Jump to content
Dogomania

4  

86 members have voted

1. 1. 4

• Czy chciał(a)byś mieć doga niemieckiego?
      41
    • Czy chciał(a)byś mieć 2 dogi niemieckie?
      18
    • Czy chciał(a)byś mieć więcej niz 2 dogi niemieckie?
      18
    • Czy nie chcesz żadnego doga?
      11

Recommended Posts

Posted

Hihi Iwonko zaskoczyłaś mnie tym że Astonka nie do młodzieży a do pośredniej ;-)

Czyli stoimy razem plus jeszcze 3 pieski;-))

A fotki jak zwykle super :multi:

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Hihi Iwonko zaskoczyłaś mnie tym że Astonka nie do młodzieży a do pośredniej ;-)

Czyli stoimy razem plus jeszcze 3 pieski;-))

A fotki jak zwykle super :multi:

Wiesz bo ja nie wiedziałam, że czarne i arlekiny na klubie osobno. Tak nie miałabym jak wystawiać - co? dwa na raz w młodzieży? Nikt mnie nie oświecił. Teraz żałuję. Ale będę miała okazje porównać Astonka to naszego ulubieńca Jojka. Zawsze mu kibicowaliśmy.
Tak na marginesie to my przecież nie jesteśmy żadna konkurencja.Astonek po przejściach- z różowym częściowo noskiem.Ale mnie namówiłyście , więc co mi tam.

Posted

onek napisał(a):
Wiesz bo ja nie wiedziałam, że czarne i arlekiny na klubie osobno. Tak nie miałabym jak wystawiać - co? dwa na raz w młodzieży? Nikt mnie nie oświecił. Teraz żałuję. Ale będę miała okazje porównać Astonka to naszego ulubieńca Jojka. Zawsze mu kibicowaliśmy.
Tak na marginesie to my przecież nie jesteśmy żadna konkurencja.Astonek po przejściach- z różowym częściowo noskiem.Ale mnie namówiłyście , więc co mi tam.

Hihi myslałam że wisz, teraz było się mnie spytać ;-)
W zeszłym roku Coolio był przenoszony z mł. do pośredniej na klubie ;-)

Ale co za problem to tylko zabawa i my jedziemy jedynie po dosk, bo nie mamy szans ;-) 3 płaszcze na jednym ringu, będzie zabawa;-)

Jeszcze się zdiwisz jak Astonek wygra ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
Hihi myslałam że wisz, teraz było się mnie spytać ;-)
W zeszłym roku Coolio był przenoszony z mł. do pośredniej na klubie ;-)

Ale co za problem to tylko zabawa i my jedziemy jedynie po dosk, bo nie mamy szans ;-) 3 płaszcze na jednym ringu, będzie zabawa;-)

Jeszcze się zdiwisz jak Astonek wygra ;-)

HiHi niemożliwe, ale 3 płaszczyki ? fajnie , rzeczywiscie bedzie zabawa. A co do doskonałej - to ja mam nadzieję, ze mnie pan Milosz nie wyrzuci z ringu:evil_lol:

Posted

onek napisał(a):
HiHi niemożliwe, ale 3 płaszczyki ? fajnie , rzeczywiscie bedzie zabawa. A co do doskonałej - to ja mam nadzieję, ze mnie pan Milosz nie wyrzuci z ringu:evil_lol:

Wyrzuci dlaczego? ;-)
Ja tam musze zmusić żeby mój pies zaczął chcieć biegać szybciej, bo ruch ma fajny ale tylko tego tępa brakuje :evil_lol: A jemu poprostu nie chce się biegać ;-)

Posted

To Ty jeszcze nie widziałaś jak pies nie chce biegać:evil_lol: Zobaczysz Astonka w ruchu to padniesz:evil_lol: A Lincoln kładzie sie i nie chce wstać:evil_lol:

Posted

onek napisał(a):
To Ty jeszcze nie widziałaś jak pies nie chce biegać:evil_lol: Zobaczysz Astonka w ruchu to padniesz:evil_lol: A Lincoln kładzie sie i nie chce wstać:evil_lol:

jest na to sposób..trzeba Lincolnowi pomachać Margo przed nosem..i zobaczysz jak pobiegnie...jak arab czystej krwi :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcia z wystawy we Wrocku

.
Gratulacje dla Wszystkich. Nie mam duzo zdjęć- ale na prawie wszystkich - Margo

Tutaj Margo

Tutaj Margo

Tutaj Margo

I z narzeczonym

Posted

[SIZE="5"]Serdeczne gratulacje, szczególnie dla przyrodniego braciszka, ale oczywiście również dla jego "przybranego" brata Astonka :multi: :multi: :multi: .

My cierpliwie czekamy jak Teufelowi 6 miesiąc wybije i będzie mógł sie pokazać w klasie szczeniąt. Wtedy będzie więcej okazji do spotkania się na żywo, a bardzo miło nam było poznać Was na Klubówce :lol: .

Posted

Jakie piękne krówki!
Zawsze marzyłam o dożku, i zobaczycie może za 10,20 albo 30 lat ale napewno go bedę miała :loveu:
Śliczne maluszki :evil_lol:
Zapraszamy do nas :razz:

Posted

Nasze zdjęcie zdobyło 5 miejsce w konkursie na najlepsze zdjęcie września.
Dzięki wszystkim, którzy na nas głosowali

Krówki, krówki do domu!!!!