jo-jo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='onek'] E na pewno by się pobawili :evil_lol: Quote
onek Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zabawy Lincolna z piłka nożną. Większej nie znalazł. Przymierzyłem... Złapałem... Poniosłem:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
onek Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Jeszcze braterskie uściski :multi: :multi: :multi: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 To zdjęcie wyszło bosko gdyby przecież Lincoln tylko zechciał to by kotka w całości połknął:o A jak ci dwaj chłopcy się wzajemnie kochają:loveu: Quote
simbik Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mój mały też już tak trenuje na plastykowej butelce. Widzę, że to rodzinne :cool3: . Quote
onek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Simbik - musisz dostarczyć duuuze butelki.............:evil_lol: Quote
anetta Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 onek napisał(a):Myśle sobie co by to było kiedy dorosły pan dog o masie ok.90kg chciałby dostać się do "chronionej" pani dożycy średnio dwa razy w roku. Chyba nie ma takich drzwi co by wytrzymały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No, w sumie masz racje :evil_lol: Quote
onek Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Nie ma takich drzwi , a może i ściany:evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A gdzie nowe fotki??? ?Ja wchodzę tu zaciekawiona co u psiulków nowego słychać a ty tylko paplanina wrrr Quote
onek Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Jaka paplanina. Same nowe fotki - z piłką, - z kotkiem....... A teraz z pańciem..... Lincoln kocha pana:evil_lol: A Aston kocha uszko pana i zaraz je odgryzie:evil_lol: :evil_lol: Oba pieski bardzo kochają pana A tu ciśnienie wody małe , bo ogródki sąsiedzi podlewają:mad: i prysznica nie będzie:shake: i ja z pańciem dzisiaj nie spię:cool1: Quote
onek Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Na stół na werandzie wskoczył konik polny:lol: Potem spadł deszcz, a konik polny ciągle na werandzie... Quote
chicken Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Super dozki! Uwielbiam je!! :loveu: :loveu: Mam slabosc do psow gigantow :lol: :lol: :razz: >>Wiecej fotek<<:razz: Quote
Patikujek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Królika masz przecudnego a i psy równiez :loveu: Tylko to nowe zilone zwierzatko nie przypadło mi do gustu:shake: Quote
onek Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Dzisiaj Lincoln pozował na spacerze Znowu minka... Co za szaleństwo Maleńka mordka Lincolna Quote
chicken Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Fajnie-masz weslolo w domu z dwoma, ykhm krowami >zartuje<. Z dwoma przecudownymi dozkami :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze masz ze ci pozuja bo moja haszczyca ma mnie i "aparat" w nosie :oops: :cool1: Jeszcze zobaczymy... :evil_lol: :evil_lol: Quote
onek Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 W ogóle nie pozują:evil_lol: , ale wszędzie ich pełno, gdzie się nie ruszysz krowy ...tj. chciałam napisać dogi:lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 obejrzałam galerię od począteczku i jestem zachwycona tymi dwoma Przystojniakami :loveu: :loveu: :loveu: a ich imiona :klacz: REWELACJA!!!!! Quote
onek Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Zapraszamy zatem częściej:lol: :lol: Przystojniaki ledwo znoszą upał. We Wrocku ponad 35" w cieniu, jutro ma byc cosik kole 37':shake: . Apetyty też słabiutkie. Czy wasze psy też reaguja lekkim spadkiem ochoty na żarełko?:evil_lol: Nawet dyszeć się im nie chce. Tylko mocne drżenie fafelków, czyli rżą jak koniki, zatem podbieństwo do krówek odpada:lol: . Quote
Recommended Posts