka Mestudio? Bo może transport materiałów będzie w cenie budy, więc się nie opłaci. Quote
Havanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 IVV napisał(a):nie ,nie mam nikogo takiego :( raz wyslalam paczke stad na psiaki z Nowodworu ,ale skorka za wyprawke sie nie oplacila :( a ile ta buda ma kosztowac ? chlopak chudy i krociutka siersc ...trzeba szybko cos wymyslec IVV, mamy już dwie możliwości, albo gotową budę razem z transportem za 200 zł, albo materiały na budę. Czekamy na info w tej sprawie. Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jest dokładnie tak jak napisała Havanka. Mamy dwie możliwości - gotową budę za 200 zł (z transportem) lub materiały na budę - koszt narazie nieznany. Chłopak na bazarku ma zadeklarowane 85 zł + 10 zł od Loli. Także jeszcze brakuje połowę. Quote
IVV Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 to ja Wam to przesle ;) i trzeba brac ta gotowa ciepla bude ! Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ivv jesteś kochana! Dziękujemy baaardzo! Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 :loveu:ale super ciotke masz:multi: buda bedzie.super:) tak czy inaczej,moze zaserwujmy mu jeszcze kubrak???????????/bedzie mu cieplej!!!!!!! Havanko Ty robisz bazarek labuniowi????prosze o adres,ja wysle moje klamoty:) Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ale Monika sie bedzie cieszyc........;) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 nie no..ale czad!!!!!! Labi bedzie miał bude!!!!! Monika!!!!!!!!!!!!!!!!i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łuso Ci :P a Monika sie cykała...ze nie ma szans z cegiełkami!!! a ja jej mowiłma, ze MA! ja Cie Moniko bardzo cenie, za szybkosć decyzji miomo przeciwności... Rodzina KRZYCZAŁA!!!ze kolejny...a tu co..jakos daja rade :) a REX :) hihihi u cioci na imieninach :) w cieplusiej werandzie śpi... PRIMO..bedzimey obcinać jajca..najpeirw u REXA!!!kolega troche szaleje i gwałci co mu sie spodoba..nawet luddzi Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anita tylko nie pisz,ze dalas sie pokonac chopu .....................umre ze smiechu:)hahah Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 a co to na głowie on ma??? czapke na zimę? Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a):Anita tylko nie pisz,ze dalas sie pokonac chopu .....................umre ze smiechu:)hahah nie kumam :P ja chłopu - zwariowała! Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ojejku ale fajnie! Aż mi słów brakuje, żeby wyrazić swoje szczęście! Jeszcze troszeczkę i kochany Labcio będzie miał swój wymarzony domek. Kurcze nie zostawiłam sobie zapasowego postu na rozliczenie.... Ale nie spodziewałam się, że uda się coś zebrać ... Zaraz zobaczę jak wygląda pierwsza strona i wcisnę gdzieś rozliczenie... [SIZE="4"]Strasznie mocno dziękujemy za każdą pomoc! Quote
pudzian321 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='anita_happy']a co to na głowie on ma??? czapke na zimę? Ale mnie rozbawilas tym opisem do zdjecia. Jak je widzialem to mnie nic nie rozsmieszylo ale jak przeczytalem ten opis to padlem. O fcuk dawno sie tak nie usmialem, jeszcze mi lzy leca:D Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Anita... A miałam nie wstawiać tego zdjęcia, bo takie kiczowate tło ... Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ale jesteście... Tak się śmiać z biednego Labinka... Quote
...robaczek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 kiedyś miałam takie fajne marzenie, aby nauczyć się dziergać na drutach, szkoda, że nie wprowadziłam w czym mojego marzenia, bo bym teraz siedziała, w te zimne wieczory i robiła kubraczki dla wszystkich bid świata :D to tak odnośnie Labisława i jego króciutkiejjjj sierści ;) Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Robaczku nic straconego - zawsze możesz się nauczyć. Ja się przyznam, że umiem szydełkować, ale bez schematu ani rusz... :( Ciekawe jakby Labiątko wyglądało w kubraczku... Obawiam się, że długo by go nie ponosił... Chybaby zjadł... Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 odnosnie tej foty z niebieska pilotka na glowie:)haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhha,chcialam dodac,ze u mnie czlonkowie rodziny juz chyba bileizne musieli zmienic ze smiechu pare godzin temu:)koniec!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lolalola napisał(a):odnosnie tej foty z niebieska pilotka na glowie:)haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhha,chcialam dodac,ze u mnie czlonkowie rodziny juz chyba bileizne musieli zmienic ze smiechu pare godzin temu:)koniec!!!!!!!!!!!!!!!1 No nieeee Musi chłopak sobie radzić jak takie wichury u mnie :cool3: Quote
Recommended Posts