Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

psy nam sie chciały potopić, pozagryzać, Anata zjadła zasłonke, Coco kamień, a sophie taksówkarz dowoził jak sie skończyły... :)

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

• 2 months later...
Posted

Agatko kochanie Ty moje wysłałaś Darii zdjęcia z akcji "Tyskie ma 375 lat!" ???:P Ah Ty to jesteś! :P I jak Ci się Daria zdjęcia podobają? :) Daria Gosia ma strasznie dużo zdjęć i prawie na kazdym Ty jesteś :P A Paulina tylko na jednym, bo ciągle w domu siedziała jak sesja była :) Buziaki! :*

Posted

Ba że wyslalam :P Ale z ,,Tyskie ma 375 lat" mam tylko jedno :roll: Nie bylo czasu cykac zdjec :P Trzeba bylo Olenki pilnowac !! :lol:

To wez od Gosi te fotki poskanuj i mi tez pokaz - z checia obejrze ! 8)

Posted

No musisz i to szybko!! Jutro mozesz nawet :P Taa zeby tylko ferwexy to by bylo dobrze :lol: Trzeba bylo pilnowac zeby Olenka sie nie nacpala za bardzo ziemia od trawy 8)

Posted

taak dziekujemuy :lol: Za ,, ta dziewczynke" i wogole :P A w groszkach to kazdemu ladnie :D Noo Oleńka sie wykrecala ze wymiotuje i na PT isc nie moze, Marcik pracuje w temp. 50 stopni ,,prawo, lewo, zostan, waruj" (z kawa z 10 kostkami cukru 8) ) a Oleńka myk na ten mostek zdemolowany z Clydem i wesza za grzybkami :P Ale niestety Dorotka i Kasia byly tam wczesniej ze swoimi menami z keji i wszystko wyzbieraly hyhy 8)