Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wągrowiec na mapie znalazłam...Damasławek też...ale od Poznania to daleko - 8o km w jedną stronę...ciut bliżej jest z Obornik(60 km) albo z Gniezna - ok. 45 km (Ata) - ale nie wiem czy ma samochód)

Obornicki watek bullowatych:

http://www.dogomania.pl/threads/185114-Asty-kt%C3%B3re-chc%C4%85-by%C4%87-kochane

może tam są dziewczyny z samochodem...cienko widzę sprawdzenie tego domku - tym bardziej w takich warunkach pogodowych:(

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziu dziękuję,napisałam prośbę i także dzięki uprzejmości Baster i lusi mam namiary na dziewczyny z tamtych okolic...wydaje mi się,ze wizyta przedadopcyjna będzie około 10 grudnia...jeśli będzie zgoda osób do których zwróciłam się z prośbą.Póki co czekamy...Pepe w sobotę siedział w budzie chyba marznie bo przyglądał się nam ale nie wychodził z budy...

Posted

Ania z Poznania zgodziła się przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.Wizyta odbędzie się za tydzień w poniedziałek...nie muszę chyba pisać jak bardzo się cieszymy i DZIĘKUJEMY! Baster i lusi,dla Ciebie też ukłony...dziękuję za pomoc!

Posted

Bardzo się cieszę.

Zaglądajcie też proszę do Marko, bo and nim jak piesze Romka "czarne chmury"...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196526-Marko-czarny-amstaff/page2?p=15874160#post15874160[/url]

Posted

[quote name='baster i lusi']Ania jest przekochana tyle robi dla tych psiaków.A na bullowatych się zna i nie odda Pepe do byle jakiego domku.[/QUOTE]

Tak wiemy o tym,zależy nam na dobrym domku i dlatego cieszymy się ,ze to Ania sprawdza domek...oby to był to ten domek...a Tobie Baster i lusi jeszcze raz dziękuję za pomoc...

Posted

Pepe nie pojedzie pod Poznań...ale mam dobre wieści...jak informuje mnie schronisko jest zainteresowany psem,ktoś inny...adopcja bezpośrednio ze schroniska...Pan pytał już 2 razy...dom pod Płockiem w okolicy Bodzanowa...domek do sprawdzenia poadopcyjnie...mam nadzieję,że będzie to dobry dom dla Pepe...

Posted

Rozmawiałam z Panem...który nie zrezygnował z adopcji Pepe ale znając charakter Pepe musi przedyskutować adopcję z żoną...Pan zna się na amstaffach bo miał psa tej rasy,który zmarł ze starości...Pan szuka teraz podobnego psa...czekam na decyzję całej rodziny.

Posted

romka napisał(a):
rozmawiałam z panem...który nie zrezygnował z adopcji pepe ale znając charakter pepe musi przedyskutować adopcję z żoną...pan zna się na amstaffach bo miał psa tej rasy,który zmarł ze starości...pan szuka teraz podobnego psa...czekam na decyzję całej rodziny.

to zaciskam kciuki z całych sił

Posted

Prawdę powiedziawszy to bardzo,żałuję,że Pepe nie trafił tam od razu bo pan w rozmowie bardzo rozsądny i spokojny...ale bałam się adopcji prosto ze schroniska i sądziłam,ze sprawdzany domek będzie lepszy...ja tez zaciskam kciuki...