Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Abrakadabra']Boshhheee! Wiedziałam...

Słuchajcie, one są malusieńkie, przecudne, przesłodkie. A kojarzysz takie czarne sznupkowe obok?
Ja nie miałam aparatu, żeby pocykać zdjęcia.[/QUOTE]

mam...
sa dwa sznupy
czarna sunia - super towarzyska...jak sa pracownicy to mieszka sobie na kanapie w biurze:)

pieprz/sól - nowe na kwarantannie...
bardzo sznuppowe

Posted

[quote name='eve-w']Czy zostały wrzucone na mikropsiaki? a jak nie to dlaczego?[/QUOTE]

jak możesz to wrzuć...
dlaczego - no koments...
a dlaczego Żabol miesiąc w schronisku siedział!!!z zapaleniem płuc, schronisko robilo co moglo...dlaczego...

jak masz chwilę wolną to wypełnij metryki do mikrusów...szczegolnie, ze nic o psiakach nie wiem..tylko tyle, ze są..
a. sa proludzkie
albo b. asertywne

Posted

Sunia ma 10 mc...

mogą ją wysterylkować w poniedziałek - to jak???
pudle jadą chyba jutro do Warszawy...ale do Warszawy dla jednego psa znalezienei transportu to nie proBLem,,,

decyzja...albo jedzie z pudlami albo po sterylce...mam dac znac...

Posted

[quote name='anita_happy']Sunia ma 10 mc...

mogą ją wysterylkować w poniedziałek - to jak???
pudle jadą chyba jutro do Warszawy...ale do Warszawy dla jednego psa znalezienei transportu to nie proBLem,,,

decyzja...albo jedzie z pudlami albo po sterylce...mam dac znac...[/QUOTE]

Szkoda, ze dopiero w poniedziałek... A czy zaraz po sterylce mogłaby jechać do Warszawy, tak, żeby dochodziła do siebie w domowych warunkach a nie w schronie?
No chyba, że znajdą się pieniądze na zrobienie sterylki w Warszawie, to może przyjeżdzać jutro z pudlami!

Posted

[quote name='Andzike']Szkoda, ze dopiero w poniedziałek... A czy zaraz po sterylce mogłaby jechać do Warszawy, tak, żeby dochodziła do siebie w domowych warunkach a nie w schronie?
No chyba, że znajdą się pieniądze na zrobienie sterylki w Warszawie, to może przyjeżdzać jutro z pudlami!...
po sterylce mozna ja zabierac..nawet od razu po w sumie...jak bedzie jechala u kogoś na rękach to mozna zabierac..

czy ma przyjechać z pudlami - bez sterylki...jak ma mozlliwosc miec sterylkę za free to ja bym poczekala :/ bo z kasą krucho u wszystkich..a ona moze meic za darmo...
te bidy tam nie maja źle...jesli mogę tak powiedzić -wiadomo, ze wlasny człowiek i własna kanapa i micha etc. to w porównaniu z kojczykiem TO RAJ...sunia mieszka w taki kojczyku, ze jest box w budynku do spania i wyjscie na mini wybieg..wybieg mini mini :/ ale boxie cieplutko bo ogrzewany, a ona przy kaloryferku ma miejscówkę...

jak uwazacie -jak jutro będa pudle jechac to mozna ja bez sterylki zabierac...jak ma miec sterylkę w schronisku to do odbioru po poniedziałku...
Abrakadabra coś mowiła na PW, ze bedzie w Radomiu...
decyzja jaka zapadenie bedzie wykonana :)
tak czy siak...KUDLATA jedzie na DT do CITY :)

Posted

No właśnie kasa... :(
Jeśli prosto ze schroniska może jechać do Warszawy to poczekamy do poniedziałku:)
Kudłatko, jeszcze tylko parę dni i będziesz się wylegiwać na kanapie :D
Hmm... może byśmy ją jakoś nazwały? Jako fanka litery "sz" proponuję Szila :)

Posted

[quote name='malawaszka']tragedia :( następne sznupki :( do kiedy kwarantanna? tam trafiają psy tylko z Radomia czy z różnych gmin? sznupki to suczki obie?[/QUOTE]zarna siedzi jakis czas juz..c/p "chyba sunia...o ile sobie przypominam..na kwarantannie jakis tydzien jeszcze bedzie...wycofana i przestraszona z interwencji - ulica /chyba/
ja jak robiłam foty to był moj pierwszy raz w schronie w R. To schronisko nie ma podpisanej umowy z Szydłowcem i byliśmy tam z innych względów..ale obfociliśmy pól schronu!!!
ech na PW podesle Ci fona do koordynatorki adopcji

Posted

[quote name='anita_happy']Szila - heh...moze byc...

mi cos Lila chodziło po glowie..szila czy lila...

podobne :)

No to fajnie, że może być :)
Teraz szybko trzeba znaleźć Szili domek :)

Posted

anita_happy napisał(a):
i to nawet jutro...jak bóg nie ześle znowu jakiejs plagi....echhh

Daj Boze / nie zesle bo juz sie zmeczyl/, akcja blyskawiczna, macie tempo, oj macie:multi::lol:

Posted

anita_happy napisał(a):
i to nawet jutro...jak bóg nie ześle znowu jakiejs plagi....echhh

wykrakalam :(
nie przyjedzie!!! moj tata w szpitalu!!!mial tomograf - wykluczony guz m !!!SZOK!!!!
ale dalej gada od rzeczy i dzienie sie rusza :(
ja jade do Radomia do Taty..jak bede wracac...to wezme..nawet jakbym miala 100 psó w aucie wiesc..chyba,z e Abra wczesniej bedzie w radomiu...
ja mam fona do Andzik - bede pod fonem :(

zryczana jestem..na maxa