Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pit w oczach innych jest groznym i groznie wygladajacym psem! tylko ja i ci co znaja pita, pepe wiedza ze jest to B.SPOKOJNY pies ! jamniczek lub pudelek z nigo niebedzie ! groznie wyglada i tak ma wygladac ! czasem sie rwie do innych psów a zwlaszcza kotów- to jego psia natura, kolczatka nierobi mu krzywdy a w takich sytuacjach pomaga mi go powstrzymac- a jest naprawde bardzo silny, wiec narazie zostane przy tej kolczatce na ktorej dzwonienie pit juz wie ze czeka go spacer grzecznie siadając oczekuje na zalozenie. Ostatnio bedąc z nim na spacerach daleko od wiekszych skupisk ludzi puszczam go wolno- i tu moje zdziwienie- pepe jest b.poslusznym psem- NIEODDALAL sie dalej niz na pare metrów a na moja wyrazną komende wracal do nogi po drobny smakolyk lub zwykle poglaskanie!! 14 czerwca minie 2 mc jak jest ze mną i pepe mnie zaakceptowal i naprawde sie rozumiemy ! pozdrawiam wszystkich co znają i rozpoznają PEPE !

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale niespodzianka!!!:lol:Mam nadzieję,że już Pan nie opuści forum bo my...zdjęć i wieści o Pepuniu chcemy!!!:lol::lol::lol:A teraz to będą z pierwszej ręki...;)

Posted

mariusz&PIT napisał(a):
Pit w oczach innych jest groznym i groznie wygladajacym psem! tylko ja i ci co znaja pita, pepe wiedza ze jest to B.SPOKOJNY pies ! jamniczek lub pudelek z nigo niebedzie ! groznie wyglada i tak ma wygladac ! czasem sie rwie do innych psów a zwlaszcza kotów- to jego psia natura, kolczatka nierobi mu krzywdy a w takich sytuacjach pomaga mi go powstrzymac- a jest naprawde bardzo silny, wiec narazie zostane przy tej kolczatce na ktorej dzwonienie pit juz wie ze czeka go spacer grzecznie siadając oczekuje na zalozenie. Ostatnio bedąc z nim na spacerach daleko od wiekszych skupisk ludzi puszczam go wolno- i tu moje zdziwienie- pepe jest b.poslusznym psem- NIEODDALAL sie dalej niz na pare metrów a na moja wyrazną komende wracal do nogi po drobny smakolyk lub zwykle poglaskanie!! 14 czerwca minie 2 mc jak jest ze mną i pepe mnie zaakceptowal i naprawde sie rozumiemy ! pozdrawiam wszystkich co znają i rozpoznają PEPE !

Może będę miała dla Pepe i Pana oczywiście niespodziankę...ale jak już będę miała to wtedy dam znać...no to czekajcie...;)

• 2 weeks later...
Posted

baster i lusi napisał(a):
Pepe tak się cieszę z:multi: Twojego szczęscia.:loveu:

Wiesz oni się naprawdę lubią...dostaję smsy od Pana i maile z których to wynika i to widać...

Posted

Romka napisał(a):
Może będę miała dla Pepe i Pana oczywiście niespodziankę...ale jak już będę miała to wtedy dam znać...no to czekajcie...;)

Ta niespodzianka wymaga czasu...ale będzie...;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Jestem ciekawa niespodzianki!
A dziś chyba widziałyśmy Pana z Pepe na Bożym Ciele. Obaj byli zadowoleni :)

Ta niespodzianka jest w schronisku...pod opieką Barego...;)

Posted

ciesze sie ze ma pani dla Pita jakąś nispodzianke- ale szczerze mówiac nic nie rozumiem- jakis Bary cos tam oddal. mysle ze w niedziele bedziemy na spacerze, prosze napisac smsa to sie gdzies spotkamy. pozdrawiam- MARIUSZ i PIT

Posted

No dobrze powiem:p...to obroża w spadku po amstafce Zuli,którą przez chwilę miał Bary...bardzo ładna moim zdaniem i będzie pasowała Pepusiowi...dostałam smsa ale byłam w schronisku...:lol:

Posted

mila niespodzianka, ubieram sie teraz i wychodzimy na wieczorny spacer- Pepe juz jak zobaczyl ze zakladam koszule niedaje mi spokoju! on juz wie ze idzie na spacer radosnie poszczekując,

Posted

mariusz&PIT napisał(a):
mila niespodzianka, ubieram sie teraz i wychodzimy na wieczorny spacer- Pepe juz jak zobaczyl ze zakladam koszule niedaje mi spokoju! on juz wie ze idzie na spacer radosnie poszczekując,

znam to; jest radość nie do opisania.moje jak usłysza słowo spacer albo jedziemy to jest szał ciał bo mam takie dwa cielaczki

Posted

Ja tez widziałam Pepe na Kukizie i w Boże Ciało. Mam wielką prośbę do Pana, proszę zmienić kaganiec skórzany na inny, bo Pepe ledwo dychał, a kaganiec fizjologiczny jest super i kolczatkę na szeroką obrożę :-) Psiak zadowolony szedł, a Pan jaki dumny :-) super

Posted

Figafiga napisał(a):
Mam wielką prośbę do Pana, proszę zmienić kaganiec skórzany na inny, bo Pepe ledwo dychał, a kaganiec fizjologiczny jest super i kolczatkę na szeroką obrożę :-) Psiak zadowolony szedł, a Pan jaki dumny :-) super

albo szelki bo w szelkach psiak też się dobrze prowadzi.przepraszam ale my tu mamy uraz do kolczatek.choć mój na początku też miał kupioną kolczatkę.
tu są fajne i niedrogie szelki
http://allegro.pl/super-szelki-pociagowo-treningowe-m40mm-65cm-85cm-i1684979281.html