Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania B napisał(a):
W czwartek (wcześniej się nie udało) mały ma umówioną wizytę u sławy warszawskiej dermatologii, zobaczymy co powie doktor:lol:

Śledzę ten wątek dłuższy czas.. sama mieszkam daleko... ale czy ten post nie oznacza, że psiak już jest wyciągnięty ze "schroniska"?

Posted

ewunian napisał(a):
Śledzę ten wątek dłuższy czas.. sama mieszkam daleko... ale czy ten post nie oznacza, że psiak już jest wyciągnięty ze "schroniska"?

Niestety, nie:shake:. Piesek jest cały czas u hycla. Dopiero w czwartek zobaczę fizycznie pieska i zobaczymy co powie lekarz. Cały czas kombinuję, co zrobić z małym, ale dopóki nie będzie choć wstępnej diagnozy, co do jego stanu zdrowia, to nie można go umieścić w domu, gdzie są inne zwierzęta. No chyba, że znajdzie się domek, gdzie mały będzie mógł być izolowany.

Posted

Pomocy!!

[quote name='mysza 1']Sunia z Ostrowi szuka surowicy parwo. A może znacie ozdrowieńca?
PILNIE POTRZEBNA SUROWICA DLA TEJ MALEŃKIEJ!!!

Pomóżcie, proszę. Rozesijcie prośbę o pomoc. To może ją uratować. :-(:-(:-(

Wątek ostrowskich szczeniaków:
http://www.dogomania.pl/threads/186565-16-szczeniak%C3%B3w-z-Ostrowii-ju%C5%BC-w-dt-reszta-umiera-w-schronie!!-PILNIE-POTRZEBNE-DT!!!?p=15611803&viewfull=1#post15611803

Posted

ciotki ten punkt przetrzyman byl ostatnio na ulicy Szczesliwej 53 bardzo z dala od domow...moj Tz ktory mieszka w Halinowie przez przypadek sie o nim dowiedzial...bylismy tam pare razy...o roznych porach i nigdy nikogo nie bylo...w lato wody w miskach brak... wiem jak ten hycel sie nazywa i wiem z jakim wetem wspolpracuje i skad ma wyposazenie kojcow...jesli ktos jest ciekawy prosze o pw.
Wiem tez ze ostatnio u mojego TZa w domu byl ktos z przedstawicieli mieszkancow i zbieral podpisy pod petycja o nie budowanie duzego schronu dla psiakow w Halinowie.
Na ulicy szczesliwej juz punktu nie ma...ostatnio jak tam bylam to kojce byly do polowy rozebrane...Podobno przeniesiono gdzies w okolice Chobotu ale nikt dokladnie nie wie...Dzwonilam do UG Halinowa i nikt nie chce odpowiedziec gdzie sa psy odlawiane z terenu gminy...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
wiem jak ten hycel sie nazywa i wiem z jakim wetem wspolpracuje i skad ma wyposazenie kojcow...

Ja też wiem i dlatego martwię się o psiaki, które do niego trafiają :(