Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
może ktoś wreszcie wypatrzy chłopaka.

Już dziś był telefon...ale w domu były jeszcze 2 małe kundelki...odradziłam...

Posted

Romka napisał(a):
Odpisali,wysłałam wątek i poprosiłam o zastanowienie się czy faktycznie jest to pies dla nich...

Może w końcu Pepe znajdzie swojego, tego właściwego człowieka:mad:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Pepe wyszedł sobie dziś na spacerek z Państwem z TOZ :crazyeye:gdy wychodziliśmy ze schroniska

No,no...co raz lepiej...tak trzymać...:lol:

Posted

Miałam zapytanie o Pepe...pan mieszkał kątem u szwagierki a teraz u brata,nie ma stałego meldunku,chce mieć przyjaciela,miał amstaffa,który odszedł(jak powiedział babcia,żle opiekowała się psem,którego on musiał zostawić bo wyjechał),za chwilę będzie wynajmował mieszkanie...odesłałam go i prosząc,żeby najpierw zorganizował swoje życie...rany dlaczego nie zadzwoni,ktoś normalny...:shake:

Posted

Dziś Pepe został adoptowany prosto ze schroniska...przyjechałam do schroniska jak pan oglądał Pepe...psiak wdzięczył się do niego...pan zachwycony w wieku około 35 lat...mieszka sam,w domu jednorodzinnym,ogrodzona działka,pies będzie na podwórku w budzie,ale będzie mógł wchodzić też do domu,pan pracuje,nie ma go w domu około 8 godzin...jest po rozwodzie,czasami przyjeżdżają do niego dzieci...powiedziałam panu o wszystkim co wiem na temat Pepe,jak należy z nim postępować,o tym,ze nie lubi zwierząt i ,ze w czasie odwiedzin dzieci,trzeba być uważnym,poprosiłam o kontakt w razie gdyby były jakieś problemy.Zapowiedziałyśmy się z wizytą...zostałyśmy zaproszone do odwiedzin...nic więcej nie wiem na temat nowego domku,wizytę poadopcyjną zrobimy na pewno...Pepe piesku, bądż szczęśliwy w nowym domku...zmieniam tytuł wątku...boks w spadku po Pepe dostanie prawdopodobnie Rufus...

Posted

baster i lusi napisał(a):
Boziu na taką wiadomość czekałam tyle czasu.:lol::multi:Pepe bądż kochany w nowym domku.Powodzenia mój pupilu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Trzymaj kciuki,mocno,ze wszystkich sił,żeby to był domek,który pokocha Pepe...

Posted

Romka napisał(a):
Dziś Pepe został adoptowany prosto ze schroniska...przyjechałam do schroniska jak pan oglądał Pepe...psiak wdzięczył się do niego...pan zachwycony w wieku około 35 lat...mieszka sam,w domu jednorodzinnym,ogrodzona działka,pies będzie na podwórku w budzie,ale będzie mógł wchodzić też do domu,pan pracuje,nie ma go w domu około 8 godzin...jest po rozwodzie,czasami przyjeżdżają do niego dzieci...powiedziałam panu o wszystkim co wiem na temat Pepe,jak należy z nim postępować,o tym,ze nie lubi zwierząt i ,ze w czasie odwiedzin dzieci,trzeba być uważnym,poprosiłam o kontakt w razie gdyby były jakieś problemy.Zapowiedziałyśmy się z wizytą...zostałyśmy zaproszone do odwiedzin...nic więcej nie wiem na temat nowego domku,wizytę poadopcyjną zrobimy na pewno...Pepe piesku, bądż szczęśliwy w nowym domku...zmieniam tytuł wątku...boks w spadku po Pepe dostanie prawdopodobnie Rufus...

Bardzo się cieszę, Pepe, powodzenia!

Posted

Dobra wiadomość!Widziałam dziś na Starym Rynku naszego Pepe,szedł ze swoim opiekunem...bardzo grzecznie przy nodze,pan trzymał w ręku kaganiec...było bardzo ciepło,więc pewnie zdjął kaganiec psu...wyglądali super...zaraz poprawił mi się humor...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Dobra wiadomość!Widziałam dziś na Starym Rynku naszego Pepe,szedł ze swoim opiekunem...bardzo grzecznie przy nodze,pan trzymał w ręku kaganiec...było bardzo ciepło,więc pewnie zdjął kaganiec psu...wyglądali super...zaraz poprawił mi się humor...:lol:

może wreszcie uśmiechnęło się do chłopaka szczęście.oby tak dalej.