Therion Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Już po zabiegu i zdaje się ,że czeka na nią dom w Sosnowcu, więcej napisze Missieek. Quote
malawaszka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 łiiiiii :laola: missieek napisz napisz :laola: Quote
missieek Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 no juz Wam pisze zainteresowana Pani dzwonila do mnie 2 tygodnie temu cos czulam ze to wlasnie ten dom tylko ze suczka byla kilka dni po szczepieniu umowilam sie z Pania ze jak tylko bedzie 2 tygodnie po szczepieniu to umawiam sterylke i w ta srode byla sterylizacja dzis byla powtorka antybiotyku a ze suczka migiem sie pozbierala to dzis pojechalam z nia do nowego domu ciepla spokojna rodzinka, takiej bylo jej trzeba :) Collete bardzo Ci dziekuje za wplate choc powinnam byla napisac to wczesniej, wiem od wtorku KTOZ pokrywa koszt sterylizacji suczki mam zgode na wysterylizowanie 12 suczek na koszt KTOZ (3 juz zrobione - Kobi, Ameryka, Foxa) i teraz pytanie na co maja isc Twoje $ moze byc polowa na dojazdy na kastracje a polowa na jedzenie? Quote
zerduszko Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Wspaniale :) Innym tez musi się udać! Quote
Colette Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='missieek']Collete (...) i teraz pytanie na co maja isc Twoje $ moze byc polowa na dojazdy na kastracje a polowa na jedzenie? Angela, Ty najlepiej wiesz na co są Ci w danym momencie potrzebne pieniądze - więc przeznacz je na to, na co w danym momencie są najbardziej potrzebne :-) Quote
Gisic87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Szukałam szukałam i znalazłam chociaż trochę to zajęło bo od obecnej właścicielki dowiedziałam się tylko skąd sunie ma i jak nazwały ją wolontariuszki:lol: Dzisiaj widziałam tą perełkę na własne oczy. Przyjechała razem z panią do naszego sklepu po smaczki i jedzonko;) Suczka piękna i cudowna wycałowała mnie ile wlezie po prostu boska, zero strachu czy coś tylko taki przytulak z niej. Rozmawiałam z panią trochę ale widać od razu że obie strony są bardzo szczęśliwe. Powiedziałam też pani jakby mogła by wyszukała wątek na dogo i napisała coś oraz wysłała zdjęcia bo wszyscy na pewno się ucieszą Quote
Recommended Posts