Neris Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wiem, że jedna z dogomaniaczek negocjuje DT dla małej, może się wykluje... Mi jest dramatycznie szkoda psów z tzw boksów bytowych - te z pojedynek i szczeniakarni wychodzą na spacery, tamte NIGDY. Kiedy się przechodzi alejką między boksami nie można nie płakać. Są tam tak piękne psy, że aż nie można oderwać wzroku. I siedzą... po 4, 5, 7 lat... Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Neris']Moim zdaniem (a tego samego dnia nosiłam na rękach pekinkę) to jest wielkości pekińczyka ale ma ciut dłuższe nóżki. Generalnie po pysiu widać, że pekińczyk tam coś majstrował. [quote name='pudzian321']Tosia ma 6.5 miesiąca:) TOSZ TO DIABEŁ TASMAŃSKI!!!! ale ona jest prze....śmieszna i jak szła z pudzianem to nie wime kto szybciej szedł..hahahahah miź Diabła tasmańskeigo/strusia pedziwoatra/pekinczyka!!! hahaahah aha...i jakieś jedwabniki powily jej futer!!! JEST JEDWABNA p.s. jutro w karcie napisze jej Pani AGATA -zarezerwowana!!!zeby nie poszła nie wiadomo gdzie!!! ZAPYTAM o ta CZARNA SZCOTKOWA SUNIE -czy poszła do Radomia...cholera...poszło sporo "moich" psów..a ja nie ufam adopcjom ze schronu...jak nie ma Pani Agaty albo Kasi Pracownicy moga wydawać psy...spisac papiery itp...ale czy oni maja trzecie oko!!!!aby przeświwtlić ludzi! Quote
Neris Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A widziałaś może to małe jamnikowato-krecikowate co tak rozpaczliwie wyło, płakało do człowieka? Chyba w boksie obok albo może ze 2 boksy w lewo... nie mogę zapomnieć tego przecinka. Quote
anita_happy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Neris']A widziałaś może to małe jamnikowato-krecikowate co tak rozpaczliwie wyło, płakało do człowieka? Chyba w boksie obok albo może ze 2 boksy w lewo... nie mogę zapomnieć tego przecinka. to to http://www.facebook.com/photo.php?pid=82674&o=all&op=1&view=all&subj=162187610476812&id=100001647945860&fbid=110945828970348#!/photo.php?fbid=109243549140576&set=a.109207352477529.11621.100001647945860 Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 ona natychmiast musi wyjsc :( a macie moze zdjecia tych psin co siedza po wiele lat ??? Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 IVV napisał(a):ona natychmiast musi wyjsc :( a macie moze zdjecia tych psin co siedza po wiele lat ??? IVV mamy pełno....wszystko obfocone prawie:/ Quote
Neris Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tu jest 41 zdjęć różnych, niestety moja koleżanka która je robiła ma zapędy artystyczne i widać niewiele. Za jakiś tydzień będę w Radomiu, zrobię koniecznie tego leonbergera i tę czarną zrezygnowaną kupę futra... [FONT=MS Shell Dlg 2]http://wyslijto.pl/plik/zk4fhh0hpr[/FONT] Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 trzeba je wrzucic na FB ,moze znajda jakies zainteresowanie... Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 IVV wiesz ile tego mam..szok..wrzucam po kolei...i jakos sa rezultaty - zdziwko mne chyciło..nie?? ale jestem happy:P Neris mowisz o koopie futra, o kt pisaąłm na watku... TO STARUSZEK!!!!!!!!Pani Kasai zabraa go z boxów bytowych bo byl tarmoszony strasznie!!!i zabrala go do izolatki...spi sobie..smutny... Felix -cos takeigo?? - w typie owczarka nizinnego /wersja mini mini/ TRZEBA ąłdne foty - wyjdzie ..bo ładny..to co że stary! a LEONBERGER??masz u siebie - ten ze staruszków???są DWA WIESZ??? Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 WRACAJĄC DO KUDŁATKI - jest w biurze - kaszle i gluta ma /tzn. kicha / ZIMA w schronie tak wyglada dla takich cienkich psów! dostałą antybiot...i nie wiadomo czy jutro pojedzie :( przeziębiona bida... Quote
Neris Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tam jest 630 psów. Ja szczerze mówiąc bardzo się bałam, że jak zacznę latać po boksach "bytowych" psy się pogryzą, bo jest naprawdę przepełnienie. I nie wierzyłam, że założenie wątku coś da! Dzięki Anito że masz w sobie tyle wiary, a może po prostu przyciągasz anioły na swoje wątki. Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 anita_happy napisał(a):WRACAJĄC DO KUDŁATKI - jest w biurze - kaszle i gluta ma /tzn. kicha / ZIMA w schronie tak wyglada dla takich cienkich psów! dostałą antybiot...i nie wiadomo czy jutro pojedzie :( przeziębiona bida... W sensie mówimy o małym NIC? Tym tytułowym, co jedzie do mojej koleżanki, bo trochę już się pogubiłam ...:roll: Kurczę, mam nadzieję, że się biedulka poczuje lepiej... :( Quote
IVV Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a daleko do tej kolezanki? moze niech jedzie i juz dochodzi do siebie pod opiekunczym okiem... Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 tak..ta nasz SZILA!!! kasłałą i ją Pani Agata zabrała do biura..bo ona wazy nic!!! TOSIA..jest grubsza... apetyt ma..wiec jest oka..ale dostala antybiotyk... powód.. moze - sunie maja kojczyk przy kaloryferku..i przegrzeja sie i wyjda na wybieg..a wybieg to nie jest taki do biegania.. a toto nasze - to nie skacze jak TOSIA...i mogła stac...stac...stac... i sie przeziebiła... Pani Agata nie chce nas w koszty wpedzac..i ja podleczą u siebie... ja bede jechac do WAWY to zabiore..ja... albo... zadzwonie jutro jeszcze i pogadam.. Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ok, to czekamy na wieści...Anita, jakby co to dzwoń - dziś muszę w końcu trochę popracować, więc będę zaglądać na dogo "z doskoku" ;) Quote
Andzike Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 IVV napisał(a):jak mala???? mała chora :( nie przyjechała do Warszawy, przyjedzie w przyszłym tygodniu... mam nadzieje... Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 chora to prawda..wczoraj rozmawiaam z Energy - jej suni,kt sponsoruje na dogo podali surowice i wyszła... nic nie mowie, ale podejrzenei nosowki tez jest...cholera! Quote
Andzike Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 anita_happy napisał(a):chora to prawda..wczoraj rozmawiaam z Energy - jej suni,kt sponsoruje na dogo podali surowice i wyszła... nic nie mowie, ale podejrzenei nosowki tez jest...cholera! O ja piórkuje... :( Biedna, mała dziewczynka :( Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 dzwoniłam..bo Energy mi zasugerowała zeby kupic surowice i dac małej.. ale.. jest poprawa... temperatura zeszła!!! jest lepiej..mała zdrowieje czyli przeziebienie Quote
Andzike Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 SUuuuper !!! Oby jak najszybciej się malizna wygrzebała z tej choroby! :) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 IVV napisał(a):oby z tego wyszla !!!! jest oka!!!bedzie dobrze:) najgorsze za nami:) Quote
IVV Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 uffff !!!! kamien z serca mi spadla :) to kiedy malenka moze zaczac nowe zycie ???? Quote
Recommended Posts