onek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Ale jak oni się kochaja - z cyklu dog i dziecko:lol: Quote
onek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Nie ma to jak przytulanki:lol: Nie mogę wklejać zdjęć- coś sie dzieje z serwerem:shake: Quote
simbik Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Przytulanki super :lol: . Do wklejania zdjęć polecam Fotosik.pl na Imageshack się skutecznie obraziłam, bo często są z nim problemy. Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 fotosik też ponoć nawala tak jak imageshack :angryy: a foteczki cudne :loveu: :loveu: :loveu: boszz takie dwa konie w łóżku :loveu: :multi: Quote
simbik Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a):fotosik też ponoć nawala tak jak imageshack :angryy: Ale zdecydowanie rzadziej :lol: - mi się nigdy nie zdarzyło żeby nie działał. Quote
onek Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Nie daje rady . Fotosik jest ...nie mozna używać niecenzuralnych:lol: Przez piątek i sobote nie odpalałam DM.Teraz znowu to:shake: :lol: :lol: Jo-jo nie mogę oglądać Twoich małych....Z trzecim dogiem nie dam rady:evil_lol: Quote
Shanara Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Miałam ogromne zaległości...ale przejrzałam wszystkie zdjątka. Brak mi słów..chłopaki są cudne :loveu: . Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Wszystkie zdjęcia świetne:loveu::loveu::loveu: Kocham dogi - zwłaszcza arlekiny:loveu::loveu::loveu: To mnie powaliło:evil_lol: Quote
blacky Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 onek napisał(a): Nie ma to jak przytulanki:lol: Nie mogę wklejać zdjęć- coś sie dzieje z serwerem:shake: Jak fajnie :multi: Quote
Anza&Hacker Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Superaśne Dogi i przecudny króliczek, będziemy często zaglądać!:multi: Jakie macie jeszcze zwierzątka w domu?:diabloti: Quote
onek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Anza&Hacker napisał(a):Superaśne Dogi i przecudny króliczek, będziemy często zaglądać!:multi: Jakie macie jeszcze zwierzątka w domu?:diabloti: Mamy kotka:loveu: - Tokso- gdzieś w galerii na zdjęciu z Lincolnem. Mamy rybki........może da rade to zrobię fotki:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 onek napisał(a):Jo-jo nie mogę oglądać Twoich małych....Z trzecim dogiem nie dam rady:evil_lol: Iwonko, ale nie musisz brać :lol: Oglądać możesz przecie bez przerwy:lol: SUper zdjęcie :multi: Quote
onek Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Jak widzę takie słodkości to same się ręce wyciagają.Jedno martwi, że one tak szybko rosną Był mały dopiero co, a już jest olbrzymi. No i szczenaki tak fajnie pachną.Lincoln jeszcze do niedawna ...a teraz szkoda nosa:evil_lol: Quote
onek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Pierwsza wystawa Lincolna. Legnica 6.08.2006r. Trochę fotek... Pierwsza z siostrą Lincolna - Linijką Saxifraga i Costą Brava Teraz my na ringu Gratulacje:cool3: Quote
onek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Teraz trochę innych kolorków dozich To mój Lincoln , żadnych laurów nie zdobył ( nie umiemy się zachować w ringu:shake: ), ale ocenę doskonałą przywieżliśmy:lol: . I złoty medal:lol: Ze złotem nam do twarzy:cool3: __________________ Quote
Anza&Hacker Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ta siostra ma przecudne umaszczenie:loveu: Za to wasz piesek rzeczywiście ślicznie z medalem wygląda i jaki ma ślicznusi halterek - to najleprza recz dla faflaków, bo zwykłe kagańce to nie dla nich:lol: Quote
simbik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Serdecznie gratulujemy przyrodniemu braciszkowi :multi: :multi: :multi: . My debiutujemy na klubówce i już mamy stresa :roll: . Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Zabawa na lozku jest swietna :lol::lol::lol: Dobre i zlotko :p Gratki!!:klacz: Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 JAAAAAAAAka piękna sunia:loveu: Ale twoich cuduśków nie pobnija:) Quote
blacky Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): JAAAAAAAAka piękna sunia:loveu: Ale twoich cuduśków nie pobnija:) To IRYDA ILONA de Miranko czyli po domowemu Furia :) Quote
onek Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 blacky napisał(a):To IRYDA ILONA de Miranko czyli po domowemu Furia :) Blacky:lol: za Twoim posrednictwem gratulacje dla Furii, ktora jak to się mówi wzięła wszystko:loveu: Quote
Recommended Posts