Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania kasa przelana
A tak z innej beczki
w czwartek 11.11 o godzinie 17-stej na Polu Mokotowskim organizujemy spotkanie dogomaniaków przy piwku,
Ma ktoś ochotę wpaść?
Zapraszamy wszystkich :)

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faktycznie jamnicza skarpeta chudnie w oczach - trzeba będzie coś pomysleć jak ją podreperować jakimś bazarkiem:roll:

Aniu podeslij mi proszę nr konta na PW, też się dorzucę do tej kokoszy:evil_lol: bo wydatki pilne

Posted

Ania może zrób na 1-szej stronie jakieś rozliczenie jeżeli chodzi o koszty, wtedy wszystko będzie czytelne i będziemy wiedzieli ile brakuje ile wydałas itp

Posted

Dziewczyny, jesteście wielkie! Z bieżącymi potrzebami sobie radzę:lol: Pierwszą wizytę u weta za sponsorowała moja koleżanka Marta:loveu:, kolejną ja. Po prostu w tym miesiącu już nie wyrobię na badania, a do kolejnej wypłaty jeszcze trochę czasu. Myślę, że stówka z jaminiczej skarpety wystarczy:multi: i bardzo uratuje sytuację. Trzeba sprawdzić zwłaszcza tę tarczycę i ewentualnie rozpocząć leczenie.
W kolejce czeka jeszcze kastracja, ale to w tej chwili nie jest najważniejsze i spokojnie może zaczekać.
Zaraz prześlę nr konta na PW. Jeszcze raz dziękuję:B-fly:

PS. Z ucholi śmierdzi - kropelki chyba zaczynają działać, bo wyłazi ciemny syf (czyścimy):shake:

Posted

Atomowka napisał(a):
Ania może zrób na 1-szej stronie jakieś rozliczenie jeżeli chodzi o koszty, wtedy wszystko będzie czytelne i będziemy wiedzieli ile brakuje ile wydałas itp

Na pierwszej będzie trudno, bo wątek założyła Koosiek - ale najwyżej poproszę ją o uzupełnienie.
Postaram się jak najszybciej wszystko podliczyć i podać koszty.
Na badania jestem umówiona z wetką dopiero na sobotę rano (koszt badań w przyblizeniu 160 zł- 100 morfologia z biochemią i 60 tarczycowe)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Biedny maluszek... A jak reaguje na zakraplanie?

Mały jest bardzo grzeczny, choć troszkę próbuje się wyrywać. Za to moja Bajka zrobiła się taka "Matka Polka":evil_lol:, zaraz przybiega, sprawdza,co się dzieje. Dziś jej też musiałam wyczyścić uszy:evil_lol::eviltong:

Posted

Post rozliczeniowy:

Wizyta u weta (badanie, zeskrobina, odrobaczanie) - 75 zł - sponsor Marta:multi:
Wizyta u weta - uszy (badanie + leki) - 80 zł

Stan bieżący:
Wpłaty:
Atomówka - 30 zł:Rose:
Taks - 70 zł:lol:
Jamnicza skarpeta - 100 zł:multi:
Wydatki:
Badania - 155 zł

Razem: 45 zł
Uzupełnienie z dn. 16listopada:
preparat wspomagajacy wątrobę - koszt ok 60 zł (na 100% dowiem się w czwartek)
kropelki do uszu (bo juz się kończą, a mały ma je brać jeszcze ten i przyszły tydzień) - koszt 50 zł
Wszystkie podarowane Sho pieniżąki (dziękuję:loveu:) zostały/zostaną uczciwie spożytkowane dla małego

Posted

taks napisał(a):
Aniu , przed chwilą poszło 70 zł:lol:

Jesteś kochana! Bardzo dziękuję:loveu:

Koosiek, masz zapchaną skrzynkę! Czy możesz napisać w pierwszym poście, że wątek rozliczeniowy jest na 17 stronie w poście 163

Posted

Ania B napisał(a):
Koosiek, masz zapchaną skrzynkę! Czy możesz napisać w pierwszym poście, że wątek rozliczeniowy jest na 17 stronie w poście 163

Nie ma sprawy :) A może napisałabyś do któregoś moda o przejecie wątku? Byłoby Ci łatwiej :)

Posted

Jutro raniutko idziemy na badania krwi. Mały będzie nie pocieszony, bo musi być na czczo:diabloti:
Z uszami już lepiej, już tak się nie drapie, no i jest zdecydowanie mniej "brudów" w uszkach. Jutro zważę Sho, bo jestem ciekawa ile przytył;)

No i postaram się wstawić zdjęcia. Muszę tylko zlokalizować kabelek od aparatu:evil_lol:

Posted

U Sho wszystko w porządku. Robi się co raz bardziej ciekawski, zaczyna się bawić i zaczepiać do zabawy Bajkę. Wczoraj rano byliśmy na pobraniu krwi - wyniki powinny być jutro wieczorem. Sama jestem bardzo ciekawa co wyjdzie.