Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Therion napisał(a):
Sytuacja wygląda nieciekawie pseudowłaściciele chcą je gdzies na targ w Będzinie wywieżć, a do missieek maja pretensje ,że wykastrowała im sukę .......

Ale to o co chodzi? Mało im psów? Czy sprzedawać nie mogą?

Posted

Colette napisał(a):
"dziewczynka 1" jest przesłodka - taka w sam raz do schrupania :)
ech, zebym ja miala wiekszy ogrodek...

Ja mam 2 psiutki w małym meiszkaniu, w porywach do 3 i jeszcze 2 niespacerujące zwierzaki ;) Także trzeci na tymczasika, jak się ma ogródek jest warty rozważenia :)

Posted

Ja mam dwa psiaki, dwa kociaki, dwa żółwie stepowe, dwa akwaria pełne rybek i jednego męża - na razie wystarczy ;)

Może jak nasz Dzikus zacznie załatwiać się w ogrodzie a nie w salonie rozważymy "tymczas" - przynajmnije taki chwilowy, na zasadzie "przystanku po trasie" itp., ale póki co mój miły ma dość mnie i całej "mojej" menażerii ;)

Tym bardziej, że tak jak prawie rok nigdzie nie wyjeżdzałam służbowo, to ostatnio nastał dla mnie czas delegacji i co drugi tydzień zostaje on sam ze zwierzakami. Na przyszły tydzień musimy nawet "ściągnąć" z Rybnika moją mamę na tydzień, bo oboje będziemy w rozjazdach :-/

Póki co więc co najwyżej oferujemy swoje usługi "hotelarskie" zwierzakom znajomych wyjeżdżających na weekendy w miejsca, w które nie mogą ich wziąć ze sobą. Choć mi osobiście pęka serce jak muszę zostawić Szelmę w domu - bo wiem, jak bardzo lubi z nami jeździć. Ale niestety Dzikuś sama w domu = nieustanny koncert nieopisanego wycia rozpoczynający się 10 min po naszym wyjściu z domu i trwający do momentu przekręcenia klucza w zamku przy powrocie :-/

• 3 weeks later...
Posted

Matko :( czyli trzeba znaleźć DT, nie ma innego wyjścia, one się zaraz zaczną rozmnażać i to będzie koszmar. Do bani jest taka bezsilność, nie ma gdzie ich teraz upchać, wszystkie DT jakie znam zajęte...będę pytać, może ktoś się skusi na tymczaska...a oni zgadzają sie na oddanie dziewczynek ? i co z matką ?

• 1 month later...