Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Sugerujesz ze mam tam cos jeszcze zamiescic :>? :lol: No problem - miejsca na serwerze mam full 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No nie wiem nie wiem :P Jak chcesz umieszczaj, ale na dwoja odpowiedzialnosc :) Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ale na tym zdjeciu wcale mnie nie ma tylko ty z Olka :P Zadna strata ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 To ja dam to zdjecie gdzie się zasłaniasz "soczkiem" :P Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Eee na tamtym malo efektownie wyszlas :D Mam inne ladniejsze ;) A tyskie ma 375 lat :lol: :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Na OPZ nie można było wyjść efektownie nawet z domku :P A Tyskie ma 375 lat! :lol: Daj to zdjęcie "Wiatr we włosach". Własnie jak to pisałam to przypomniało mi się "Poezja ruchu" i tak śmiechem ryknęłam przed komputerem :P Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Tak to juz jest z tym OZP :P A potem sie sni po nocach (w rozowym wydaniu :P) Marta ciiiiiiiiiicho nic o ,,Poezji ruchu" bo bedzie kolejna akcion :P I znowu do sadu trafimy ;) Hyh tez ryknelam smiechem przed komputerem :P Nie no Marcik ja tutaj wstawie ,,Wiatr we wlosach" :D :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No zaraz do sądu trafimy i będziemy musiały zmieniać image i wszystko. Bozeee :cry: Tylko wstawiasz tutaj to zdjęcie to ja coś wstanie z Twojej galerii, ktorą mam na kompie :lol: Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No raz sie zyje :P Kotku ale slicznie wyszlas :D I ten wiatr we wloosach ahhh ;) No dobra juz nie wstawie ine bede taka bo mnie Marcik bedziesz po nocach przesladowac :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No raz się zyje kochanie! :D Ale krótko tak zyc? Nie szkoda??? 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ten kto widział to widział, kto nie widział to nie widział :P Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No to musze mieć dobra stopnie i może pojade... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No to się staraj i jedziesz z nami! Ale w domu jesteśmy we dwie z Agatą, bo i tak będą tylko po 2 osoby w domu. A z nami i tak nikt by nie wytrzymał, prawda kochanie? Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 To jednak jedziemy kotku :>? 8) No ok ale to my domek gdzies na uboczu musimy miec :lol: No a Gucio - faktycznie po 1 nocy bys nas mial dosc ;) Ale zawsze mozesz wpadac na imprezy 8) 8) Wiesh aromaty, tyskie ma 375 lat i te sprawy :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Tak kotku jedziemy zarywać panów w Keji i tego dzieciaka co im mówił, jak mają jacht postawić, pamiętasz go? Miał taki śląski akcent :P Tak po 1 nocy byś już wolała w lesie spać niz z nami w domu :) Wiesz co kotku... Tak się zastanawiam czy Mateo nas jeszcze pamięta... :lol: Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A pamietam ze jak w tym naszym miejscu na keji siedzialydmy to jakis stary dziadek cos mi mowil ale nie pamietam co :P Ah ten chlopczyd the besciarz 8) Taki ślązok z prawdziwego zdarzenia :P i ta pani w jachciku tysh :D Mateo - nas moze nie, ale panow na plazy jak sie idzie w strone Gdanska napewno 8) 8) No tam w lesie z Mikim Srikim, Mikim Juniorem i Gosia w ciazy bys spala ;) Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A takz ciekawości: ile macie lat? 8) ja mam 14 :P Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Wiesz no tak naprawde to ja jestem Stefa a Marta - Kasia i mamy 18 i 19 lat :wink: :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Tak Ta Pani była The Best, Pan tez i tak mała dziewczyna też! A ślązok to już w ogóle, ideał na męża! :D To jestesmy w podobnym wieku :) Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ale oni nie pasowali do tego jachciku :) Tam pasowali tacy bogaci Emile ktorzy by tylko na nas czekali :P No a tak naprawde to mniej wiecej w twoim wieku jestesmy Gucio ;) Ale na OZP wiek sie ine liczy :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No ba, że wiek się nie liczy, my sie dobrze bawiliśmy z 30-sto letnim Mateem :P P.S Moze zamieścimy naszą piosenke, co? :P Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 A co jak Mateo odwiedza/ odwiedzi DGM ;)? Znowu sad nas czeka :P Nie lepiej nie kotku 8) Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No to fajosko! Kto mnie rosyjskiego naumie?? :lol: Musze zrobić małe zakupki psu i bedziemy czekac na świadeectwo :lol: P.S. CO zrobic jak pies sie bawić nie chce WOGÓLE? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No moze i lepiej nie, ale Olka by się przyznala, że to ona pisała :P Kotku, a bedziesz ze mna w domku, prawda? Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Oczywiscie ze bede 8) Mam nadzieje ze nie bedziemy sie mialy dosc :P Jak narazie jest wprost przeciwnie ;) Tyle ze ja bym miala z psem jechac...? Gucio - to z psem cos nie tak jesli WOGOLE sie nie chce... :roll: Quote
Recommended Posts