Estowa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja właśnie rezerwuję :) OZPowicze z czwóreczki - ktoś wybiera się pociągiem? :D Quote
MakeBelieve Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ja wlasnie nie wiem czy jechac pociagiem, czy samochodem ;d bo wreszcie jest dojazd z białegooo. Quote
jaca164 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jakie koszty mogę ponisci wybierając sie na taki oboz? Tez kocham bardzo psy dlatego ten blog poświęcam im.Zapraszam do obejrzenia :-P http://moipsiak.blogspot.com/ Quote
Estowa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy masz tutaj wszystko Quote
Keja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Hej Wam, wiem, że dawno mnie tu nie było... W tym roku chyba nie dam rady pojechać, bo najpierw przydałoby się trochę popracować nad Kejuchem. Co prawda źle nie jest, ale zbyt łatwo się rozkojarzy, gdy zobaczy innego psa, więc miałabym z zwróceniem na siebie uwagi niemałe problemy, co za tym idzie ciężko by się trenowało w towarzystwie innych :-( Chociaż kto wie... Może uda mi się w jakimś stopniu nad tym zapanować do wakacji xD Gdybym tak trenowala z zabawką w ręku to może by przynioslo efekty, bo ona zapomina o wszystkim w okól na widok zabawek :lol: Wszystko tak czy siak zależy od mojej mamy, a Ona woli zwyczajne szkolenie... Btw. czy wie może ktoś z Was, czy szelki treningowe - http://dogstyle.republika.pl/szelkitreningowe.html są dość wytrzymale? Może ktoś je zamawial na tej stronie? I czy da się zaplacić przy odbiorze? Sorry za tyle pytań :p Quote
MakeBelieve Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Co do szelek, to z Dogstyle możesz śmiało brać :) Aczkolwiek dla mnei te szelki wyglądają mega drastycznie oO Aż tak Twój pies ciągnie? Quote
Merenwen Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dopisujemy się do czwóreczki ;). OZP1 ( 28.06- 9.07 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Aga 16 lat, z suczką w typie goldena Magda z suczką on'ka Nina z suczką on'ka OZP2 ( 10.07- 21.07 ) Kasia&Mela 14 lat, z suczką golden retriever Rudawa 16 lat, z suczką aussie i suczką corgi PT (10.07 - 21.07) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka basza95 15 lat, z suczką nowofundland OZP3 ( 22.07- 2.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Joy106 16 lat z psem bassetem Shetanka 16 lat z psem kundelkiem OZP4 ( 3.08- 14.08 ) MakeBelieve 15 lat, z yorkiem suczką Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Estowa 17 lat, z suczką berneńczyk i pieskiem sheltie szczeniak Chein. 13 lat, z psem terrier tybetański Merenwen 17 lat, z kundlicą OZP5 ( 15.08- 26.08 ) Klaudia. 14 lat, z suczką mieszaniec owczarka Ola164 17 lat, z suczką mieszaniec Guptasek 16 lat, z pieskiem west Kadra: OZP1- P. Karolina, P. Gosia OZP2- P. Karolina, P. Gosia OZP3- P. Karolina, P. Gosia OZP4- p. Marek, ??? OZP5- p. Marek, ??? Quote
Keja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 MakeBelieve - tam są dwa typy, a ja się zastanawiam nad tymi zapinanymi na piersi (typ P bodajże), one chyba nie są aż tak drastyczne :eviltong: A co do ciągnięcia... Staram się ją uczyć chodzenia na luźnej smyczy i ogólnie nie jest źle, ale jak zobaczy coś co ją zaciekawi... :angryy: Waży tylko 20 kg, a ciągnie jakby przekraczała porządnie 40 kg :lol: Zmieniam wtedy kierunek marszu, a ta się kładzie, uparciuch mały :mad: Quote
MakeBelieve Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To sie bierze smaczki czy zabawkę i sie na to pracuje ;) Uważam, że jednak chyba aaaż tak nie jest źle, żeby używać specjalistycznych 'przyrządów' ;> Quote
Guptasek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Keja dobrze ,że zmieniasz kierunek marszu :) Zobaczcie jest dopiero kwiecień a my tu już mamy porządne ekipy na obozy !:) Quote
Keja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Smaczki mam zawsze, ale spróbuję chyba z ulubioną zabawką :evil_lol: Może to nieco polepszy sytuację, zobaczy się... Ach, jak ja Wam zazdroszczę, że pojedziecie na ten obóz *.* Macie wszyściuteńko opisać jak tylko wrócicie xD No pięknie, ja tu chcę już żebyście wracały, kiedy jeszcze 3 miesiące do OZP1 :p Quote
klaudia17 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Witam (Znowu mam problemy z logowaniem więc musiałam założyć nowe konto...) Nazywam się Klaudia mam 16 lat. Byłam na turnusie 1a dwa lata temu razem z Paulą Estową i Agą od Lory. Myślałam, że nie pojadę już na obóz Wandrusowy a jednak ... dzisiaj mnie coś naszło. Myślałam o innym obozie ale ostatecznie stwierdziłam, że wybierzemy się raczej na taki bardziej rekreacyjny obóz z moim 4 letnim już berneńczykiem. Rozmawiałam dziś z mamą, jeszcze z tatą pogadam co z dojazdem i rezerwujemy miejsce. Zastanawiam się nad 1 albo 2 turnusem ... Nie mam pojęcia na który jechać choć skłaniam się ku 1. Paula dlaczego jedziesz na 4 :((( ?! Wybiera się ktoś na 1 lub 2 turnus pociągiem z Katowic ? Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Klaudia (od Berniego?:DD) to jedź na 4 :PP Quote
klaudia17 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tak tak od Berniego :D 4 to za późno dla nas ... Tylko 1 i 2 wchodzi w grę ... Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Na 1 jedzie Aga z Lorą z Katowic. Tak patrze wlasnie ;) Quote
AdrenalinaxD Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Czy obóz jest przeznaczony tylko dla psów ras dużych??? Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Jasne ;) Wszystkie psy, bez względu na płeć, wielkość itp. są mile widziane ;) A wybierasz sie może na obóz?;> Quote
AdrenalinaxD Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zastanawiam się czy warto jechać.Oferta dość ciekawa.Czy ty może już uczestniczyłaś w obozie?? Quote
MakeBelieve Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tak, 2 razy, w tym roku 3 :D Z tego co widze na avku, masz yorka? :>> Opowiedz coś o sobie i psiaku :P Quote
basza95 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 już mamy zaliczkę wpłaconą - JEDZIEMY! Tylko trzeba będzie zakupić trochę rzeczy dla olbrzymka. Quote
Estowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Klaaaudia *.* <33 Jeedź na czwórkę :( będę z dwoma piesami, poznasz Małego (a poza tym masz zaproszenie do mnie na pierwszy tydzień lipca^^, tylko jeszcze o tym nie wiesz :P) Ja niestety nie mogę na 1 ani drugi - szczeniak będzie za mały :) Quote
madziulik_13 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Klaudia ! NIE !!! Akysz ! Nie jedź na mazury ! przyjedź do mnie ! Prawie tyle samo masz :P Quote
Rudawa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Szanowną AdrenalinaxD lubię. Adrenaliny rządzą, jakby to nie zabrzmiało :D. Quote
klaudia17 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Madziu mam nadzieję, że uda nam sie zobaczyć mimo wszystko w Poznaniu. Chociaż nie obiecuję bo po ostatnim zdarzeniu nie wiem czy moja mama mnie tak chętnie gdzieś puści. Ale pisałam o tym i Marcie i Madzi Viggowej. A na Mazury póki co myślę i myślę czy jechać... Nie chce przesiedzieć połowy wakacji w domu. Moja rodzina preferuje wyjazdy poza sezonem. Quote
madziulik_13 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wiesz jakie jest moje zdanie na ten temat i co się po tym działo z Bernim Quote
Recommended Posts