Aleksandrossa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Klaudia.- i ty narzekasz :P? Mi w tym roku wychodzi ok. 3,80 :roll: Ogólnie co roku mam ponad 4.00 ale 2 klasa jest najgorsza :lol: Quote
Ola164 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ja to się nie pochwalę średnią. Powiedzmy, że oceny nie są adekwatne do wiedzy :diabloti: Dziękuje za gratulacje, adopcja starszego psa to nie wyrzeczenie w jakikolwiek sposób. Naprawdę, jest wiele młodych psów które też czekają latami. Wiadome starsze rzadziej wychodzą. Naprawde, za to uczucie warto wybrać najbrzydsze, stare i paskudne, a na pewno się odwdzięczy jak żaden inny :loveu: Tfu tfu, moja oczywiście paskudna nie jest <3 Taka ładna inaczej ;) Raczej będzie ze mną na ozp, ale nie chce zapeszać i póki co nie wpisuje ;) Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 to może zamiast gadania pokażesz nam ją? <333 Jejkuu, a mnie tak na twarzy wysypało nie wiem od czego, jakaś masakra ;// I musze iśc do szkoły. Aż wstyd. A u mnie są szanse, że bedziemy się przeprowadzać do domu i będę mogła mieć tollera ;33 Quote
Ola164 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Domowych jeszcze nie zrzucałam, ale to w schronisku: Fot. Avaloth Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ale słodki pysio! tutaj jakby się uśmiechała <3 Może ktoś się orientuje, czy uczulenie na słońca można dostać z dnia na dzień? Bo mam taką straszną wysypkę na twarzy, że po kłótni z mamą i tak nie poszłam do szkoły, bo aż wstyd. Quote
Aleksandrossa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 mozna. Moja siostra dostala, miala cala twarz w krostkach... Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Super ;// Mama twierdzi, że to moje uczulenie na czekolade i truskawki się ujawniło, ale ja od tego mam na prawej powiece i rekach.. Więc to nie może być to, a opalenizna to raczej nie ujawnia się w wysypce. Super ;// Quote
Ola164 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A dziekujemy za miłe słowa :loveu: Chyba nie ma nic gorszego niż uczulenie na czekoladę i truskawki... Ja zaraz wychodzę do szkoły, a pierwszy mam ruski... -.- Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wiesz na co jeszcze mam? ;DD Wszelkiego rodzaju słodycze, chipsy, lody, wszystko co z konserwantami i barwnikami, cytrusy, orzechy ^ ^ Możliwe, że na ryby, zbyt duża ilość przypraw, jajka ;))) I do tego teraz słońce, hahaha ;) A ja pójdę zaraz z psem do papierniczego zobacze czy mają farby akrylowe. Bo chcę zrobić 2 koszulki, dla mamy spóźniony prezent SUPER MAMA i dla siebie Forever Together i pod spodem ręka i psia łapka ;D Więc lans na calego. I mieliśmy to robić dzisiaj na plastyce, no ale ja nie mam jak ;// Quote
Kasia&Mela Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Klaudia. i ty narzekasz na swoją średnią :crazyeye:? Ja w tym roku będę miała ok. 5 (czerwony pasek) :p https://lh4.googleusercontent.com/-inIhTBSnvak/TawYqZPuuHI/AAAAAAAABWc/kE8KXNZvpMA/s512/IMG_3474.JPG jaki słodki pysio :loveu::loveu::loveu: Quote
Fantowa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wolałabym mieć 5.0 niż to 5.35, bo świadomość, że tak niewiele zabrakło do 5.4 i 2 tys. stypendium jest straszna :| Suczka śliczna, wymiziaj ją ode mnie <3 Quote
Guptasek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Kocham Sarę ! <3 Olka ona jedzie na obóz ! do Gdańska też ! :) Chcemy ją poznać ! :) Quote
Estowa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 (nowe osoby - na czerwono) LISTA UCZESTNIKÓW Z DOGO OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland Marika14 14 lat, z psem husky Eta_carinae 14 lat, z suczką on'ka agairiki 13 lat, z psem westie OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Tuni, 16 lat z psem basenji. Joy106, 15 lat z psem bassetem houndem Aga, 15 lat z psem sznaucerem miniaturowym Av, 16 lat z suką chińskiego grzywacza bezwłosego Shetanka, 16 lat z psem kundlem P (Kato) Dancingqueen, 13 lat z suczką cocker spaniel angielski P (Kato) Chein, 13 lat z psem w typie teriera tybetanskiego OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka P (Wawa) Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak P (Kato) Merenwen 17 lat, z kundlicą Gaba 14 lat, z piesiek sheltie amstaffikowa z psem w typie amstaffika P (Wawa) Aleksandrossa, 15 lat, z psem w typie spaniela P(Kato) karola&gacek, 17 lat, pies, pinczer mini Emisiowa, 13 lat, z suczką golden retriever Marta, 12 lat, z psem w typie spaniela OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Mati 16 lat, z suką Labrador Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, Ciocia Aga OZP5- p. Marek, Ciocia Aga P ( Wawa) - jedzie pociągiem z Warszawy itp. niestety Doma nie jedzie na ozp4 Quote
Eta_carinae Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A może ktoś mi poleci jakiś na prawdę porządny dysk frisbee? Na prawdę nie obraziłabym się za udzielenie informacji ;) Zamówiłam prenumeratę "Dog&Sport" i przysłali też jeden z tych ich dysków firmowych - jak wzięłam do ręki, to gruby i widać, że porządny... gdzie tam - Kala raz chwyciła i przedziurawiła - ma taki mocny owczarkowy chwyt, że dyski są u niej na jeden raz ... ktoś może doradzi jakiś mocny model? Quote
Rudawa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja Ci nie pomogę. Nigdy nie miałam takich problemów z moją corgisią :D. Mamy jeden dysk od trzech lat... ćwiczymy min. raz w tygodniu od ok. roku i czasami z jakimś ozikiem i ani jednej dziury na wylot xD. Faktycznie musi mieć chwyt. Albo jakieś lipne dyski masz :D. Ja mam jeden plastikowy zwykły i jeden gumowy, miałam jeszcze szmaciany ale za długo nie wytrzymał :D. Plastikowy jest firmy Herodisc, j a kupiłam na wystawie ale można też dostać tu : www.whippy.pl a ten gumowy nie wiem bo nie mam w domu... Wydaje mi się, że jeżeli już rzucasz i nie szarpiesz się z nią to dłużej wytrzyma gumowy ;). Ale niech się wypowiedzą specjalistki :D. PS: A tak wg to naj z okazji Dnia Dziecka :*. Quote
Fantowa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 My mamy m.in. gumowy i się fajnie sprawdza. Nie lata aż tak jak plastikowy, jednak wg mnie jest dla mojego wilczuropodobnego psa najlepszy. Quote
Guptasek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wszystkiego najlepszego dzieciaki ! ;* Co do dysków to podobno jawzy są mocne :) Quote
Eta_carinae Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 To dzięki za rady ;D No i wszystkiego naj ozywiście ;) Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Eta- z whippy sa te spoko;D http://www.whippy.pl/superwytrzymale-c-16_51_11.html a raczej z tych ;) Są najwytrzymalsze. bo są jeszcze z tych: http://www.whippy.pl/wytrzymale-c-16_51_10.html ale one takie raczej odrobinkę wytrzymalsze. No i powiem Ci, że te superwytrzymałe to są cięższe i gorzej jest nimi nauczyć rzucać. I wgl wpadłam na mega pomysł! Nauczyłam się robić fajne nadruki na koszulkach, dowolne, farbami akrylowymi ;) I tak myślę, że np. na czworeczce jakby ktoś chciał, to wziąc ze soba czystą koszulkę i bym zrobiła takie koszulki obozowe! Takie unikalne i wglll! Quote
MakeBelieve Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 nie ;// ciota jestem, bo zrobiłam dla mamy i dla siebie i zapomniałam podłożyć gazetę i mi przebiło na plecy ;/ jutro może wrzuce swojej. 'forever together' <3 Quote
Guptasek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Brawo ;* Ej. Wy też w szkole już nic nie robicie ? dziś miałam 6 lekcji na 2 byłam na dworze.. a na żadnej nic nie robiliśmy -.- Quote
MakeBelieve Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Robimy kurde. Wczoraj i dzisiaj nie byłam w szkole i kurde facet mi wystawił 4 z infy ;// I mam w pon. przyjść poprawić 2 rzeczy, w sumie nie wiem czy to możliwe, ale mniejsza o to... I za godzine ide na poprawe z gegry, co prawda byly do konca maja,ale baby nie bylo i nie wiem czy mi pozwoli.. Po prostu jakas masakra. Chce juz nastepnego tygodnia. Quote
Kasia&Mela Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ej. Wy też w szkole już nic nie robicie ? dziś miałam 6 lekcji na 2 byłam na dworze.. a na żadnej nic nie robiliśmy -.- SZCZĘŚCIARA :eviltong: ja w tym tygodniu miałam: klasówkę z renesansu, kartkówkę z geografii, referat, klasówkę z całego roku z niemca, konkurs z plastyki, sprawdzian ze średniowiecza (z historii)... i pewnie jeszcze coś o czym zapomniałam... A najbliższe dni i tygodnie nie są lepsze :shake: W ten weekend debiutuję z Melą na zawodach i tylko to mnie trzyma przy życiu :roll: Quote
Rudawa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Oooo. To bd trzymać kciuki. I gratuluję za odwagę... chociaż moja Ognicha spokojnie by sobie na zawodach poradziła to ja mam taka tremę, że mało w gacie nie sikam :D. I nie tłumaczcie, że to nie jest stresujące czy trudne bo to nic nie daje xD. Trzymajcie tylko kciuki żeby na festynie nie było tak skwarno jak przez cały tydzień i żeby się bal udał :D. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby <hahaha> odbija mi szajba przez pisanie podań na lekcji xD. Quote
Recommended Posts