Molowe Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='patusiove']Dziewczyny, a jaki polecacie domek na ozp? Taki, który jest nie zajęty i w miarę ok.?[/QUOTE] nie wiem które są już zajęte na Twoim turnusie ale 13,14,15,17 są spoko w 16 te drzwi reszta domków na podobnym poziomie :) Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 co takiego my robiłyśmy w 14? ; PP jeeej, za miesiąc będzie koniec roku (smutny żółwik :CC) i potem w zasadzie przygotowania do ozp <3 Quote
patusiove Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ehh, ja kończę podstawówkę - niestety... Szkoda. Strasznie SZKODA! Nie chcę opuszczać mojej kochanej klasy... Jedyne co mnie cieszy z powodów wakacji to to, że CHYBA pojadę na ozp... Molowe - dzięki ;* pozdroo! Mam kilka pytań. Mianowicie: Kiedy się dokonuje pełną wpłatę? Już jest ustalona kadra? Kto jeszcze nie zarezerwował? Quote
Shetanka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Kocham Wasze wypowiedzi w stylu "wszystkie domki są w takim samym stanie" ale "rezerwujemy sobie 11 bo jak ktoś nam podpieprzy to będzie źle" :p Quote
Whatever Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Shetanka']Kocham Wasze wypowiedzi w stylu "wszystkie domki są w takim samym stanie" ale "rezerwujemy sobie 11 bo jak ktoś nam podpieprzy to będzie źle" :p[/QUOTE] Kocham wypowiedzi osób, które nie czytają ze zrozumieniem. O ile dobrze zrozumialam dziewczyny mialy na myśli raczej to, że kiedy rezerwują sobie domek nikt nie powinien być na tyle wredny, by im go podpieprzyć. Szczególnie, że wspomnialy o tym kilkakrotnie :roll: Quote
Guptasek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 To może tak , poza 11 domki są w podobnym stanie :D 11 jest domkiem "luksusowym" jak na tamte warunki :D nie licząc szyby sklejonej na taśmę klejącą ; ) Wszyscy lubią 11 i tyle. Nie czepiajcie sie siebie na wzajem bo po co ? Poza 16 [ w której drzwi sie otwierają ] i 11 która jest super nie ma raczej różnicy w domkach . 12 Jest raczej spoko . I ten pierwszy domek od toru .. kurde nie pamiętam numeru. pierwszy jak sie odzie od łazienek :) Quote
Molowe Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='MakeBelieve']co takiego my robiłyśmy w 14? ; PP jeeej, za miesiąc będzie koniec roku (smutny żółwik :CC) i potem w zasadzie przygotowania do ozp <3[/QUOTE] nie nic zupełnie nic :D jeeej <3 [quote name='Shetanka']Kocham Wasze wypowiedzi w stylu "wszystkie domki są w takim samym stanie" ale "rezerwujemy sobie 11 bo jak ktoś nam podpieprzy to będzie źle" :p[/QUOTE] a co nie są w miare podobnym stanie jak wiesz lepiej to napisz że Ty widzisz to inaczej a nie krytykuj jak dla mnie byłam w większości domków i wszystkie są naprawdę w podobnym stanie jeżeli Ty widzisz to inaczej napisz :) chcemy z Martą być w 11 ze względu na jej położenie a nie warunki tak jakby co :) [quote name='Whatever']Kocham wypowiedzi osób, które nie czytają ze zrozumieniem. O ile dobrze zrozumialam dziewczyny mialy na myśli raczej to, że kiedy rezerwują sobie domek nikt nie powinien być na tyle wredny, by im go podpieprzyć. Szczególnie, że wspomnialy o tym kilkakrotnie :roll:[/QUOTE] Whatever dzięki za zrozumienie :p Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 a więc po kolei.. patusiove- resztę kasy wpłaca się z tego co pamiętam najpóźniej 21 dni przed obozem, ale jak ktoś później rezerwuje to raczej całość płaci. Kadry nadal nie ma.. PANIE PIOTRZE czekamy!! My nie rezerwowałyśmy <3 Alu- po co pieprzysz o czymś o czym nie masz pojęcia? Poczytaj to co pisałam z Olą. Nie mówię, że wara od 11 jest moja jak nie to wpier..ol. Tylko uczciwie tak jak inni informujemy, że chcemy być w 11 nie tak jak Rysia stwierdziła, bo luksus, ale temu, że jest dalej od innych domków. Mam strachliwego psa i jednak przez 2 turnusy lepiej będzie jak nie będą psy biegały obok. Guptasek- aż taka różnica? Ja byłam nie raz w 11 (w 2009 i w 2010 jak Ola od Rafy z Wiktorem tam byli) i dla mnie wydawała się taka sama jak inne. Ale dobrze wiedzieć. Jeszcze raz powtarzam- nie idziemy do 11 bo jest jakaś lepsza, bo i w 16 2 razy mieszkałam i przeżyłam, w 17 byłam ostatnio i też jest ok. Chodzi mi o położenie, że jest trochę dalej od innych domków i dla mojego psa tak będzie lepiej, bo się boi innych psów.. Quote
Guptasek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Marta dużej różnicy nie ma ale domek spoko ; ) i podłoga prosta ! :D Plus ten fajny teren przed nim :) O no i lustro jest :D Kiedyś ukradłyśmy z Olką z innego domku :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 No właśnie mi się podoba to, że dużo miejsca wokół i wgl.. Podłoga prosta hahahahahaha. Są jakieś dziury? ^^ Quote
Guptasek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 hmm.. z tego co pamiętam to nie : ) Ten domek jest zajebisty. Mam z nim wiele fajnych wspomnień :) Ej ten domek gdzie mieszkałaś z Klaudią to 19 czy 17 ? Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 17. Ma taką super dziurę w ścianie jak okna są. Kurcze, nie pamiętam o której w tamtym roku przyjechałam.. Quote
Tesska Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 a czy w 17 ta dziura jest na wylot czy jaka? są w każdym domku lusterka? czy wszędzia okna są pozaklejane taśmami? Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ee jak się trochę odsunie dyktę to na wylot :P niee, nie w każdym. i nie wszędzie okna są pozaklejane taśmami. Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) nie pamiętam. bez przesady, aż takie szczegóły ciężko zapamiętać... 65 dni <33 Edited May 21, 2012 by MakeBelieve Quote
Molowe Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 w 13 i 14 na bank są całe okna bo pamiętam a reszty nie wiem :P o Marta policzyłaś <3 już tak niedługo ♥ Quote
Tesska Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ok, teraz dopiero zauwazylam... a czy w deszczu też są zajęcia? Quote
Molowe Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Tesska']ok, teraz dopiero zauwazylam... a czy w deszczu też są zajęcia?[/QUOTE] agility nie było,posłuszeństwo pod takim daszkiem a jak bardzo pada to są jakieś zajęcia: wspólne oglądanie filmów itd :) Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Bo ogółem są 2 rzędy domków. Bliżej toru są właśnie w kolejności od toalet/stołówki 18,17,16 a za nimi 15,14,13,12 i z boku 11. I po drugiej stronie toru jest domek nr 21- kadrówka, obok 20 i 19. Quote
Tesska Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 o to bylabym zainteresowana 17 bo tak posrodku, ale ta dziura mnie przeraza... wiec raczej 18 Quote
MakeBelieve Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ale tam tak naprawdę każdy domek jest blisko, chyba, że aż taką różnicę robi Ci podejście 10 kroków więcej :)) Quote
Casablanca Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Eta_carinae']Kasandra, ja Ci go kupię i jeśli weźmiesz tę smycz, to dorzucę do przesyłki, a jak nie, to ewentualnie przywiozę na obóz. Nie chcę od Ciebie pieniędzy za to, to majątek na prawdę nie był, wierz mi ;) A na obozie przecież Ci zapasy uszczupliłam, no i dzieliłyśmy się różnymi rzeczami, więc nie ma mowy o zwracaniu kasy :diabloti: Oj tam :D I tak Ci oddam, albo kupisz mi te płatki, które jadłyśmy masowo :diabloti: Zapomniałam całkiem o tej smyczy ;) Biorę ją, tylko muszę pogadać z szanownymi rodzicami władającymi wirtualnymi przelawami czy mi dopomogą :evil_lol: Dominika, ja tak sobie myślę, czy Ty czasem nie będziesz wzięta w przyszłym roku jako kadra? Jeszcze nam panią ... yyy Gruchę i Śliwę? wygryziesz i co? :diabloti: (to był komplement, żeby nie było wątpliwości ) Wiedzą na prawdę imponujesz :loveu: [quote name='Tesska']a czy w 17 ta dziura jest na wylot czy jaka? są w każdym domku lusterka? czy wszędzia okna są pozaklejane taśmami? Dziewczyny, nie rozumiem waszej troski o domki :cool3: Wszystkie rozwalone, woda mętna, z dachu kapie, śmierdzi i w ogóle smród, brud i ubustwo :cool3: Żartuję ;) Wszystkie domki jednakowe-luster nie ma, stąd też moje genialne fryzury na zdjęciach... Ja mam sentyment do 15 (najbliżej łazienek :diabloti:) i byłoby miło gdybyście mnie wzięły do niego. Eta, mieszkasz ze mną na cmentarzysku komarów? :razz: Nie martwcie się, że nie będziecie miały mieć z kim domku ;) Ja jechałam całkowicie nieobeznana, tylko w pociągu się zgadałyśmy z dziewczynami. No ale co z tego, jak i tak co niektórzy woleli nasz domek i nie obchodziło ich to, że ja chciałam się wyspać :eviltong::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts