Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havanko jestem :loveu:
Dzięki za zaproszenie:)

Monika jesteś niesamowita i jestem pod wrażeniem za wszystko, za Twoje zwierzaki i przygarnięcie Labka :loveu:

Przeczytałem wątek, zbieramy na ocieplaną budę?
To co mi w tej chwili wpadło do głowy, na wątku Szczeniaków z babeszją mieliśmy możliwość wzięcia materiałów na budę od mestudio, dzięki Andzi która ofiarowała gotową budę, nie było potrzeby korzystania z pomocy mestudio.
Może zapytać Ewunię - mestudio o te materiały i zorganizować transport do Moniki?
Napisze do niej z prośba o odwiedzenie Labka;)

Anita :loveu: znowu jesteś tutaj:)

Pięknie pozdrawiam ;) ;)

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wojtuś']Havanko jestem :loveu:

Monika jesteś niesamowita i jestem pod wrażeniem za wszystko, za Twoje zwierzaki i przygarnięcie Labka :loveu:

To co mi w tej chwili wpadło do głowy, na wątku Szczeniaków z babeszją mieliśmy możliwość wzięcia materiałów na budę od mestudio, dzięki Andzi która ofiarowała gotową budę, nie było potrzeby korzystania z pomocy mestudio.
Może zapytać Ewunię - mestudio o te materiały i zorganizować transport do Moniki?

Pięknie pozdrawiam ;) ;)

Witaj Wojtusiu!
Widzę, że Havanka działa w tempie błyskawicznym - wie gdzie napisać (w przeciwieństwie do mnie).

Dziękuję za miłe słowa!

Zbieramy na ocieplaną budę dla psinki. Serce mi pęka, że on sam na tym zimnie... Gdyby nie moje miniaturowe agresorki to byłby już pod kołderką na łóżeczku ...

W tej chwili mamy możliwość kupna ocieplanej budy w świetnej cenie... potrzebne tylko pieniążki...

Ale oczywiście inne możliwości też bierzemy pod uwagę!

Posted

Witaj Wojtuś :)

heh...gdzie diabeł nie może tam mnie pośle:)

heh...u Rudusia nie pisuje...ale bywam :) a wiesz, ze LOLITA GO ZDRADZIŁA i SIE WYPROWADZIŁA :) do STOLYCY!!!samo centrum przy Polach mokotowskich i sie laska lansuje:) i rozbija po kawiarniach!!!

heh

Monika - trzymam kciuki za bude!!!a MOZE DWIE:P
zart..a ten materiał na bude to co???bo moze zrobimy tą budę takiemu jednemu rezydentowi z osiedla w Szydłwocu :/
cholercia..ludzie go dokarmiaja...on gruby, ze szok..nawet moja Latika, kt na diecie, lata do niego na bufet :) i zawsze coś znajdzie!!!!
nie wiem gdzie chlopak śpi:/ ale juz starszawy jest :/ latka leca...

Posted

Havanka napisał(a):
IVV, szkoda wielka! Nie masz kogoś znajomego, kto wybiera się do Polski i mógłby te rzeczy (chociaż część) wziąć i z Polski wysłać? Byłoby taniej.

nie ,nie mam nikogo takiego :(
raz wyslalam paczke stad na psiaki z Nowodworu ,ale skorka za wyprawke sie nie oplacila :(

a ile ta buda ma kosztowac ? chlopak chudy i krociutka siersc ...trzeba szybko cos wymyslec

Posted

wojtuś napisał(a):
Havanko jestem :loveu:

Pięknie pozdrawiam ;) ;)

Witaj Wojtuś ! Dziękuję, ze przybyłeś. W jakich okolicach mieszka Mestudio? Bo może transport materiałów będzie w cenie budy, więc się nie opłaci.

Posted

IVV napisał(a):
nie ,nie mam nikogo takiego :(
raz wyslalam paczke stad na psiaki z Nowodworu ,ale skorka za wyprawke sie nie oplacila :(

a ile ta buda ma kosztowac ? chlopak chudy i krociutka siersc ...trzeba szybko cos wymyslec

IVV, mamy już dwie możliwości, albo gotową budę razem z transportem za 200 zł, albo materiały na budę. Czekamy na info w tej sprawie.

Posted

Jest dokładnie tak jak napisała Havanka. Mamy dwie możliwości - gotową budę za 200 zł (z transportem) lub materiały na budę - koszt narazie nieznany.

Chłopak na bazarku ma zadeklarowane 85 zł + 10 zł od Loli. Także jeszcze brakuje połowę.

Posted

:loveu:ale super ciotke masz:multi:
buda bedzie.super:)
tak czy inaczej,moze zaserwujmy mu jeszcze kubrak???????????/bedzie mu cieplej!!!!!!!
Havanko Ty robisz bazarek labuniowi????prosze o adres,ja wysle moje klamoty:)

Posted

nie no..ale czad!!!!!!
Labi bedzie miał bude!!!!!
Monika!!!!!!!!!!!!!!!!i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łuso Ci :P

a Monika sie cykała...ze nie ma szans z cegiełkami!!!
a ja jej mowiłma, ze MA!
ja Cie Moniko bardzo cenie, za szybkosć decyzji miomo przeciwności...
Rodzina KRZYCZAŁA!!!ze kolejny...a tu co..jakos daja rade :)
a REX :) hihihi u cioci na imieninach :) w cieplusiej werandzie śpi...

PRIMO..bedzimey obcinać jajca..najpeirw u REXA!!!kolega troche szaleje i gwałci co mu sie spodoba..nawet luddzi

Posted

Ojejku ale fajnie! Aż mi słów brakuje, żeby wyrazić swoje szczęście! Jeszcze troszeczkę i kochany Labcio będzie miał swój wymarzony domek. Kurcze nie zostawiłam sobie zapasowego postu na rozliczenie.... Ale nie spodziewałam się, że uda się coś zebrać ... Zaraz zobaczę jak wygląda pierwsza strona i wcisnę gdzieś rozliczenie...

[SIZE="4"]Strasznie mocno dziękujemy za każdą pomoc!

Posted

[quote name='anita_happy']a co to na głowie on ma???
czapke na zimę?

Ale mnie rozbawilas tym opisem do zdjecia. Jak je widzialem to mnie nic nie rozsmieszylo ale jak przeczytalem ten opis to padlem. O fcuk dawno sie tak nie usmialem, jeszcze mi lzy leca:D

Posted

kiedyś miałam takie fajne marzenie, aby nauczyć się dziergać na drutach, szkoda, że nie wprowadziłam w czym mojego marzenia, bo bym teraz siedziała, w te zimne wieczory i robiła kubraczki dla wszystkich bid świata :D to tak odnośnie Labisława i jego króciutkiejjjj sierści ;)

Posted

Robaczku nic straconego - zawsze możesz się nauczyć. Ja się przyznam, że umiem szydełkować, ale bez schematu ani rusz... :( Ciekawe jakby Labiątko wyglądało w kubraczku... Obawiam się, że długo by go nie ponosił... Chybaby zjadł...

Posted

odnosnie tej foty z niebieska pilotka na glowie:)haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhha,chcialam dodac,ze u mnie czlonkowie rodziny juz chyba bileizne musieli zmienic ze smiechu pare godzin temu:)koniec!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

Lolalola napisał(a):
odnosnie tej foty z niebieska pilotka na glowie:)haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhha,chcialam dodac,ze u mnie czlonkowie rodziny juz chyba bileizne musieli zmienic ze smiechu pare godzin temu:)koniec!!!!!!!!!!!!!!!1

No nieeee Musi chłopak sobie radzić jak takie wichury u mnie :cool3: