eloise Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kasia, Dexter to kolejna mała wyścigówka :) on tak ma czy tym psiakom udziela się Twoja energia? ;) :D Quote
agusiazet Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Pixelko, tylko szczęścia z nowymi właścicielami!!! Powodzenia kochana! Quote
kaskadaffik Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 eloise napisał(a):Kasia, Dexter to kolejna mała wyścigówka :) on tak ma czy tym psiakom udziela się Twoja energia? ;) :D Eloise sama nie wie, ja dostaję energię od nich :) A Dexterek nie może jeszcze uwierzyć w to gdzie jest, jak go wypuszczam, to biegnie naraz we wszystkich kierunkach :) jest prześliczny, tylko jeszcze dużo dredów do usunięcia, ale już i tak już połowa wycięta :) troszkę lżej sie chopokowi zrobiło :) Quote
agusiazet Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Mam nadzieję, że będą zdjęcia szczęśliwej Pixie? Quote
Ulka18 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Nie mam zdjec na razie, jak beda to wkleje. Quote
agusiazet Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Ulka18']Nie mam zdjec na razie, jak beda to wkleje.[/QUOTE] wiadomo, a człowiek taki niecierpliwy! Quote
kaskadaffik Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tu się mały przewija :) [video=youtube;V-Kqr-RA4QQ]http://www.youtube.com/watch?v=V-Kqr-RA4QQ[/video] Quote
halcia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pixelek to chyba już płaska od zagłaskiwania,do niej ręce szły nawet nieświadomie... Quote
Recommended Posts