Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]Sho zostaje u Ani B :multi::multi::multi:

Sho już na tymczasie u Ani B! Ma chorą tarczycę, jest skrajnie wychudzony :(

Rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/194526-Miniaturowy-jamnik-na-%C5%82a%C5%84cuch?p=15705765&viewfull=1#post15705765

W prywatnym schronisku pod Warszawą, należącym do hycla, przebywa rudy jamniczek miniaturowy.

Nie znam tego hycla, nie byłam w tym schronisku, wątek zakładam na prośbę znajomej, której facet proponował malucha. Sam powiedział, że od niego psy trafiają na łańcuchy, bo to wieś :( A na takiego psiaka ktoś prędzej czy później się skusi, maluch trafi do budy i w zimie zamarznie :(

Bardzo przydałoby się mu DT, on jest podobno naprawdę malutki... I myślę, że szybko znajdzie dom...
DT, nim trafi do budy... Albo do produkowania kolejnych ślicznych jamniorków :roll:

Kontakt w sprawie malucha przeze mnie, tel.: 660 116 551

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coraz wiecej tych psow w typie rasy; ludziom sie w d...pach poprzewracalo; kiedys w budach mieszkaly zaprawione w bojach kundelki, od szczeniaka przebywajace na dworze; teraz po tych zasranych wsiach na lancuchach sa spaniele, jamniki i tym podobne... :angryy::angryy::angryy:

Posted

Do schroniska raczej nikt nie ma wstępu. Znajoma adoptowała od niego dwa psy, facet dowiózł je do domu... I tego jamnika też chce dowieźć...
Maluch to najprawdopodobniej chłopak.
Na zdjęcia niestety raczej nie ma szans :(

W ogóle hycel jest jakiś nowy, nikt go w okolicy nie zna, schronisko też nowe i też nikt nic o nim nie wie... Także nawet nie wiem, jakie tam są warunki - chociaż jeden z psów, które znajoma adoptowała, był strasznie zapchlony, do tej pory ma wyłysiałe, zaczerwienione miejsca na skórze... :-(

Posted

koosiek napisał(a):
Do schroniska raczej nikt nie ma wstępu. Znajoma adoptowała od niego dwa psy, facet dowiózł je do domu... I tego jamnika też chce dowieźć...
Maluch to najprawdopodobniej chłopak.
Na zdjęcia niestety raczej nie ma szans :(

W ogóle hycel jest jakiś nowy, nikt go w okolicy nie zna, schronisko też nowe i też nikt nic o nim nie wie... Także nawet nie wiem, jakie tam są warunki - chociaż jeden z psów, które znajoma adoptowała, był strasznie zapchlony, do tej pory ma wyłysiałe, zaczerwienione miejsca na skórze... :-(

Ale przecież musiała wejść na posesję, żeby wybrać te dwa psy do adopcji!

Posted

mshume napisał(a):
W jakim rejonie Wwy jest to schronisko?

Gdzieś pod Halinowem.

omi napisał(a):
Ale przecież musiała wejść na posesję, żeby wybrać te dwa psy do adopcji!

Omi, nie, z tymi psami jest jeszcze inna historia, nie będę jej tu opisywać... Na pewno w samym schronisku nie była, nawet nie wie, jak ono wygląda. Psy hycel dowiózł jej do domu.

Posted

Jestem!

Niestety to prawda. Pod Halinowem jest "schronisko" a raczej może przechowalnia psów z kilkoma.
Tylko oczywiście nie wiadomo gdzie, ponieważ jest przenoszone z miejsca na miejsce.
Jak chcecie wiedzieć więcej to na pw.

Posted

DIF napisał(a):
Jestem!

Niestety to prawda. Pod Halinowem jest "schronisko" a raczej może przechowalnia psów z kilkoma.
Tylko oczywiście nie wiadomo gdzie, ponieważ jest przenoszone z miejsca na miejsce.
Jak chcecie wiedzieć więcej to na pw.

Psy z terenu, na którym działa ten hycel, trafiają do Chrcynna... A jeżeli to jego schronisko to tylko "przechowywalnia"... :(