Guptasek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czajnik musisz mieć swój ;D Ale kadra ma xDD Dobra to żarcie jest ffu... A ja mam uczulenie na grzyby i nikogo to nei interesowało -.- pff Quote
Rafola Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Vini, przygotuj się dobrze :razz: Czajnik, zupki chinskie, dużo żarcia które się nie psuje zbyt szybko (wafelki czy cuś) i może jakoś to przeżyjesz. Bo zupa to tam jest dwa tygodnia jedna tylko różne składniki dowalają...np resztki ze śniadania :evil_lol: noo a porówki...nie wiem Guptasek czy widziałaś...ale wyglądają jak podeszwa od gumofilca... generalnie w zupie pływa wszystko...i ja tam radzę Ci jak najmniej jeść jeśli chcesz uniknąć roztroju żołądka lub skrętu jelit :diabloti: THIS IS SPARTA! Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czyli można ^^ Bo na wielu obozach itp. nie można żadnej grzałki ani nic. Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Apropo żarcia - wygląda jak by przemieliła i wyrzygała je krowa :razz: Najgorsze są papki coś a'la potrawka chińska czy jak to się tam zowie - już wolałyśmy żebrać po domkach o żarcie :lol: A czajnik zawsze można pożyczyć od kadry ;) Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mineralna- chcesz pożyczać czajnik 5 razy dziennie? :D Dobra, wezme ja jakiś, uzbroję się w zapas kisieli, zupek i wafelków ryżowych ^^ Przeeżyję :) Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Vini, czemu nie? xD Zawsze można wciągać zupki chińskie na surowo :evil_lol: Quote
Rafola Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 co do żebrania po domkach to też jest dobra myśl :roll: zawsze coś się trafi, nie mineralna? :diabloti: Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No ba :evil_lol: Na przykład duża paczka płatków śniadaniowych, które później znajduje się w różnych ciekawych miejscach :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mineralna, ja rok temu to nakupiłam chyba z 10 zupek i w nocy siedziałam z koleżankami i tylko było słychać `chrup` `chrup` `chrup` ^^ Quote
Shetanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja będę pewnie z Chrupem Chrupać :evil_lol::evil_lol: bo to 'wszyskożerny' grubas tak jak ja :evil_lol::evil_lol: jeszcze tylko 10 dni :multi::multi: Vini., jak się poznamy? :diabloti: bo pewnie z yorkami będzie kilka osób. Mój Chrup będzie raczej orginalny :eviltong: w zielonym kompleciku moro (smycz + oboroża + kostka przy obroży). 'Odprowadzą' mnie tata, dziadek i brat ;) Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Yorków pare? Skąd wieeeesz? Eeej :( Ja nie cem :( My chcieć być oridżinal :( My pewnie będziemy w rogzach jakiś ^^ Ja nie wiem, albo z mamą przyjdę, albo ktoś mnie z kadry przywiezie. Poznać, poznamy sie jakoś ^^ Jak masz na imie? :) A o której mniej wiecej przyjedziecie? Ale fajowsko, 10 dni ^^ Quote
Shetanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Vini. napisał(a):Yorków pare? Skąd wieeeesz? Eeej :( Ja nie cem :( My chcieć być oridżinal :( My pewnie będziemy w rogzach jakiś ^^ Ja nie wiem, albo z mamą przyjdę, albo ktoś mnie z kadry przywiezie. Poznać, poznamy sie jakoś ^^ Jak masz na imie? :) A o której mniej wiecej przyjedziecie? Ale fajowsko, 10 dni ^^ Ja jestem Ala (Alicja) U. 8DD' nie wiem, takich małych to zawsze wszędzie pełno, u mnie w mieście pewnie jest ze 100 oO' Chrupek raczej jest orginalny, chociaż zdarzają się Chrupkowopodone stwory :D Quote
MakeBelieve Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ale na obozach tych jest mało ^^ Marta Ch. ^^ Miło :) A o której wiesz już może masz zamiar przyjechać? Quote
Rafola Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Właśnie na obozach tych małych psiaków jest od groma :eviltong: Yorków też. Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Naprawde? Mi sie wydawało, że większość, to duże psy. :/ Quote
Westiczka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Na naszym turnusie w podstawowej było więcej małych niż dużych psów, a w zaawansowanej były same duże psy, ale żadnego u nas yorka nie było. Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Aha... To my i tak do zaawansowanej nie idziemy. A może to dobrze, że więcej małych psów... :) A linka ta długa przydawała sie? Quote
Rafola Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tak, zwłaszcza jeśli Twój pies nie do końca się słucha :roll: Przydaje się np do nauki komendy ,,do mnie,, i ,,aport,,. A jak jest gorąco to mozna uwiązać psa w domku, albo do słupka przy domku żeby miał przewiew, to wtedy linka baaaardzo się przydaje :cool3: bo te domki to jak sauna...zero przewiewu. Quote
Shetanka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Vini. napisał(a):A o której wiesz już może masz zamiar przyjechać? Nie wiem jeszcze, ale prawdopodobnie będe punktualnie o 16, albo nawet trochę wczesniej. Pewnie tam w pobliżu będziemy ok. 12-13, zjeść gdzieś coś i tak dalej ;) ale dokładnie to będę wiedziała pewnie na dwa dni przed wyjazdem XD Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hehe ^^ Ja jak bede pociagiem jechać, to ok. 15 będę już w Giżycku, więc też pewnie będę po 15. Trzeba jakby co, zaklepać domek ^^ Chyba 18, nie? Ponoć jeden z lepszych, blisko toru ^^ Quote
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 16 i 17 a 18 najdalej z tych trzech :razz: Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale 16 i 17 w boskim stanie nie jest, nie? ;p Quote
Abiutka_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 16 była w porządku, a 17 ma podobno to do siebie że tam zawsze jest bałagan, na naszym turnusie dziewczynom dwa razy udało się wyhodować robaki. Ja mieszkałam w 14, ten domek jest w drugim szeregu, niby dalej od toru, ale tylko o kilka metrów. Całkiem fajnie się tam mieszkało tylko tyle że w kuchni przecieka jak jest deszcz. ;) Quote
MakeBelieve Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To który ogółem lepszy domek? 16 czy 18? ;] Quote
Recommended Posts