Figafiga Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 BRAWO!! i jaki wygląd imponujący mają szele :-) można za rączkę tez przytrzymać. Dodam, że Pepe ma świetną smycz z odblaskami :-) Quote
agnieszka32 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 baster i lusi napisał(a):albo szelki bo w szelkach psiak też się dobrze prowadzi.przepraszam ale my tu mamy uraz do kolczatek.choć mój na początku też miał kupioną kolczatkę. tu są fajne i niedrogie szelki http://allegro.pl/super-szelki-pociagowo-treningowe-m40mm-65cm-85cm-i1684979281.html To są szelki służące głównie do treningu (np. ciągnięcia). O wiele lepsze szelki spacerowe są dostępne w Pitmanie ;) http://www.pitman.pl/szelki/parciane-1 Myślę, że Pan sam wybierze odpowiednie "oprzyrządowanie" dla Pepe. I jestem przekonana, że w końcu zrezygnuje z kolczatki, czyt. narzędzia tortur, na rzecz super obroży, czy szelek. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że taki fajny facet nie jest w stanie utrzymać psa na zwykłej obroży ;) (nawet ja, przy 1,6 m wzrostu utrzymuję swoją waleczną pitbulkę :diabloti:) zwłaszcza, że kolczatka, poza sprawianiem bólu, nie uczy psa niczego, a tym bardziej nie powstrzymuje go od ciągnięcia. Wciąż kibicuję Pepe i cieszę się, że możemy śledzić jego dalsze losy :) Quote
mariusz&PIT Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 witam wszystkich, dzis bylem z Pitem u weterynarza. Pit dostal komplet szczepien. opinia lekarza o psie-"" waga dobra,temp.dobra, wyglad zewn.bardzo dobry, budowa i umiesnienie b.dobra- okaz zdrowia"" -jestem zadowolony !! spaceroalismy dzis po obrzezach Lowicza dlugo, czasem na smyczy czasem bez,- Pit zobaczyl zająca-puscil sie za nim w pogon!! WOLALEM,GWIZDALEM-za nim , nic!! przeciez niebede lecial za psem bo zaraz wpadli do sadu!! (kawalek pobieglem) mysle sobie k..... po psie !! czekam!! pomyslalem jak jest mądry to wroci tu gdzie mnie widzial ostatni raz!! czekam !! minuty lecą jak godziny!! GWIZDRZE!! leci po lące w moim kierunku !! po ok.10 min! dolecial do mnie i piolozyl sie zmeczony! ""padl jak pies PLUTO"" W pierwszej chwili bylem zly sam na siebie!! ale potem usciskalem pita i pomyslalem "jaki mądry ten pies"" i wtedy sie usmiechnelem i naprawde bylem dumny ze mam PITA !! Quote
agaga21 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 szczęście, że wrócił. nie zawsze pies jest w stanie znaleźć drogę powrotną, jeśli zapuści się za daleko. mam nadzieję, że nosi przy obroży adresówkę...? Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 agaga21 napisał(a):szczęście, że wrócił. nie zawsze pies jest w stanie znaleźć drogę powrotną, jeśli zapuści się za daleko. mam nadzieję, że nosi przy obroży adresówkę...? O to pewnie będzie kolejny zakup!;)Obrożę już dostał w prezencie od ciotek i jak mówią osoby,które widziały Pepunia w tej obroży... wygląda super!:lol::lol:Identyfikatory można zamówić na allegro... Quote
agnieszka32 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Koniecznie! Najlepiej taką wygrawerowaną. Dobrze, że tak się ta przygoda skończyła, współczuję nerwów. Quote
mariusz&PIT Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 to jest pomysl!! fajnie!! mam kolegow ktorzy mysle ze zrobia cos takiego dla mnie- taka blaszke z grawerunkiem jak maja zolnierze na piersi !! pozdrawiam wszystkich !! Quote
Romka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 mariusz&PIT napisał(a):to jest pomysl!! fajnie!! mam kolegow ktorzy mysle ze zrobia cos takiego dla mnie- taka blaszke z grawerunkiem jak maja zolnierze na piersi !! pozdrawiam wszystkich !! My Pana też,serdecznie! Quote
mariusz&PIT Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 jak sie tu wrzuca,zamieszcza zdjecia !???? Quote
mariusz&PIT Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 probowalem teraz wrzucic 2 zdjecia- niewiem czy sa a jak sa czy sa widoczne dla wszystkich ! Quote
fioneczka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 zmniejszasz zdjęcia w programie np IrvanViev do rozmiaru 640x460 pikseli zakładasz konto na fotosik klik (w języku polskim) lub photobucket klik zaraz sprawdzę bo photobucket chyba też zmniejsza foty później wklejasz linki na forum a my oglądamy foty ;) Quote
mariusz&PIT Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 sprubuje popracowac nad tym! dzieki! na NK jest to o wiele latwiejsze !! Quote
fioneczka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 jeśli chcesz wyślij mi foty na mail, wrzucę joanna.k0407@wp.pl Quote
mariusz&PIT Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 DZIĘKI !! SUPER!! czyz on nie jest śliczny z tym blyskiem w oku i obrozy w prezencie od ciotek !! pozdrawiam wszystkich !! Quote
agnieszka32 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/psy/blyskwokupita.jpg Terminator :diabloti: Pięknie zbudowany, bardzo proporcjonalny - diamencik :loveu: P.S. Obroża super, bardzo mu pasuje ;) Quote
fioneczka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Mariusz ... Twój "synuś" jest świetny takie zakończenia psiowych historii bardzo cieszą i jak tam identyfikator ... jest już ? Quote
mariusz&PIT Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 nad adresowka pracuje- bedzie w calosci wykonana przezemnie z pomoca kolegi, jedyna,niepowtarzalna, patrzylem w necie- ceny od 5 do 50zl., zamieszcze jej zdjecie tu. Teraz zbieram sie do pracy-Pit sie cieszy bo mysli ze idziemy na spacer-wieczorem z nim pójde. Quote
baster i lusi Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 na takiego Pana warto było czekać:loveu::lol::multi: Quote
Romka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='fioneczka'] proszę :) Fioneczko,dziękuję za pomoc przy wrzucaniu zdjęć Pepunia,ja nie zawsze mam czas a p.Mariusz jak każdy nowy właściciel wrzuca mi zdjęć,że ho,ho...teraz p.Mariusz już pewnie zadowolony bo nie mógł doczekać się kiedy ja je wrzucę... Quote
Romka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Dodam,że p.Mariusz pomagał nam w sobotę wyprowadzać psiaki,te największe i najsilniejsze...obiecał,że czasami zajrzy do schroniska...BARDZO DZIĘKUJEMY ZA POMOC!:lol::lol: Quote
mariusz&PIT Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c9dea149c78ac5e.html Quote
mariusz&PIT Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 witam wszystkich. niewiem czy dobrze to zrobilem- pod tym linkiem jest zdjecie adresowki dla Pita Quote
Recommended Posts