Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że jedna z dogomaniaczek negocjuje DT dla małej, może się wykluje...

Mi jest dramatycznie szkoda psów z tzw boksów bytowych - te z pojedynek i szczeniakarni wychodzą na spacery, tamte NIGDY. Kiedy się przechodzi alejką między boksami nie można nie płakać. Są tam tak piękne psy, że aż nie można oderwać wzroku. I siedzą... po 4, 5, 7 lat...

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Moim zdaniem (a tego samego dnia nosiłam na rękach pekinkę) to jest wielkości pekińczyka ale ma ciut dłuższe nóżki. Generalnie po pysiu widać, że pekińczyk tam coś majstrował.

[quote name='pudzian321']Tosia ma 6.5 miesiąca:)

TOSZ TO DIABEŁ TASMAŃSKI!!!!

ale ona jest prze....śmieszna i jak szła z pudzianem to nie wime kto szybciej szedł..hahahahah

miź Diabła tasmańskeigo/strusia pedziwoatra/pekinczyka!!!

hahaahah

aha...i jakieś jedwabniki powily jej futer!!!
JEST JEDWABNA

p.s.
jutro w karcie napisze jej Pani AGATA -zarezerwowana!!!zeby nie poszła nie wiadomo gdzie!!!

ZAPYTAM o ta CZARNA SZCOTKOWA SUNIE -czy poszła do Radomia...cholera...poszło sporo "moich" psów..a ja nie ufam adopcjom ze schronu...jak nie ma Pani Agaty albo Kasi
Pracownicy moga wydawać psy...spisac papiery itp...ale czy oni maja trzecie oko!!!!aby przeświwtlić ludzi!

Posted

A widziałaś może to małe jamnikowato-krecikowate co tak rozpaczliwie wyło, płakało do człowieka? Chyba w boksie obok albo może ze 2 boksy w lewo... nie mogę zapomnieć tego przecinka.

Posted

[quote name='Neris']A widziałaś może to małe jamnikowato-krecikowate co tak rozpaczliwie wyło, płakało do człowieka? Chyba w boksie obok albo może ze 2 boksy w lewo... nie mogę zapomnieć tego przecinka.

to to
http://www.facebook.com/photo.php?pid=82674&o=all&op=1&view=all&subj=162187610476812&id=100001647945860&fbid=110945828970348#!/photo.php?fbid=109243549140576&set=a.109207352477529.11621.100001647945860

Posted

IVV wiesz ile tego mam..szok..wrzucam po kolei...i jakos sa rezultaty - zdziwko mne chyciło..nie??

ale jestem happy:P

Neris mowisz o koopie futra, o kt pisaąłm na watku...
TO STARUSZEK!!!!!!!!Pani Kasai zabraa go z boxów bytowych bo byl tarmoszony strasznie!!!i zabrala go do izolatki...spi sobie..smutny...
Felix -cos takeigo?? - w typie owczarka nizinnego /wersja mini mini/

TRZEBA ąłdne foty - wyjdzie ..bo ładny..to co że stary!

a LEONBERGER??masz u siebie - ten ze staruszków???są DWA WIESZ???

Posted

WRACAJĄC DO KUDŁATKI

- jest w biurze - kaszle i gluta ma /tzn. kicha /
ZIMA w schronie tak wyglada dla takich cienkich psów!

dostałą antybiot...i nie wiadomo czy jutro pojedzie :(

przeziębiona bida...

Posted

Tam jest 630 psów. Ja szczerze mówiąc bardzo się bałam, że jak zacznę latać po boksach "bytowych" psy się pogryzą, bo jest naprawdę przepełnienie.
I nie wierzyłam, że założenie wątku coś da! Dzięki Anito że masz w sobie tyle wiary, a może po prostu przyciągasz anioły na swoje wątki.

Posted

anita_happy napisał(a):
WRACAJĄC DO KUDŁATKI

- jest w biurze - kaszle i gluta ma /tzn. kicha /
ZIMA w schronie tak wyglada dla takich cienkich psów!

dostałą antybiot...i nie wiadomo czy jutro pojedzie :(
przeziębiona bida...

W sensie mówimy o małym NIC? Tym tytułowym, co jedzie do mojej koleżanki, bo trochę już się pogubiłam ...:roll:
Kurczę, mam nadzieję, że się biedulka poczuje lepiej... :(

Posted

tak..ta nasz SZILA!!!
kasłałą i ją Pani Agata zabrała do biura..bo ona wazy nic!!!
TOSIA..jest grubsza...

apetyt ma..wiec jest oka..ale dostala antybiotyk...
powód..
moze - sunie maja kojczyk przy kaloryferku..i przegrzeja sie i wyjda na wybieg..a wybieg to nie jest taki do biegania..
a toto nasze - to nie skacze jak TOSIA...i mogła stac...stac...stac... i sie przeziebiła...
Pani Agata nie chce nas w koszty wpedzac..i ja podleczą u siebie...
ja bede jechac do WAWY to zabiore..ja...
albo...
zadzwonie jutro jeszcze i pogadam..

Posted

anita_happy napisał(a):
chora to prawda..wczoraj rozmawiaam z Energy - jej suni,kt sponsoruje na dogo podali surowice i wyszła...
nic nie mowie, ale podejrzenei nosowki tez jest...cholera!

O ja piórkuje... :( Biedna, mała dziewczynka :(