Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S napisał(a):
Kaszel czy przeziębienie z zapaleniem oskrzeli, leki i tak te same, na kaszel przeciwwirusowych nie ma przecież, to podają antybiotyki, żeby nie doszło do bakteryjnego nadkażenia dróg oddechowych, tymi sami antybiotykami leczy się normalne zapalenia układu oddechowego. Ważne, żeby leczyć, żeby nie doszło do niewydolności oddechowej wskutek uszkodzenia układu oddechowego. Wiem, że nie ma gorączki - czyli to NIE jest nosówka. Będzie dobrze.

ona miała gorączke -2 dni..ale to było tydzien temu

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anita_happy napisał(a):

ANDZIK _ konto :) jest chetny na zapomoge z fb

F... zapomniałam, już ślę ;)
No i mamy kolejny domek chętny na kudłaczkę ;) w lecznicy zauroczyła wszystkich ;)

Posted

anita_happy napisał(a):
ona miała gorączke -2 dni..ale to było tydzien temu

Anita, przy nosówce wysoka temperatura utrzymuje się tak z miesiąc, sięga 41 stopni ... przerobiłam i to w tym roku, moja tymczasowiczka chorowała.

Posted

E-S napisał(a):
Anita, przy nosówce wysoka temperatura utrzymuje się tak z miesiąc, sięga 41 stopni ... przerobiłam i to w tym roku, moja tymczasowiczka chorowała.

no właśnie...a ona miałą 2 dni..dlatego nie dano nam jej wczesneij :/ ze wzgledu na temp.

ale jak spadła....to po ostatnim zastrzyku w schronei wyszła...ale i tak ja dzieczyny w klatce u weta zostawiły - NIE W"YBACZE!!!! :P

Posted

Andzike napisał(a):
F... zapomniałam, już ślę ;)
No i mamy kolejny domek chętny na kudłaczkę ;) w lecznicy zauroczyła wszystkich ;)

czasmi warto do weta w miescie pjechac..coooooooooooo:P

my w szydłowcu na ulicy mamy podobną!!!nie da sie zlapac malpa!ale rpzed zimą musssoo..bo ciezarna na bank!

Posted

anita_happy napisał(a):
czasmi warto do weta w miescie pjechac..coooooooooooo:P

my w szydłowcu na ulicy mamy podobną!!!nie da sie zlapac malpa!ale rpzed zimą musssoo..bo ciezarna na bank!

Łapcie, wyadoptujemy ją "na fali" Szili ;)

Posted

[quote name='E-S']A fotę jakąś macie? Kurcze, łapcie ją jakoś ... zginie w zimie ...

zasadzamy sie z kamą na nią...
do tej pory polowałysmy na taka czarna - kt byla przed rozwiązaniem..ale juz sie ukryła...
kudłata lata...ale jaks ie ja zawoła to daje dyla!

A JA MA TO - tzn, dzis na NOC mała poszła do pudziana!!!!!!!!JA MAM TATE PO UDARZE - miało być wszystko ok.. ale nie ejst..lewa strona u taty nawala....i reka nie rusza sie!!!

a mi dzis dzieci pod drzwi przyniosły -żeby nie lapać samemu!!!!

SUNIA -bedzie ładną kudłaczko-szczotką!!!!

I JAK BYŁO NIE WZIĄĆ...a teraz będzimey się bujac..
na noc do pudzina, a w dzień do mojej kieszeni!!!!!
SZOK

http://www.dogomania.pl/threads/195262-szczylkowaSUNIA-t.jamola-szczoty-terierka-piekna-kud%C5%82aczkaPORZUCON-jak%C5%9AMIE%C4%86-DTpilnie!?p=15615349#post15615349

Posted

[quote name='anita_happy']zasadzamy sie z kamą na nią...
do tej pory polowałysmy na taka czarna - kt byla przed rozwiązaniem..ale juz sie ukryła...
kudłata lata...ale jaks ie ja zawoła to daje dyla!

A JA MA TO - tzn, dzis na NOC mała poszła do pudziana!!!!!!!!JA MAM TATE PO UDARZE - miało być wszystko ok.. ale nie ejst..lewa strona u taty nawala....i reka nie rusza sie!!!

a mi dzis dzieci pod drzwi przyniosły -żeby nie lapać samemu!!!!

SUNIA -bedzie ładną kudłaczko-szczotką!!!!

I JAK BYŁO NIE WZIĄĆ...a teraz będzimey się bujac..
na noc do pudzina, a w dzień do mojej kieszeni!!!!!
SZOK

http://www.dogomania.pl/threads/195262-szczylkowaSUNIA-t.jamola-szczoty-terierka-piekna-kud%C5%82aczkaPORZUCON-jak%C5%9AMIE%C4%86-DTpilnie!?p=15615349#post15615349

Posted

[quote name='Abrakadabra']Też się dopytam, bo mam domek dla małej i młodej suczynki w Warszawie.
Już pisałam na wątku tej malizny, co Ci ją dzieciaki przyniosły.

na wątku mojej sznupci Anita napisała że czarnuszka ma domek :loveu: ufff :)

a ja mam jescze taką młodziutką: http://www.dogomania.pl/threads/194109-1-5-roczna-SZNAUCERKA-mini-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-domu tylko ona do adopcji koło końcówki listopada bo zacieczkowała teraz złośliwa bestia :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Anita wiesz coś o czarnuszce?

Abrakadabra napisał(a):
Też się dopytam, bo mam domek dla małej i młodej suczynki w Warszawie.
Już pisałam na wątku tej malizny, co Ci ją dzieciaki przyniosły.

TO JUZ WIECIE , ze pojechała do CITY

a ja sie cieszę, ze KURDUPEL ZDROWIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kurdupel wzbudza zachwyt wszystkich, którzy ją poznają :) Tak jak pisała E-S - już coraz mniej kaszle i nie mruży oczek :D :D :D

Aha... I śpi w łózku of course ;) z córką koleżanki :D

Posted

Andzike napisał(a):
Kurdupel wzbudza zachwyt wszystkich, którzy ją poznają :) Tak jak pisała E-S - już coraz mniej kaszle i nie mruży oczek :D :D :D

Aha... I śpi w łózku of course ;) z córką koleżanki :D

dawaj fote:P bo wyjmę wiatrówkę...i zacznę strzelać :P

fajnie, ze uczy się tego do czego bozia ja przywołała na świat:P