baster i lusi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 może ktoś wreszcie wypatrzy chłopaka. Quote
Romka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 baster i lusi napisał(a):może ktoś wreszcie wypatrzy chłopaka. Już dziś był telefon...ale w domu były jeszcze 2 małe kundelki...odradziłam... Quote
mamanabank Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wyróżnione allegro od Dzikiej_Figi http://upload.allegro.pl/pepe-fantastyczny-amstaff-dla-znawcy-rasy-i1528073351.html Quote
kajkoowa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Romka napisał(a):Już dziś był telefon... Super, oby było ich więcej! Quote
baster i lusi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 PROSIMY O GŁOS NA SCHRONISKO W RADOMSKU http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Quote
mamanabank Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='baster i lusi']PROSIMY O GŁOS NA SCHRONISKO W RADOMSKU http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Ja również bardzo proszę, mój głos oddany. Pepe do góry. Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Ktoś znów dziś pytał o Pepe,wysłałam maila z pytaniami o domek,mam nadzieję,ze odpiszą... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Ktoś znów dziś pytał o Pepe,wysłałam maila z pytaniami o domek,mam nadzieję,ze odpiszą... Trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Odpisali,wysłałam wątek i poprosiłam o zastanowienie się czy faktycznie jest to pies dla nich... Quote
edzia.71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Odpisali,wysłałam wątek i poprosiłam o zastanowienie się czy faktycznie jest to pies dla nich... Może w końcu Pepe znajdzie swojego, tego właściwego człowieka:mad: Quote
edzia.71 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pepe wyszedł sobie dziś na spacerek z Państwem z TOZ :crazyeye:gdy wychodziliśmy ze schroniska Quote
Romka Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 edzia.71 napisał(a):Pepe wyszedł sobie dziś na spacerek z Państwem z TOZ :crazyeye:gdy wychodziliśmy ze schroniska No,no...co raz lepiej...tak trzymać...:lol: Quote
Romka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Miałam zapytanie o Pepe...pan mieszkał kątem u szwagierki a teraz u brata,nie ma stałego meldunku,chce mieć przyjaciela,miał amstaffa,który odszedł(jak powiedział babcia,żle opiekowała się psem,którego on musiał zostawić bo wyjechał),za chwilę będzie wynajmował mieszkanie...odesłałam go i prosząc,żeby najpierw zorganizował swoje życie...rany dlaczego nie zadzwoni,ktoś normalny...:shake: Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Dziś Pepe został adoptowany prosto ze schroniska...przyjechałam do schroniska jak pan oglądał Pepe...psiak wdzięczył się do niego...pan zachwycony w wieku około 35 lat...mieszka sam,w domu jednorodzinnym,ogrodzona działka,pies będzie na podwórku w budzie,ale będzie mógł wchodzić też do domu,pan pracuje,nie ma go w domu około 8 godzin...jest po rozwodzie,czasami przyjeżdżają do niego dzieci...powiedziałam panu o wszystkim co wiem na temat Pepe,jak należy z nim postępować,o tym,ze nie lubi zwierząt i ,ze w czasie odwiedzin dzieci,trzeba być uważnym,poprosiłam o kontakt w razie gdyby były jakieś problemy.Zapowiedziałyśmy się z wizytą...zostałyśmy zaproszone do odwiedzin...nic więcej nie wiem na temat nowego domku,wizytę poadopcyjną zrobimy na pewno...Pepe piesku, bądż szczęśliwy w nowym domku...zmieniam tytuł wątku...boks w spadku po Pepe dostanie prawdopodobnie Rufus... Quote
baster i lusi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Boziu na taką wiadomość czekałam tyle czasu.:lol::multi:Pepe bądż kochany w nowym domku.Powodzenia mój pupilu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 baster i lusi napisał(a):Boziu na taką wiadomość czekałam tyle czasu.:lol::multi:Pepe bądż kochany w nowym domku.Powodzenia mój pupilu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Trzymaj kciuki,mocno,ze wszystkich sił,żeby to był domek,który pokocha Pepe... Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nieprawdopodobne. Super wieści. Pepe trzymaj się i nie przynieś nam wstydu.:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Romka napisał(a):Dziś Pepe został adoptowany prosto ze schroniska...przyjechałam do schroniska jak pan oglądał Pepe...psiak wdzięczył się do niego...pan zachwycony w wieku około 35 lat...mieszka sam,w domu jednorodzinnym,ogrodzona działka,pies będzie na podwórku w budzie,ale będzie mógł wchodzić też do domu,pan pracuje,nie ma go w domu około 8 godzin...jest po rozwodzie,czasami przyjeżdżają do niego dzieci...powiedziałam panu o wszystkim co wiem na temat Pepe,jak należy z nim postępować,o tym,ze nie lubi zwierząt i ,ze w czasie odwiedzin dzieci,trzeba być uważnym,poprosiłam o kontakt w razie gdyby były jakieś problemy.Zapowiedziałyśmy się z wizytą...zostałyśmy zaproszone do odwiedzin...nic więcej nie wiem na temat nowego domku,wizytę poadopcyjną zrobimy na pewno...Pepe piesku, bądż szczęśliwy w nowym domku...zmieniam tytuł wątku...boks w spadku po Pepe dostanie prawdopodobnie Rufus... Bardzo się cieszę, Pepe, powodzenia! Quote
Romka Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Dobra wiadomość!Widziałam dziś na Starym Rynku naszego Pepe,szedł ze swoim opiekunem...bardzo grzecznie przy nodze,pan trzymał w ręku kaganiec...było bardzo ciepło,więc pewnie zdjął kaganiec psu...wyglądali super...zaraz poprawił mi się humor...:lol: Quote
baster i lusi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Romka napisał(a):Dobra wiadomość!Widziałam dziś na Starym Rynku naszego Pepe,szedł ze swoim opiekunem...bardzo grzecznie przy nodze,pan trzymał w ręku kaganiec...było bardzo ciepło,więc pewnie zdjął kaganiec psu...wyglądali super...zaraz poprawił mi się humor...:lol: może wreszcie uśmiechnęło się do chłopaka szczęście.oby tak dalej. Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Pojedziemy i tak na wizytę poadopcyjną...muszę wszystko sprawdzić na miejscu... Quote
Recommended Posts