Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eloise']zapraszam do Pixie na fb :) http://www.facebook.com/album.php?aid=27421&l=5fd1c225ea&id=119021964809957

Ja bym zmieniła, że ona już w hoteliku, a nie w schronisku:)

Niestety, nie mam numeru konta hoteliku, stare konto już nieaktywne. Ale Asia bardzo serdecznie zaprasza w odwiedziny z gotówką, bo psiaki trochę dzikusami są, więc dobrze jakby od czasu do czasu miały kontakt z innymi niż na co dzień ludźmi!!!

Posted

Numer konta podawalam CI Sylwia na pw i na watku Zabki tez jest : 66 10 6000 76 0000 3260 0102 9162 hotel Terier Brzyscie.

Karma dla mielczakow jest na dosc dlugi czas, takze Agusiu placisz za pobyt bez karmy.

Posted

Zdjęcia mam, ale na wdechu piszę, bo pada mi bateria w laptopie, a zepsuło mi się właśnie wejście do ładowania :( :( :( nie zdążę pewnie nawet wstawić i będę od Was odłączona ...................
Czy wiecie gdzie w Mielcu naprawiają laptopy? to nic ze środkiem tylko wejście od ładowania ....

Jutro sterylka Pixie u Dr. Kozioła :) już coś się psy zaczęły za Pixie uganiać, więc kazałam Asi jechać, żeby nie było:)

Posted

Laptopy naprawiają na pasażu w sklepie komputerowym u Bodzionych i u Lalika, też w sklepie komputerowym na Solskiego. Ale czeka się długo jak coś poważnego, moja Marta czekała ponad półtora miesiąca!:(