koosiek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [SIZE=5]Sho zostaje u Ani B :multi::multi::multi: Sho już na tymczasie u Ani B! Ma chorą tarczycę, jest skrajnie wychudzony :( Rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/194526-Miniaturowy-jamnik-na-%C5%82a%C5%84cuch?p=15705765&viewfull=1#post15705765 W prywatnym schronisku pod Warszawą, należącym do hycla, przebywa rudy jamniczek miniaturowy. Nie znam tego hycla, nie byłam w tym schronisku, wątek zakładam na prośbę znajomej, której facet proponował malucha. Sam powiedział, że od niego psy trafiają na łańcuchy, bo to wieś :( A na takiego psiaka ktoś prędzej czy później się skusi, maluch trafi do budy i w zimie zamarznie :( Bardzo przydałoby się mu DT, on jest podobno naprawdę malutki... I myślę, że szybko znajdzie dom... DT, nim trafi do budy... Albo do produkowania kolejnych ślicznych jamniorków :roll: Kontakt w sprawie malucha przeze mnie, tel.: 660 116 551 Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Może u mestudio jeszcze znajdzie się miejsce? Albo u BeaBono? Quote
JamniczaRodzina. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Gdzie dokładnie okolice Warszawy. Quote
basia0607 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czy tam ktoś moze wejść ? bez zdjęcia będzie ciężko znależć mu dom. Quote
yunona Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 basia0607 napisał(a):Czy tam ktoś moze wejść ? bez zdjęcia będzie ciężko znależć mu dom. No właśnie koniecznie dajcie fotkę malucha.:lol: Quote
Piromanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Gdzie nie wejdę na wątek to jamnik na łańcuchu... Plaga jakaś.... :-( Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 coraz wiecej tych psow w typie rasy; ludziom sie w d...pach poprzewracalo; kiedys w budach mieszkaly zaprawione w bojach kundelki, od szczeniaka przebywajace na dworze; teraz po tych zasranych wsiach na lancuchach sa spaniele, jamniki i tym podobne... :angryy::angryy::angryy: Quote
koosiek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Do schroniska raczej nikt nie ma wstępu. Znajoma adoptowała od niego dwa psy, facet dowiózł je do domu... I tego jamnika też chce dowieźć... Maluch to najprawdopodobniej chłopak. Na zdjęcia niestety raczej nie ma szans :( W ogóle hycel jest jakiś nowy, nikt go w okolicy nie zna, schronisko też nowe i też nikt nic o nim nie wie... Także nawet nie wiem, jakie tam są warunki - chociaż jeden z psów, które znajoma adoptowała, był strasznie zapchlony, do tej pory ma wyłysiałe, zaczerwienione miejsca na skórze... :-( Quote
omi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 koosiek napisał(a):Do schroniska raczej nikt nie ma wstępu. Znajoma adoptowała od niego dwa psy, facet dowiózł je do domu... I tego jamnika też chce dowieźć... Maluch to najprawdopodobniej chłopak. Na zdjęcia niestety raczej nie ma szans :( W ogóle hycel jest jakiś nowy, nikt go w okolicy nie zna, schronisko też nowe i też nikt nic o nim nie wie... Także nawet nie wiem, jakie tam są warunki - chociaż jeden z psów, które znajoma adoptowała, był strasznie zapchlony, do tej pory ma wyłysiałe, zaczerwienione miejsca na skórze... :-( Ale przecież musiała wejść na posesję, żeby wybrać te dwa psy do adopcji! Quote
koosiek Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 mshume napisał(a):W jakim rejonie Wwy jest to schronisko? Gdzieś pod Halinowem. omi napisał(a):Ale przecież musiała wejść na posesję, żeby wybrać te dwa psy do adopcji! Omi, nie, z tymi psami jest jeszcze inna historia, nie będę jej tu opisywać... Na pewno w samym schronisku nie była, nawet nie wie, jak ono wygląda. Psy hycel dowiózł jej do domu. Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jak pod halinowem to moze dif by cos wiedziala, ona z halinowa Quote
kakadu Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 wyslalam do niej pw, moze zajrzy i cos podpowie Quote
mysza 1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jakieś biznesy sobie robią na psach, nowe schronisko, o którym nikt nie słyszał, pewnie i psy będą znikać jak kamfora... :( Quote
Hotel KADIF Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jestem! Niestety to prawda. Pod Halinowem jest "schronisko" a raczej może przechowalnia psów z kilkoma. Tylko oczywiście nie wiadomo gdzie, ponieważ jest przenoszone z miejsca na miejsce. Jak chcecie wiedzieć więcej to na pw. Quote
tanitka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a może DIF dałabyś radę choć zobaczyć tego pieska, albo telefonem zrobić mu fotkę, bo w ciemno mało zdziałamy Quote
basia0607 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dzieczyny , napiszcie mi coś więcej o tym hyclu na meila ( po mi priw nie działa) . Quote
JamniczaRodzina. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Wiadomo co z jamnikiem? Mrozy są, mam nadzieję że facet ma serce i go nie wywali do budy a dwór :( Quote
basia0607 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Podnosze . Zna ktoś nr. telefonu do hycla? Quote
koosiek Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 DIF napisał(a):Jestem! Niestety to prawda. Pod Halinowem jest "schronisko" a raczej może przechowalnia psów z kilkoma. Tylko oczywiście nie wiadomo gdzie, ponieważ jest przenoszone z miejsca na miejsce. Jak chcecie wiedzieć więcej to na pw. Psy z terenu, na którym działa ten hycel, trafiają do Chrcynna... A jeżeli to jego schronisko to tylko "przechowywalnia"... :( Quote
Recommended Posts