fotolaf Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witam wszystkich Zaobserwowalem bardzo "dziwne" zachowanie mojej Akity. Gdy Moja dziewczyna idzie na uczelnie i ja jeszce leze w łóżku lub jeszcze spie on wskakuje na jej miejsce i sie do mnie wtula. Czy ktos z was mial podobne sytuacje?? Dodam ze jak jestesmy razem (z moja dziewczyna) nawet nie proboje wchodzic na łóżko, nawet jak ja nie spie a np cos robie nie proboje tam sam wchodzic Z gory dziekujemy Quote
Martens Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak po prawdzie to chyba większość psów które znam tak robi, nie tylko akit ;) Robi się wolne miejsce na łóżku, to chcą się poprzytulać i ja nic w tym dziwnego nie widzę :) Quote
fotolaf Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 no to bardzo dobrze :) wszystkich obecnych na Facebook zapraszam na strone Usia :) http://www.facebook.com/#!/pages/Utsukushii/166846923342560 Quote
Recommended Posts