anita_happy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zakładam wątek bo pokochałam :/ wizytując schronisko każdy z nas w jakimś czterołapku się zakochuje Pojawiłam się tam, bo musiałam i ją z miejsca pokochałam... KTO POMOżE OGŁOSZENIOWO ??? sunia zasługuje na najwspanialszy dom i luxusy!!!! mieszka w kojcu ze szczeniaczkiem i nie widać po niej, ze jest dorosła!!! CUDNA przytulanka na TWOJE KOLANKA.... może ktoś pokocha drobiazga? a może ktoś ma ochotę dać jej DT? wyczesana i dobrze lobbowana znajdzie najwspanialszego PANA... oto ona - [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] kontakt bezdomne.szydlowiec@wp.pl 0 692 407 681 Quote
dusje Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Nikt jeszcze nie zauwazyl cuda :loveu: ? Zamarznie bidulka :-( Andzike ma chyba jakies namiary na szukajacych sunieczki o takiej urodzie. Do gory kruszynko :multi: Quote
Olga7 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Taka cudna kruszynka ! Trzeba koniecznie szukac jej domku albo dt ,bo idzie wczesna i mrozna zima ponoć-już w listopadzie podobno ma być śnieg i mrozy. Sliczna jest maleńka .:loveu::loveu: W jakich stronach sunieczka jest ? W Szydlowcu czy blizej W-wy ? Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Melduje się rażona gromem... cudo, cudeńko... Bedę reklamować + podesłałam komuś, kto z przyczyn nieobiektywnych, jest nieobecny na dogo, ale poza nim ciągle aktywnie pomaga psom i ma fajny dom w Warszawie... Ile sunka ma lat??? I jak do dzieci się zachowuje??? Słuchajcie jesli będzie transport do Warszawy, to gdzieś ja tu upchniemy u kogoś w domu na DT, ona nie może siedzieć w schronie !!! Moja torebka waży więcej niż to cudo... Quote
dusje Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Andzike, dzieki :lol: mala jest odjazdowa i na pewno szybko znajdzie podusie z kokardkami :multi: Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='dusje']Andzike, dzieki :lol: mala jest odjazdowa i na pewno szybko znajdzie podusie z kokardkami :multi:[/QUOTE] Jest, jest... Wysłałam juz smsa do Anity - jeśli będzie transport do Warszawy to sunia ma DT choćby od jutra:) Quote
dusje Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Andzike']Jest, jest... Wysłałam juz smsa do Anity - jeśli będzie transport do Warszawy to sunia ma DT choćby od jutra:)[/QUOTE] Zeby sie udalo, zaciskam paluszki :multi: Biegnij malutka :loveu: na ciepluchny tymczasik i szybciutko do wlasnego domku. Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 babecyki..net mi sie wiesya...ech...stresowo sie porobilo i mi humor spad :( nieważne... jutro zadzwonie do schroniska - zapytam kiedy mala moze isc..na DT :) było by super..sama ja chcialm wziać, ale Żabol mi się trafił i lezy i dycha...i jest kiepsko... tak jak w smsie pisałam... 1. mała jest na kwarantannie - jeszcze pare dni 2. miała byc sterlizowana Jak powiem, ze mamy DT to ja szybciej wysterlizują... JUTRO ZADZWONIE i ją Zamówie, zeby ktoś jej nie dziabnął przed nami...w schronie nie ma PA..czasami są po adopcyjne..ale kazdy wie jak jest..dobry dom to loteria...i to rzadka ostatnio.. A moze KTOS ma ochotę na kompankę suniula... Ten drobiazg siedzi z druga SUCZYNKĄ 10 mc - a wielkosci KOCIAKA - dziewczynka jak na sprezynkach kica...przekochany kudlatek :) p.s. transport jakos bedzie...zalezy kiedy mala bedzie sterlizowana...pudle jadą z moim tatą - chyba w piatek..miały jutro, ale mamy spory problem rodzinny :( i nie jedzie jutro:( Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 aha...SUNIAK jest mlody -roczna/1,5 gora...lekuchna i jak pojje lepszą pasze to bedezie milusia :) do dzieci - wyprowadzają ją bardzo młode wolontariuszki wiec jest ok...do maluchów nie wiem..ja jej palca do oka nie wsadzałam..ale szczerze -ten pies lubi byc noszony Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Anita, to czekam na wieści ... O tej drugiej suczynce póki co tylko myślimy :( Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 od czegoś zaczać trzeba...a pokaze wam jeszcze jedna....tez drobiazg :/ i to mlodziutka małe w 3 rzędzie Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Anita !!! I tak nie mogę spać przez małe NIC + suczynka, a Ty mnie bardziej dobijasz ??? ;) Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 fajna jest ta mała beziowa..coo? jakie ma nunie śmiszne... cale szczęscie, ze w tym schronie warunki psy mją ok..i człowiek od czasu do czasu podejdzie i da calusa!!! ale nie ma to jak DOM... Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 wrzucona http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860#!/album.php?aid=12024&id=100001647945860 Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='anita_happy']fajna jest ta mała beziowa..coo? jakie ma nunie śmiszne... cale szczęscie, ze w tym schronie warunki psy mją ok..i człowiek od czasu do czasu podejdzie i da calusa!!! ale nie ma to jak DOM... własnie miałam zapytać czy to jest boks czy wybieg, bo czysto i slonecznie i wygląda... jak na schron :( A to najbardziej po prawej? umaszczenie beniowate, ale wielkość chyba dla tych co na benia nie mogą sobie pozwolić i chcieliby coś mniejszego? ;) [quote name='anita_happy']wrzucona http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860#!/album.php?aid=12024&id=100001647945860 Lubię to :D Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 to jest wybieg dla grupy podrostków - jest ich tam troche ..moze z 1o sztuk...plec rózna - wszystko to podrostki...wybieg przejsciem łaczy sie z boksem w budynku - bud ogrzewany...tam śpią...mają posłanka... a na wybiegu mają budy..podesty..do wyboru do koloru... zadaszone przed duzym słoncem/deszczem/sniegiem człowieki dają całusy jak przyjdą na moje oko warunki - PRO psiowe... a to po prawej - CUDOOOOOOOOO - facet.... taki mix wyzeła i czegoś, ale oryginal... tu są wszystkie szczyle co dalam rade obfocic... http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860#!/album.php?aid=11621&id=100001647945860 jest ich wiecej...niestety Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 cos mi edit nie działa... dodam jeszcze, ze w tym boksie z podrostkami jest starsza sunia, która jest jakby gŁOWĄ stada...bardzo mi ise podoba organizacja w tym schronie..opiekuna zna wszystkie psy z osobna!!!o kazdym cos powie...jak pojawia się to wszystkie ciesza się...nawet te wycofane wiary dostają... Quote
dusje Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wszystkie fajne. Pocieszajace, ze schron dba i ze psiaki zadbane ale szkoda ich......kiedy to sie skonczy? :shake: Quote
Andzike Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 jeden piękniejszy od drugiego... :( i siedzą w schronie :( Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 moze ktoś skusi sie na drobiazga? Quote
Abrakadabra Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja chrzanię! Nie wierzę! Anita, czy one są w schronisku w miejscowości na literkę "R"? Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Abrakadabra']Ja chrzanię! Nie wierzę! Anita, czy one są w schronisku w miejscowości na literkę "R"?[/QUOTE] tiaa..na literkę R... Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 mało tego...to tototo TEZ z R... http://www.dogomania.pl/threads/194424-%C5%BBabol-3mc-AST-kt%C3%B3ry-zawojowa%C5%82-%C5%9AWIAT...a-zacz%C4%85%C5%82-niezdarnie-wy%C5%82owiony-ze-%C5%9Bmietnika miało jechać na DT do Poznania, ale zostało u mnie!!!i walczy o życie! miesiac w schronie siedział Quote
Recommended Posts