Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Tak to juz jest z tym OZP :P A potem sie sni po nocach (w rozowym wydaniu :P) Marta ciiiiiiiiiicho nic o ,,Poezji ruchu" bo bedzie kolejna akcion :P I znowu do sadu trafimy ;) Hyh tez ryknelam smiechem przed komputerem :P Nie no Marcik ja tutaj wstawie ,,Wiatr we wlosach" :D :D

Posted

No raz sie zyje :P Kotku ale slicznie wyszlas :D I ten wiatr we wloosach ahhh ;)

No dobra juz nie wstawie ine bede taka bo mnie Marcik bedziesz po nocach przesladowac :P

Posted

To jednak jedziemy kotku :>? 8) No ok ale to my domek gdzies na uboczu musimy miec :lol: No a Gucio - faktycznie po 1 nocy bys nas mial dosc ;) Ale zawsze mozesz wpadac na imprezy 8) 8) Wiesh aromaty, tyskie ma 375 lat i te sprawy :D

Posted

Tak kotku jedziemy zarywać panów w Keji i tego dzieciaka co im mówił, jak mają jacht postawić, pamiętasz go? Miał taki śląski akcent :P Tak po 1 nocy byś już wolała w lesie spać niz z nami w domu :) Wiesz co kotku... Tak się zastanawiam czy Mateo nas jeszcze pamięta... :lol:

Posted

A pamietam ze jak w tym naszym miejscu na keji siedzialydmy to jakis stary dziadek cos mi mowil ale nie pamietam co :P Ah ten chlopczyd the besciarz 8) Taki ślązok z prawdziwego zdarzenia :P i ta pani w jachciku tysh :D

Mateo - nas moze nie, ale panow na plazy jak sie idzie w strone Gdanska napewno 8) 8) No tam w lesie z Mikim Srikim, Mikim Juniorem i Gosia w ciazy bys spala ;)

Posted

Ale oni nie pasowali do tego jachciku :) Tam pasowali tacy bogaci Emile ktorzy by tylko na nas czekali :P

No a tak naprawde to mniej wiecej w twoim wieku jestesmy Gucio ;) Ale na OZP wiek sie ine liczy :lol:

Posted

No to fajosko! Kto mnie rosyjskiego naumie?? :lol: Musze zrobić małe zakupki psu i bedziemy czekac na świadeectwo :lol:

P.S. CO zrobic jak pies sie bawić nie chce WOGÓLE?

Posted

Oczywiscie ze bede 8) Mam nadzieje ze nie bedziemy sie mialy dosc :P Jak narazie jest wprost przeciwnie ;) Tyle ze ja bym miala z psem jechac...?

Gucio - to z psem cos nie tak jesli WOGOLE sie nie chce... :roll: