jo-jo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Hihi Iwonko zaskoczyłaś mnie tym że Astonka nie do młodzieży a do pośredniej ;-) Czyli stoimy razem plus jeszcze 3 pieski;-)) A fotki jak zwykle super :multi: Quote
onek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi Iwonko zaskoczyłaś mnie tym że Astonka nie do młodzieży a do pośredniej ;-) Czyli stoimy razem plus jeszcze 3 pieski;-)) A fotki jak zwykle super :multi: Wiesz bo ja nie wiedziałam, że czarne i arlekiny na klubie osobno. Tak nie miałabym jak wystawiać - co? dwa na raz w młodzieży? Nikt mnie nie oświecił. Teraz żałuję. Ale będę miała okazje porównać Astonka to naszego ulubieńca Jojka. Zawsze mu kibicowaliśmy. Tak na marginesie to my przecież nie jesteśmy żadna konkurencja.Astonek po przejściach- z różowym częściowo noskiem.Ale mnie namówiłyście , więc co mi tam. Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 onek napisał(a):Wiesz bo ja nie wiedziałam, że czarne i arlekiny na klubie osobno. Tak nie miałabym jak wystawiać - co? dwa na raz w młodzieży? Nikt mnie nie oświecił. Teraz żałuję. Ale będę miała okazje porównać Astonka to naszego ulubieńca Jojka. Zawsze mu kibicowaliśmy. Tak na marginesie to my przecież nie jesteśmy żadna konkurencja.Astonek po przejściach- z różowym częściowo noskiem.Ale mnie namówiłyście , więc co mi tam. Hihi myslałam że wisz, teraz było się mnie spytać ;-) W zeszłym roku Coolio był przenoszony z mł. do pośredniej na klubie ;-) Ale co za problem to tylko zabawa i my jedziemy jedynie po dosk, bo nie mamy szans ;-) 3 płaszcze na jednym ringu, będzie zabawa;-) Jeszcze się zdiwisz jak Astonek wygra ;-) Quote
onek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi myslałam że wisz, teraz było się mnie spytać ;-) W zeszłym roku Coolio był przenoszony z mł. do pośredniej na klubie ;-) Ale co za problem to tylko zabawa i my jedziemy jedynie po dosk, bo nie mamy szans ;-) 3 płaszcze na jednym ringu, będzie zabawa;-) Jeszcze się zdiwisz jak Astonek wygra ;-) HiHi niemożliwe, ale 3 płaszczyki ? fajnie , rzeczywiscie bedzie zabawa. A co do doskonałej - to ja mam nadzieję, ze mnie pan Milosz nie wyrzuci z ringu:evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 onek napisał(a):HiHi niemożliwe, ale 3 płaszczyki ? fajnie , rzeczywiscie bedzie zabawa. A co do doskonałej - to ja mam nadzieję, ze mnie pan Milosz nie wyrzuci z ringu:evil_lol: Wyrzuci dlaczego? ;-) Ja tam musze zmusić żeby mój pies zaczął chcieć biegać szybciej, bo ruch ma fajny ale tylko tego tępa brakuje :evil_lol: A jemu poprostu nie chce się biegać ;-) Quote
onek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 To Ty jeszcze nie widziałaś jak pies nie chce biegać:evil_lol: Zobaczysz Astonka w ruchu to padniesz:evil_lol: A Lincoln kładzie sie i nie chce wstać:evil_lol: Quote
Shanara Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 onek napisał(a):To Ty jeszcze nie widziałaś jak pies nie chce biegać:evil_lol: Zobaczysz Astonka w ruchu to padniesz:evil_lol: A Lincoln kładzie sie i nie chce wstać:evil_lol: jest na to sposób..trzeba Lincolnowi pomachać Margo przed nosem..i zobaczysz jak pobiegnie...jak arab czystej krwi :cool3: Quote
onek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Nowe portreciki ( z klubu doga 17.09.2006) Lincoln http://img50.imageshack.us/img50/1610/p9170101vl6.jpg Aston __________________ Quote
onek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Zdjęcia z wystawy we Wrocku . Gratulacje dla Wszystkich. Nie mam duzo zdjęć- ale na prawie wszystkich - Margo Tutaj Margo Tutaj Margo Tutaj Margo I z narzeczonym Quote
onek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Z rigu: Cz/a suczki młodzież Linijka Saxifrag II dosk __________________ Quote
onek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Pośrednia psy cz/a: V'anibal de la Roserie du Col de Bussang II dosk Cyba Ozzy Matrix I dosk Aston Marti C Jag-Sza III dosk __________________ Quote
onek Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Młodzież psy cz/a: Lincoln Saxifraga I dosk Zw.Mł. __________________ Quote
simbik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [SIZE="5"]Serdeczne gratulacje, szczególnie dla przyrodniego braciszka, ale oczywiście również dla jego "przybranego" brata Astonka :multi: :multi: :multi: . My cierpliwie czekamy jak Teufelowi 6 miesiąc wybije i będzie mógł sie pokazać w klasie szczeniąt. Wtedy będzie więcej okazji do spotkania się na żywo, a bardzo miło nam było poznać Was na Klubówce :lol: . Quote
BBeta Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='onek'] Jaka chudziutka ;] Quote
onek Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Jak na rosnącego doga - myślę, że jest ok :) Quote
Shanara Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ja już gratulowałam Wam osobiście,więc nie będę się powtarzać :lol: ..ale dodam tylko,że jak zwykle było nam bardzo miło sie spotkać :loveu: . Quote
haska_12 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 BBeta napisał(a):Jaka chudziutka ;] A jaka piękniutka :cool3: :loveu: :cool3: Quote
onek Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Margo to miłośc Lincolna. Kolorki nie te i niestety nic z tego nie będzie :( Quote
agatek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Jakie piękne krówki! Zawsze marzyłam o dożku, i zobaczycie może za 10,20 albo 30 lat ale napewno go bedę miała :loveu: Śliczne maluszki :evil_lol: Zapraszamy do nas :razz: Quote
onek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Nasze zdjęcie zdobyło 5 miejsce w konkursie na najlepsze zdjęcie września. Dzięki wszystkim, którzy na nas głosowali Krówki, krówki do domu!!!! Quote
Kamila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :multi: :multi: :multi: No to gratulacje :multi: :multi: :multi: A kiedy beda nowe foteczki konikow? Quote
onek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Mamy troszkę nowych zdjęć.Ze spacerku, z urodzin Lincolna, z nocnych lotów.... Ale dzisiaj coś nie idzie wklejanie.... Quote
Recommended Posts