Eta_carinae Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ej, a jakie preparaty używacie na kleszcze? Bo muszę kupić - do tej pory miałam obrożę, ale ona w tym wypadku... odpada. Quote
MakeBelieve Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Rysiu, większość już z forum zarezerwowała;PP Eta- my mamy kiltixa, po fiprexie pipecie moja dziwnie się zachowywała, frontline w zasadzie to samo jesli chodzi o skład, poczytaj watki o preparatach na kleszcze, ektopar ponoc jest dobry Quote
basza95 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 kiedyś używałam frontline. Ale fiprex jest tańszy a praktycznie ten sam skład. Ale mój misiu zachowuje się po nim normalnie. Quote
karola&gacek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Guptasek']UWAGA ! kto z OZP4 zarezerwował obóz ?[/QUOTE] Wczoraj wysłałam rezerwacje, ale potwierdzenie przyszło mi na "OZPI3"... Więc jeszcze trochę Quote
Yuveza Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Estowa']A nas już jest trójka<3[/QUOTE] Pokaż zdjecie:D!:loveu: Quote
Guptasek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bo podobno 8 osób jest na ozp4 . więc chciałam wiedzieć czy ktoś spoza forum jest :eviltong: Quote
Estowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 My mamy zarezerwowaną i oplaconą. Gaba od sheltie też. Dziekujemy! Zaraz jak chcecie wrzucę filmik^^ a i znajdzie się ktoś, kto pomoże nam z początkami agility? Znaczy ćwiczenia itd? :) Quote
Eta_carinae Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jeśli chodzi o pokonywanie pojedynczych przeszkód, to z chęcią pomogę - czytałam o tych różnych oswajaniach z przeszkodami itp. Ale co do pełnego toru, to mam z nim pierwszy raz do czynienia, więc nie wiem jak będzie szło. Mam tylko wiedzę teoretyczną z zakresu pokonywania całego toru ;) Quote
Estowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Chodzi mi o same ćwiczenia. A poza tym na czwórce :D Quote
Merenwen Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Wiecie, że nie ma już starych nocnych kibelków? :cool1: Koniec korespondencji międzyobozowej... Quote
Estowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Merenwen'] Koniec korespondencji międzyobozowej...[/QUOTE] bleee -.- <hahaha> Quote
MakeBelieve Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie ma? Czyli, że w nocy tylko krzaczki? A buuu! Paula, ja coś wymyśle, lajcik ;P Ponakręcamy go na pracę z Tobą, pouczymy jakichś podstaw etc ^^ Nam też się to zresztą przyda Quote
Guptasek Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Wiemy ! :multi: Nie są jakieś inne kible podobno ; ) Estowa wrzucaj filmik ! My wszyscy możemy pomóc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie chce innych kibli -.- Tamte miały jedną wadę - Kora mieściła się pod drzwiami i robiła ludziom a ku ku... Quote
Estowa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gElzgqJGyx4&feature=feedlik a macie :P Quote
Rudawa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jaki On jest cudowny. Moje to jeszcze nie tak sprawne ruchowo :D Nie potrafią tak pocinać xD. Quote
Merenwen Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jakie futro! Coś czuję, że będzie najbardziej obmacanym psem na obozie! :D Quote
Recommended Posts