halcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wiedziałam od Kasi o tej goraczce,ale nie chciałam siac paniki.A sunia bardzo zapadła mi w serce,juz przy poznaniu jej!Sunieczko,zdrowiej szybciutko. Quote
kaskadaffik Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pixie faktycznie miała 40,2 stopnia, ale wynoszona na zewnątrz, bo jej się nie chciało z domku nosa wystawić załatwiła sie, a potem wciągnęła jedzonko aż miło !!!! także ja się nie przejmuję, bo ją widzę jak naprawdę wygląda, to Wy się też nie przejmujcie :) Doktor jeden i drugi nas uspokoili, że po sterylce gorączka do 7 dni może występować, a ja myślę, że osłabienie może być po tym jak tyle krwi straciła........... wierzcie mi wyglądało jak w rzeźni jak szwy rozdarła ..... ale jest naprawdę dobrze, zastrzyki ma i napewno jutro będzie hasać !!! :) Quote
Sayrel Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Sory za spam, ale jest wieksza szansa, ze w waszym regionie dowiecie sie o psie, a na zaginione malo kto zaglada. Na trasie Rzeszów - Tarnów - Nowe Brzesko - Wieliczka, ale najprawdopodobniej na odcinku od Nowego Brzeska. Otworzyły się drzwiczki w przyczepie i musiała wyskoczyć w którymś momencie. M'AJOKE Legenda Północy. Brązowa, białe łapki. Pies absolutnie nie nadaje sie na domowego pupilka, do strozowania oraz biegania po ogrodzie. Prosimy o pomoc w znalezieniu! Za wskazanie miejsca lub wylapanie psa przewidziana nagroda! 661 914 208 , 664 763 465 Quote
halcia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Rzeszów-to trzeba ogłosic na stronie Kundelka,może ktos tam zgłosi psa.W Mielcu,na wszelki wypadek damy znac,podejrzewam,ze moze zrobic wiele kilometrów... Juz widziałam,ogłoszona na mieleckim,tam Kierowniczka przegląda strone,więc da znac,gdyby tam trafiła. Quote
Ra_dunia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Właśnie przez to rozwalenie szwów tak się o Pixule martwiliśmy :) Ale jeśli już jest wszystko ok, to nic, tylko się cieszyć :) Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 No i oto są: Taka jestem malutka przy tym wielkopsie: Ale mała nie znaczy nieśmiała: Oto Pixie w całej swej okazałości: Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Lubię cię człowieku: Mordka w całej okazałości i te piękne oczęta: Pieski też lubię: Spaceruję sobie: Quote
Ulka18 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Agusiu, szukaj juz nastepnej podopiecznej mieleckiej bidy do wyciagniecia :wink: Pixie ma dobre widoki na przyszlosc :D Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ulka18 napisał(a):Agusiu, szukaj juz nastepnej podopiecznej mieleckiej bidy do wyciagniecia :wink: Pixie ma dobre widoki na przyszlosc :D :):):) Ulka, to cudna wiadomość, wiedziałam, że taka psia piękność i z wyglądu, i z charakteru nie będzie czekać zbyt długo, ale takie ekspresowe tempo:):):) Napiszesz coś więcej? Na kiedy wybierać nowego podopiecznego??? Chyba pójdę się przejść z Sonym z tego szczęścia:):):) Quote
Ulka18 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Masz kilka tygodni, tak sadze. Trzeba by juz zaczac powolutku przygotowania. Pixie sie spodobala juz na miejscu, ale jeszcze nie chcialam pisac, bo nie bylo wiadomo na 100%. Teraz juz pisze. Wiec idz na spacer i odetchnij swiezym powietrzem. Quote
kaskadaffik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A wczoraj byli państwo z ?mielca w hotelu oglądnąć pieski i się im też bardzo spodobała Pixie :) ale nie zdecydowali się narazie, mieszkają w bloku :) a mała ma sie bardzo dobrze, dzisiaj pierwsza wyleciała jak otworzyłam drzwi i się cieszyła, brzuszek już nie jestgorący :) Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ulka18 napisał(a):Masz kilka tygodni, tak sadze. Trzeba by juz zaczac powolutku przygotowania. Pixie sie spodobala juz na miejscu, ale jeszcze nie chcialam pisac, bo nie bylo wiadomo na 100%. Teraz juz pisze. Wiec idz na spacer i odetchnij swiezym powietrzem. Odetchnęłam i muszę napisać Ulka jesteś wielka, a ja jestem na prawdę szczęśliwa, że Pixie się udało!!! Quote
agusiazet Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 kaskadaffik napisał(a):A wczoraj byli państwo z ?mielca w hotelu oglądnąć pieski i się im też bardzo spodobała Pixie :) ale nie zdecydowali się narazie, mieszkają w bloku :) a mała ma sie bardzo dobrze, dzisiaj pierwsza wyleciała jak otworzyłam drzwi i się cieszyła, brzuszek już nie jestgorący :) Państwo byli chyba od Joanny09, miałam od niej wiadomość na ten temat:) Quote
Ulka18 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jakby sie Pixie tutaj spodobala i dom byl DOBRY, to niech idzie do adopcji. Na jej miejsce znajdziemy inna bide ze schroniska. Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Świetna informacja :) Pixie jest bardzo fotogeniczna i widać, że radosna :) Tak czułam, że długo na domek nie będzie czekała. A co do adopcji u nas... to już zaczynam się ich bać :( Akcja z Mają, a wczoraj się jeszcze dowiedziałam, że nam Harry wraca. Ludzie chyba tu jeszcze są niewystarczająco odpowiedzialni... Quote
agusiazet Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Patrzyłam do galerii schroniska mieleckiego i suczek jest do koloru do wyboru. Mnie osobiście przypadły do serca: suczka szczeniaczek Lilianka, suczka czekoladowa, mieszka koła kontenera, suczka biało czarna z boksu 110. Ulka, może wiesz, czy są w schronisku? Quote
karolciasz28 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ŁAŁ! o dziewczyny ale macie tempo!:lol::lol::lol: Quote
kaskadaffik Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Bardzo dobrze, mała już szaleje, gorączki nie ma , ładnie je dalej, to się cieszę, bo koleżanka Żabka by tylko karmę jadła, a suche jest ble. A tutaj troszkę puszki do karmy i elegancko zjedzone, dalej mieszka w domu i narazie się nie zanosi, żeby się to zmieniło ;) Quote
agusiazet Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 A zatem jak u niej z czystością w domu? Quote
Recommended Posts