AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [SIZE=+1]DEMOSTENESKA nieco nieufna, oryginalna, oddana w schronisku od : 30.07.1998 boks : C-4 Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 takie jej zdjęcie widnieje jeszcze na stronie schroniska, ale ona już nie żyje. Spostrzgłam dzisiaj ze jej nie ma i pytałam o nią. była trudnym psem, ale życie żadnego psa nie powinno się tak kończyć... to straszne...:-( Quote
lavinia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 biedna sunia.... ['] ['] ['] teraz jest już bezpieczna..... Quote
MagYa^^ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 śliczna panienka.. taki tragiczny koniec :( Biegaj po łąkach Biegaj po lasach Po gajach zielonych.. (*) Quote
Bella11 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jakie to smutne a zarazem niepojęte dlaczego będąc w takiej niedoli same się eliminują w tak okrutny sposób:-( :-( :-( Quote
cuciola Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 bidulka kochana..nareszcie bedzie wolna :( :( :( Quote
lizka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Strasznie mi przykro...pamiętam jeszcze jak kiedys zatrzymałam sie przy jej zdjęciu i napatrzec sie nie mogłam :-( Mam nadzieję, ze juz biega szczęsliwa za TM [*] Quote
Frotka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 kilka lat temu rozważałam adopcję Demosteneski. Wybrałam innego pieska... bardzo mi żal...:-( Quote
Elastyna Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Biedna Suńka...:-( Życie bywa takie okrutne :-( Dla wyjątkowej Demosteneski [*] [*] [*] teraz wolnej i wierzę, że szczęśliwej... Quote
_Aga_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Powoli krakowscy weterani się "wykruszają"... Kiedy szukałam psiaka dla siebie, były jeszcze dwie strony weteranów... Teraz już tylko jedna została.. Szkoda, że nie wszystkie te psiaki trafiają do domów... Ogromny żal, że po tylu latach w schronie tak Demosteneska skończyła życie... Tak samo jak Ares... Czy to przestanie kiedyś aż tak boleć?? Quote
_Aga_ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Popatrzcie na tą biedną suńkę... :-( Żaden pies nie powinien tak odchodzić... Quote
shirrrapeira Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Bardzo biedna sunia, a taka slodka i mila i wyglada na kochana. Dla Demosteneski. Biedna sunia tyle sie wycierpiala nie dosc, ze byla w schronie to jeszcze taka straszna smierc, smierc z zebow innego psa. Dla Ciebie Demostenesko biegaj szczesliwie za teczowym mostem. Dla Demosteneski ['] Quote
black sheep Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kochana sunia, to szok ze zgineła nie zaznawszy szcześcia:(:(:(:(:(:(:( ['] Quote
Jagienka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A ja tak się zastanawiam, jak to jest z tymi krakowskimi weteranami. Są tyle lat w schronisku i nagle po tak długim czasie zostają zagryzieni... z czego to wynika?? Są przeniesieni do innego boksu?? Czy nowi lokatorzy?? Quote
Zwierzak6 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Niestety stado eliminuje starsze, a co za tym idzie i słabsze :( Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 I Demosteneskę pamiętam... Śliczna była.. (*)(*)(*) Quote
Recommended Posts