Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Czas wolny jest w ciszy poobiedniej i po 19;30. Łazienki spoko wygladaja na nowe ale nie wiem a na podworku stoi nocny kibel czynny od 22 do 6 rano , a i prysznic jest taki nocny 5zł za 7min. Jutro postaram sie wkleic wiecej fotek. DO ALEKSANDROSSY : I co pomogło?

Posted

:** napisał(a):
Czas wolny jest w ciszy poobiedniej i po 19;30. Łazienki spoko wygladaja na nowe ale nie wiem a na podworku stoi nocny kibel czynny od 22 do 6 rano , a i prysznic jest taki nocny 5zł za 7min. Jutro postaram sie wkleic wiecej fotek. DO ALEKSANDROSSY : I co pomogło?

a ile trwa ten czas wolny? a w tych łazienkach "dziennych" to jak z prysznicami? bo wiesz ja to codziennie mysie włosów :eviltong: ale na jakieś pierdoły z wygladem nie było czasu? xD a były jakieś wyjscia ..... do sklepu itd:

Posted

jak sie zalogowałam na nk to tez sie pokazało ;d ale zamiast pierwszej fridy jest Klaudia z Fantą ^ ^
zazdroszczęęę. a ja jadę chyba na ozp5 jeszcze, ale nie bede miała nowego obiektywuu

Posted

zazdrościć to moge ja!:( bo nie wiem czy jadę a szanse są bardzo bardzo małe nawet nie wem czy w ogle są:(
ja majac takie około 3 tysiące.. no bo dwa obozy to bym oszalała! :evil_lol:

Posted

:** napisał(a):
Cisza trwa 1h lazieki niedawno zostały chyba odnowione. Jak narazie zabrali nas na mega dlugi spacer na molo i do lasu.

a powiedz mi jak hasior znosi pogode ? a w ogóle gorąco u was czy nie ? i jak hasior na torze sobie radzi ? :)

za wykąpanie się trzeba płacić ? :o ahahahaha. :o

Posted

MakeBelieve napisał(a):
trzeba płacić w nocnym. w normalnym za darmo.
westie_justa- ale tam nie można chodzić do kuchni i sobie samemu gotowac oO

aaa ok. ;)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
trzeba płacić w nocnym. w normalnym za darmo.
westie_justa- ale tam nie można chodzić do kuchni i sobie samemu gotowac oO

no wiem.. ale sie zastanawiam jakie jedzenie sobie kupowaliście np: zupka chińska to niee bo wode trza zagotowac.. ale lodówka jest xD:D

Posted

westie_justa napisał(a):
no wiem.. ale sie zastanawiam jakie jedzenie sobie kupowaliście np: zupka chińska to niee bo wode trza zagotowac.. ale lodówka jest xD:D

Czajnik do gotowania wody jest w domku kadry przecie. Budynie czekoladowe mile widziane :diabloti:.

Posted

westie_justa napisał(a):
tak? ale można sobie tak iśc... i poprosic i zagotowanie wody :oops: ? no to zupki cińskie warto zabrać :evil_lol:

Kadra na szczęście nie gryzie :evil_lol:

Biedy chih, jedyny w klasie small na agi :)

Posted

karola&gacek napisał(a):
Kadra na szczęście nie gryzie :evil_lol:

Biedy chih, jedyny w klasie small na agi :)

to dobrze :evil_lol:znaczy wiesz ja to mogę być nawet taka ..... rozmowna ale jak ktoś mi sie wydaje taki raczej że mnie nie lubi czy nie miły to sie bję :eviltong:
my też będziemy small :evil_lol:
a to był obóz I stopnia ten poczatkujący?