Kasia&Mela Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dzięki Kasia za usprawiedliwienie ;*** no nie ma za co :-) Wpadaj, wpadaj (często i gęsto) :D! Quote
Fantowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ale co ma trenowanie do obozu? ;p bo nie rozumiem xD Quote
Fantowa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 livelly napisał(a):a kto jedzie na 3 termin ?? ja się wybieram ;) Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Klaudia. na obóz potrzebna jest kasa i na treningi potrzebna jest kasa. Jak kasy nie ma tyle żeby starczyła na obie rzeczy to trzeba wybrać jedną. Już rozumiesz :lol:? Quote
Fantowa Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 A przecież Wikikoniki chwaliła się nam, że będzie miała własny profesjonalny tor agility...:???: Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Ale nie będzie miała, bo właśnie tam gdzie ten tor miał być zaczął działać klub agility (czy coś innego co organizuje takie kursy) Quote
wikikoniki Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Kasia&Mela napisał(a):Ale nie będzie miała, bo właśnie tam gdzie ten tor miał być zaczął działać klub agility (czy coś innego co organizuje takie kursy) Nie do końca ;P Nie opłąca mi sę jechać na 12 dni na 40 godzin treningu w grupie, w tej samej cenie stać by mnie było na 100 godzin w tym klubie z instruktorem na moją wyłączność :P Klaudia, nadal nie rozumiesz? Quote
Guptasek Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja nie rozumiem poco tak pisałaś że pojedziesz skoro to nie było pewne .. Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat . Quote
Fantowa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kasia&Mela napisał(a):Ale nie będzie miała, bo właśnie tam gdzie ten tor miał być zaczął działać klub agility (czy coś innego co organizuje takie kursy) Ale jak można mieć WŁASNY tor agility na nieswojej działce/terenie itd.? Tak, nadal nie rozumiem:shake: Quote
Kasia&Mela Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Miała mieć własny tor u siebie (na swoim terenie) ale okazało się, że obok (nie na jej terenie) są zajęcia agi - Rozumiesz?:lol: A zresztą, nie wiem po co tłumaczę ;) Quote
wikikoniki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Będę miała włąsny tor u babci bo ona ma większy ogród ;P Quote
Fantowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 wikikoniki napisał(a):Będę miała włąsny tor u babci bo ona ma większy ogród ;P To nam podrzucisz na forum zdjęcie prosfesjonalnego toru w ogrodzie Twojej babci ;) Quote
luśka95 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Hej, hej. Wreszcie po roku stwierdzeń typu "muszę w końcu założyć konto na Dogo", wzięłam się w garść i - oto jestem! Nowa na forum, ale część z was mnie zna. Kojarzycie Olę od Małej z OZP 4 rok temu? Tak, tak, to ja. Co prawda jeszcze nie wiem czy pojadę w tym roku na OZP (chcę, ale jak zwykle WAKACJE SĄ ZA KRÓTKIE!), ale jeślibym się wybierała, to chyba tak jak rok temu - ok. OZP 4 - 5. No, to chyba tyle. Starczy na pierwszy post. :) PS. Zdjęcie psa wkleję później, jak zrobię jakieś ładne - do tej pory musicie patrzeć na moją mordkę. ;) Quote
wikikoniki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Klaudia. napisał(a):To nam podrzucisz na forum zdjęcie prosfesjonalnego toru w ogrodzie Twojej babci ;) Jak będzie, to nie ma sprawy ;D Quote
Fantowa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 luśka95 napisał(a):Hej, hej. Wreszcie po roku stwierdzeń typu "muszę w końcu założyć konto na Dogo", wzięłam się w garść i - oto jestem! Nowa na forum, ale część z was mnie zna. Kojarzycie Olę od Małej z OZP 4 rok temu? Tak, tak, to ja. Co prawda jeszcze nie wiem czy pojadę w tym roku na OZP (chcę, ale jak zwykle WAKACJE SĄ ZA KRÓTKIE!), ale jeślibym się wybierała, to chyba tak jak rok temu - ok. OZP 4 - 5. No, to chyba tyle. Starczy na pierwszy post. :) PS. Zdjęcie psa wkleję później, jak zrobię jakieś ładne - do tej pory musicie patrzeć na moją mordkę. ;) hej ;* Jedź na ozp5 ;D Quote
Merenwen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Klaudia. napisał(a):hej ;* Jedź na ozp5 ;D Nie, Ola, nie wierz jej, na trzeci jedź! : D Quote
Guptasek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jej ! Moja kochana Ola ! <333 Olka ! jedziemy razem ! :* Quote
luśka95 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A kiedy Ryś jedziesz? I jednak nie wybierasz się z Uszatkiem do oddzielnego domku? ;) Quote
Guptasek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Haha :* Waham się jeszcze :) Dogadamy się :) Co do Uszatka to się już nie lubimy ;]] Quote
luśka95 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ZNOWU?! Ech... I znowu się będziecie w wakacje dogadywać... ;) Ale ja już nic nie mówię! :D Quote
Guptasek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A jak tam psy ? :) I na obóz jedziesz z siostrą ? :) Pozdrów ją ode mnie :) Quote
Recommended Posts