Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pixie faktycznie miała 40,2 stopnia, ale wynoszona na zewnątrz, bo jej się nie chciało z domku nosa wystawić załatwiła sie, a potem wciągnęła jedzonko aż miło !!!! także ja się nie przejmuję, bo ją widzę jak naprawdę wygląda, to Wy się też nie przejmujcie :)
Doktor jeden i drugi nas uspokoili, że po sterylce gorączka do 7 dni może występować, a ja myślę, że osłabienie może być po tym jak tyle krwi straciła........... wierzcie mi wyglądało jak w rzeźni jak szwy rozdarła ..... ale jest naprawdę dobrze, zastrzyki ma i napewno jutro będzie hasać !!! :)

Posted

Sory za spam, ale jest wieksza szansa, ze w waszym regionie dowiecie sie o psie, a na zaginione malo kto zaglada.
Na trasie Rzeszów - Tarnów - Nowe Brzesko - Wieliczka, ale najprawdopodobniej na odcinku od Nowego Brzeska. Otworzyły się drzwiczki w przyczepie i musiała wyskoczyć w którymś momencie. M'AJOKE Legenda Północy. Brązowa, białe łapki.
Pies absolutnie nie nadaje sie na domowego pupilka, do strozowania oraz biegania po ogrodzie.
Prosimy o pomoc w znalezieniu!
Za wskazanie miejsca lub wylapanie psa przewidziana nagroda!

661 914 208 , 664 763 465

Posted

Rzeszów-to trzeba ogłosic na stronie Kundelka,może ktos tam zgłosi psa.W Mielcu,na wszelki wypadek damy znac,podejrzewam,ze moze zrobic wiele kilometrów...
Juz widziałam,ogłoszona na mieleckim,tam Kierowniczka przegląda strone,więc da znac,gdyby tam trafiła.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Agusiu, szukaj juz nastepnej podopiecznej mieleckiej bidy do wyciagniecia :wink: Pixie ma dobre widoki na przyszlosc :D

:):):) Ulka, to cudna wiadomość, wiedziałam, że taka psia piękność i z wyglądu, i z charakteru nie będzie czekać zbyt długo, ale takie ekspresowe tempo:):):) Napiszesz coś więcej? Na kiedy wybierać nowego podopiecznego??? Chyba pójdę się przejść z Sonym z tego szczęścia:):):)

Posted

Masz kilka tygodni, tak sadze. Trzeba by juz zaczac powolutku przygotowania. Pixie sie spodobala juz na miejscu, ale jeszcze nie chcialam pisac, bo nie bylo wiadomo na 100%. Teraz juz pisze. Wiec idz na spacer i odetchnij swiezym powietrzem.

Posted

A wczoraj byli państwo z ?mielca w hotelu oglądnąć pieski i się im też bardzo spodobała Pixie :) ale nie zdecydowali się narazie, mieszkają w bloku :) a mała ma sie bardzo dobrze, dzisiaj pierwsza wyleciała jak otworzyłam drzwi i się cieszyła, brzuszek już nie jestgorący :)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Masz kilka tygodni, tak sadze. Trzeba by juz zaczac powolutku przygotowania. Pixie sie spodobala juz na miejscu, ale jeszcze nie chcialam pisac, bo nie bylo wiadomo na 100%. Teraz juz pisze. Wiec idz na spacer i odetchnij swiezym powietrzem.

Odetchnęłam i muszę napisać Ulka jesteś wielka, a ja jestem na prawdę szczęśliwa, że Pixie się udało!!!

Posted

kaskadaffik napisał(a):
A wczoraj byli państwo z ?mielca w hotelu oglądnąć pieski i się im też bardzo spodobała Pixie :) ale nie zdecydowali się narazie, mieszkają w bloku :) a mała ma sie bardzo dobrze, dzisiaj pierwsza wyleciała jak otworzyłam drzwi i się cieszyła, brzuszek już nie jestgorący :)

Państwo byli chyba od Joanny09, miałam od niej wiadomość na ten temat:)

Posted

Świetna informacja :) Pixie jest bardzo fotogeniczna i widać, że radosna :) Tak czułam, że długo na domek nie będzie czekała.

A co do adopcji u nas... to już zaczynam się ich bać :( Akcja z Mają, a wczoraj się jeszcze dowiedziałam, że nam Harry wraca. Ludzie chyba tu jeszcze są niewystarczająco odpowiedzialni...

Posted

Patrzyłam do galerii schroniska mieleckiego i suczek jest do koloru do wyboru. Mnie osobiście przypadły do serca:
suczka szczeniaczek Lilianka,
suczka czekoladowa, mieszka koła kontenera,
suczka biało czarna z boksu 110.
Ulka, może wiesz, czy są w schronisku?

Posted

Bardzo dobrze, mała już szaleje, gorączki nie ma , ładnie je dalej, to się cieszę, bo koleżanka Żabka by tylko karmę jadła, a suche jest ble. A tutaj troszkę puszki do karmy i elegancko zjedzone, dalej mieszka w domu i narazie się nie zanosi, żeby się to zmieniło ;)