Eta_carinae Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Ejejejej, dziewczyny - chwila moment! JA uczyć cudzych psów nie będę, bo i nie wiem czy umiem, no i praktyk nie mam, a nabierać jak na razie nie zamierzam :diabloti: Ale z chęcią doradzę w miarę moich możliwości, co i jak - a jeżeli to nie pomoże, to przykromibardzo :evil_lol: Apeluję oficjalnie, iż przychylam się do Twej decyzji! Jak sobie przypomnę nas, takie 6 sierot, jak przyjechałyśmy z tymi walizami, po tym dworcu i krzywym chodniku ... W tym roku chyba jadę bez walizki :-D Jaaa biorę walizkę pancerną xd Jak ktoś będzie chciał zdjęcia, to raczej w czasie naszego frisbowania ;D W końcu ktoś musi zrobić zdjęcie jak Kala mi się z pleców wybija, bo nie ogarniam tego co się nade mną dzieje, kiedy rzucam dysk :lol: Edited May 28, 2012 by Eta_carinae Quote
MakeBelieve Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Oj Dominika nie bądź taka skromna, bo widać, że naprawdę masz wiedzę o psach : >> Ja nie wiem jak się zabiorę na 2 turnusy jak samochód mały -.- Quote
Eta_carinae Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Nie jestem skromna, tylko szczera - bo mydlić ludziom oczu nie zamierzam, "jaka to ja wszechwiedząca jestem" bo to nie prawda. Nie jestem ani żadnym szkoleniowcem, ani sędzią, ani tym bardziej behawiorystą. Mam ze wszystkiego ograniczoną wiedzę i zapewniam, że wiele rad można uzyskać także od innych obozowiczów, bo na pewno nie ja jedyna sporo czytam i interesuję się tematem ;) Z resztą zawsze przyjmuję postawę, że ja WYMIENIAM się z ludźmi informacjami, a nie głoszę kazania :lol: Z resztą większość osób zna mnie z tego, co przeczyta na moim blogu, w odpowiedziach itd... pragnę więc podkreślić, że co innego jest stanąć przed taką osobą i nagle zrobić z jej psa mega-miszcza (nieco wyolbrzymię :cool3:), a co innego popisać trochę swoich przemyśleń w internecie ;) Co do tego zabrania się samochodem... Ty masz przynajmniej "na swoim", a ja przykładowo będę się musiała targać z walizami, plecakami i psem dość sporych gabarytów po peronach i autokarach :mad: Ponowię może pytanie: [FONT=arial black]Kto oprócz mnie i Kasandry jedzie zorganizowanym z Gdańska na OZP2 ?[/FONT] Quote
MakeBelieve Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Nie nie, nie że wszechwiedząca, ale jak ktoś Cię poprosi to pomożesz ^^ Na takiej zasadzie. Fajnie wymieniać się poglądami, ktoś twierdzi, że lepiej inaczej to tak powie itp i wychodzi która opcja jest lepsza. Taak, ale gdybym jechała na jeden turnus to bym jechała zorganizowanym, Molowe też :P Skąd jedziecie autokarem? Z Olsztyna? Quote
patusiove Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ej, ludzie wgl. Help. Ja tutaj tak czytam jak wspominacie to ozp. I mi sie tak plakac zachcialo ;c sama nie wiem czemu ;c uswiadomilam sobie, ze MUSZE jechac na ten oboz. Niech tylko dziadek przyjedzie z sanatorium :D:D:D jak sie rozplacze to mi da kase na oboz. Mvahahha :D czekam tylko na ta chwile, dam Wam znac czy jade jak bede po plakaniu. Czyli jakos za 2 tyg ^^ Huehuehuehuehue ;333 Zacny plan ;>> PS: Przepraszam za brak znakow polskich, mysle, ze to w czytaniu nie bedzie przeszkadzalo, ale jestem na telefonie. ;) Pozdro <3 Quote
Casablanca Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 MakeBelieve napisał(a):Znam ten ból, Daisy też nie chciała aportować, ona ogółem nie lubi piłek.. W zeszłym roku bodajże w końcu ją nauczyłam. Jak chodzimy na łąkę, to jest tam taka jakby studzienka zakryta i ja tam zawsze siadam. I jakoś nauczyłam psa, wyklikałam, żeby mi tam przynosiła, potem w końcu do ręki ^^ Ale też się z tym masakrycznie długo męczyłam, tak samo jak z warowaniem-.- Moja za to chętnie wszystko z ziemi zbiera, ale nie ma szans na wyklikanie -_- gdy widzi kilkier nie odejdzie ode mnie :angryy: jak mam smaki to nie weźmie zabawki... Eta_carinae napisał(a):Ejejejej, dziewczyny - chwila moment! JA uczyć cudzych psów nie będę, bo i nie wiem czy umiem, no i praktyk nie mam, a nabierać jak na razie nie zamierzam :diabloti: Ale z chęcią doradzę w miarę moich możliwości, co i jak - a jeżeli to nie pomoże, to przykromibardzo :evil_lol: Jaaa biorę walizkę pancerną xd Jak ktoś będzie chciał zdjęcia, to raczej w czasie naszego frisbowania ;D W końcu ktoś musi zrobić zdjęcie jak Kala mi się z pleców wybija, bo nie ogarniam tego co się nade mną dzieje, kiedy rzucam dysk :lol: Oj już nie marudź, tylko ucz nam psiaki :evil_lol: ja kicham walizkę, po co mi rzeczy :diabloti: wezmę tylko smaki w torebkę i w drogę! A do zdjęć ja się piszę! :cool3: Ja, ja! Wybierz mnie! :loveu: Eta_carinae napisał(a): Co do tego zabrania się samochodem... Ty masz przynajmniej "na swoim", a ja przykładowo będę się musiała targać z walizami, plecakami i psem dość sporych gabarytów po peronach i autokarach :mad: Ponowię może pytanie: [FONT=arial black]Kto oprócz mnie i Kasandry jedzie zorganizowanym z Gdańska na OZP2 ?[/FONT] Mam już plan co do pakowania i wypakowywania się z pociągu :razz: oczywiście zespołowy bo jakby inaczej... Najpierw wejdziesz z moim psiakiem na rękach (żeby Cię przepuścili-bo z psem!), ja poczekam z Kalą i bagażami przed pociągiem. Wejdę, dam Ci Kalę, wrócę się po walizki (albo przez okno...) :diabloti: (GENIUSZ!) Gabi i Keja jadą ze Słupska, więc będziemy razem, bo się do nich dosiadamy ;) A tak ogólnie, to przyłączam się do pytania! Quote
patusiove Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 ej, a czy ktoś z Was bierze kamerę, czy wszyscy aparaty? : > Quote
Tesska Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ja biorę kamerę. O której planujecie byc w Rynie? :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Tesska co Ty tak wszystkich o to wypytujesz? :P Zorganizowany przyjeżdża tak ok 16.. A reszta głównie trochę wcześniej. Quote
Goldog Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Za 6 tygodni i 2 dni OZP2 ! :cool3::cool3::cool3: Quote
Angela... Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Hej Hej :cool3: jak coś to z Oskarem jadę na OZP 4 :cool3::cool3: ale tu głośno o wakacjach hehe :cool3: Quote
MakeBelieve Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Oh jeej <33 Andżelika, fajnie spotkamy się znowu :P Quote
Casablanca Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Goldog napisał(a):Bierzecie frisbee na obóz? :D Niedawno padło to pytanie ;) Ja wezmę, choć mój pies ma je totalnie w d...obrym poważaniu :D Miejsca prawie wcale nie zajmuje, więc nie zaszkodzi wziąć :) Quote
Eta_carinae Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 No oczywiście, że biorę dekle! A co! Specjalnie dla Kasandry do sesji, którą jej wiszę ;p Quote
Casablanca Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Eta_carinae napisał(a):No oczywiście, że biorę dekle! A co! Specjalnie dla Kasandry do sesji, którą jej wiszę ;p No ba! :diabloti: Kup mi proszę to "coś" do kleszczy :D i daj namiary na pw na konto bankowe czy coś, biorę tą smycz (jeśli jest...jeszcze) ;) Quote
Goldog Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 A ja na 98% jadę na dwa turnusy!! OZP2 i OZP3 !! :D A ja biorę lustrzankę... ;P Quote
Goldog Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Goldog napisał(a):A ja na 98% jadę na dwa turnusy!! OZP2 i OZP3 !! :D A ja biorę lustrzankę... ;P JUŻ ZAREZERWOWANEEE!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Goldog Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 MakeBelieve napisał(a):Oba? Jaki masz aparat? Tak, oba zarezerwowane :multi:, ale w 3 jeszcze zaliczkę muszę wpłacić :) A aparat mam Canon 600D :cool3::cool3: Quote
MakeBelieve Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Aha. Masz jakieś fotki nim robione?;] Do jakiego domku chcesz iść? Quote
Eta_carinae Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 CANONA MASZ?! O BOŻE! JA TEŻ CHCĘ! Ja mam lustrzankę sony alfa -.- Chciałabym canona 7d do filmików :loveu: a tym Twoim da się kręcić filmy? Bo wiem, że lustrzanki to do zdjęć, ale są też specjalne lustrzanki do filmów i do takich aparatów między innymi się głównie canony zalicza :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ja mam 550d i nie narzekam ^^ Eta spokojnie, canon jak canon. Firma i tyle. 600d ma tryb filmowania, tak jak mój. w HD <3 tylko dużo miejsca zajmują ostro. Quote
Yuveza Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Eta_carinae napisał(a):CANONA MASZ?! O BOŻE! JA TEŻ CHCĘ! Ja mam lustrzankę sony alfa -.- też mam alfę;) ale nagrywania mi brakuje... Quote
Recommended Posts