Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy bardzo za allegro...Pepe jest już dziś na zabiegu kastracji...w piątek pracownicy chcieli zmienić psiakowi boks i wsadzili go do boksu razem z suczką Herą ale Hera nie spodobała się Pepe...

Posted

Romka napisał(a):
Dziękujemy bardzo za allegro...Pepe jest już dziś na zabiegu kastracji...w piątek pracownicy chcieli zmienić psiakowi boks i wsadzili go do boksu razem z suczką Herą ale Hera nie spodobała się Pepe...

Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało!

Posted

Z tego chyba cieszę się najbardziej...odpowiedzialnego domu mu trzeba,bo chcą go w schronisku tacy ludzie do,których nie powinien trafić...tłumaczę p.Markowi jak mogę ale ,któregoś dnia będzie musiał go komuś przekazać...Bahlsa,dziękujemy!

Posted

Pepe już po kastracji...a w poniedziałek z lecznicy do schroniska przywiozą kolejnego amstaffa z podobnym charakterem,łagodny do ludzi,grożny dla zwierząt...w którym boksie będzie jak takie przepełnienie...:shake:

Posted

Zwróciłam uwagę p.Markowi na ten fakt,nie ma go gdzie umieścić,to jedyny boks gdzie może być sam.Dzwonił ktoś z Gliwic do nas ale nie był to dobry domek do kojca,teren nie ogrodzony,2 małe pieski i Pepe do pilnowania...a poza tym cisza...a w poniedziałek będzie jeszcze jeden amstaff...już się boję...w schronisku przepełnienie.