dusje Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Trzymaj sie Anita i przekaz od nas Tacie zyczenia szybkiego powrotu do zdrowka :lol: Quote
Andzike Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Anita, tak jak pisałyśmy - trzymaj się i zajmij tata. Niunia jest bezpieczna, zarezerwowana, pisałaś, że w tym schronie jej się krzywda nie dzieje... Trzymam mocno kciuki za tatę - jak coś to dzwoń! Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Anita......dasz rade....silna jestes Babo....:):) Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Dziękuję wszystkim za...trzymanie kciuków za mnie i za tatka...bylam...jest lepiej...czekamy na badania... doświadczyłam czegoś co uświadomiło mnie, ze takie społeczności jak ta psiowa NASZA - to normalnie jak więzi krwi :) cholerka..dziwne jest tylko to, ze można wypłakać się komuś do rękawa..na PW..przez fona...a jakby się szło ulicą to nie poznało by się tej osoby!!!! straszne.... bardzo mi miło, ze dostałąm tyle ciepłych słow ...dziekuje... Schronisko poinformowane, ze sunie zabieramy...powiedziałam dlaczego:/ papiery adopcyjne wypełnione. Sunie zabiore albo ja albo Abra... Ja będę wyjezdzac najprawdopodobniej we wtroek...ale ona chyba tez... zobaczymy..zadzwonei do niej i się dogadam pozdrawiam Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 mam dwa zapytania o suniula w sprawie adopci - z FB zbieram emile... Quote
dusje Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No to 2 dobre wiadomosci. Jak dobrze, ze Tata czuje sie juz lepiej :lol: - nadal nieustajace zyczenia zdroweczka :multi: Kruszynka dostrzezona, moze cos sie z tego wykluje i oby :lol: Zaciskam kciuki za pozytywnie brzmiacy domek :multi: Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tatko tez juz do tej naszej" wirtualnej rodzinki" nalezy:multi: i nawet jeszcze o tym nie wie :evil_lol: Ucaluj go od nas koniecznie!!!! trzymam kciuki za malenka !!!! Quote
Andzike Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dobrze, że z tatą jest lepiej !!! :) Fajnie, że kruszynką się ludzie interesują - w sumie nic dziwnego, zjawiskowa jest :) Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 miejmy nadzieje ,ze szybko trafi do swojego kochajacego domu... Quote
malawaszka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300066-2.jpg tą przerażoną sunieczkę jutro zabieram do DT - dziękuję za cynk o niej, jeszcze czarnuszka zostanie Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='malawaszka']http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300066-2.jpg tą przerażoną sunieczkę jutro zabieram do DT - dziękuję za cynk o niej, jeszcze czarnuszka zostanie SUPERRRRRRRRRRR....ale sie schon opustoszy.... heh...jutro bedę to się dziewczyny cieszyc bedą Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 podniose dzidziunie wymiziaj malenstwo ode mnie Anitko Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 IVV napisał(a):podniose dzidziunie wymiziaj malenstwo ode mnie Anitko jade ja...mamas i pudzian :) najpierw do tatka..potem schron..potem dom i do tatka back :) a schron rzut beretem od szpitala :) heh pudzian jedzie ponosić swoją ukochaną TOSIE!!!! Quote
IVV Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tatke ucaluj ,a psinki wymiziaj tylko sie nie pomyl ;) Quote
mshume Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Masz więcej fotek tej malizny?[quote name='anita_happy']babecyki..net mi sie wiesya...ech...stresowo sie porobilo i mi humor spad :( nieważne... jutro zadzwonie do schroniska - zapytam kiedy mala moze isc..na DT :) było by super..sama ja chcialm wziać, ale Żabol mi się trafił i lezy i dycha...i jest kiepsko... tak jak w smsie pisałam... 1. mała jest na kwarantannie - jeszcze pare dni 2. miała byc sterlizowana Jak powiem, ze mamy DT to ja szybciej wysterlizują... JUTRO ZADZWONIE i ją Zamówie, zeby ktoś jej nie dziabnął przed nami...w schronie nie ma PA..czasami są po adopcyjne..ale kazdy wie jak jest..dobry dom to loteria...i to rzadka ostatnio.. A moze KTOS ma ochotę na kompankę suniula... Ten drobiazg siedzi z druga SUCZYNKĄ 10 mc - a wielkosci KOCIAKA - dziewczynka jak na sprezynkach kica...przekochany kudlatek :) p.s. transport jakos bedzie...zalezy kiedy mala bedzie sterlizowana...pudle jadą z moim tatą - chyba w piatek..miały jutro, ale mamy spory problem rodzinny :( i nie jedzie jutro:( Quote
Neris Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='malawaszka']http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300066-2.jpg tą przerażoną sunieczkę jutro zabieram do DT - dziękuję za cynk o niej, jeszcze czarnuszka zostanie Cudownie że ją bierzesz. Widzę, że "celowałam" w te same psy co Anita... Jest tam jeszcze taka czarna sunieczka z obciętym ogonem, waha się nad jej adopcją moja koleżanka z Radomia. Mam takie zdjęcia malizny: Jest dużo odważniejsza od tej"poczochranej" odpychała ją ciągle od siatki. Tak prosi żeby ją wypuścić... Quote
malawaszka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Neris napisał(a):Cudownie że ją bierzesz. Widzę, że "celowałam" w te same psy co Anita... Jest tam jeszcze taka czarna sunieczka z obciętym ogonem, waha się nad jej adopcją moja koleżanka z Radomia. czarna ta sznupka którą pokazywała Anita wyżej??? to ona już w domku od wczoraj zdaje się :) Quote
Neris Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Tak, myślałam o tej suni. Jeszcze w boksie obok było małe, czarne, jamnikowate "coś" - tak rozpaczliwie wyło, żeby je zabrać, tak płakało, że 2 razy wracałam do boksu i w końcu wyszłam... potem cały wieczór ryczałam bo nie mogłam zabrać tego małego cosia... Quote
mshume Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jakie wielkosci jest ta malizna? Pekinczyk?Jamnik? ;) Quote
Neris Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Moim zdaniem (a tego samego dnia nosiłam na rękach pekinkę) to jest wielkości pekińczyka ale ma ciut dłuższe nóżki. Generalnie po pysiu widać, że pekińczyk tam coś majstrował. Quote
pudzian321 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Neris']Moim zdaniem (a tego samego dnia nosiłam na rękach pekinkę) to jest wielkości pekińczyka ale ma ciut dłuższe nóżki. Generalnie po pysiu widać, że pekińczyk tam coś majstrował. nie pekińczyk majstrował tylko Michał Anioł albo inny renesansowy artysta:) Quote
Recommended Posts