Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
Ale nie będzie miała, bo właśnie tam gdzie ten tor miał być zaczął działać klub agility (czy coś innego co organizuje takie kursy)

Nie do końca ;P
Nie opłąca mi sę jechać na 12 dni na 40 godzin treningu w grupie, w tej samej cenie stać by mnie było na 100 godzin w tym klubie z instruktorem na moją wyłączność :P
Klaudia, nadal nie rozumiesz?

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
Ale nie będzie miała, bo właśnie tam gdzie ten tor miał być zaczął działać klub agility (czy coś innego co organizuje takie kursy)

Ale jak można mieć WŁASNY tor agility na nieswojej działce/terenie itd.?
Tak, nadal nie rozumiem:shake:

Posted

Hej, hej.
Wreszcie po roku stwierdzeń typu "muszę w końcu założyć konto na Dogo", wzięłam się w garść i - oto jestem! Nowa na forum, ale część z was mnie zna. Kojarzycie Olę od Małej z OZP 4 rok temu? Tak, tak, to ja.
Co prawda jeszcze nie wiem czy pojadę w tym roku na OZP (chcę, ale jak zwykle WAKACJE SĄ ZA KRÓTKIE!), ale jeślibym się wybierała, to chyba tak jak rok temu - ok. OZP 4 - 5.

No, to chyba tyle. Starczy na pierwszy post. :)

PS. Zdjęcie psa wkleję później, jak zrobię jakieś ładne - do tej pory musicie patrzeć na moją mordkę. ;)

Posted

luśka95 napisał(a):
Hej, hej.
Wreszcie po roku stwierdzeń typu "muszę w końcu założyć konto na Dogo", wzięłam się w garść i - oto jestem! Nowa na forum, ale część z was mnie zna. Kojarzycie Olę od Małej z OZP 4 rok temu? Tak, tak, to ja.
Co prawda jeszcze nie wiem czy pojadę w tym roku na OZP (chcę, ale jak zwykle WAKACJE SĄ ZA KRÓTKIE!), ale jeślibym się wybierała, to chyba tak jak rok temu - ok. OZP 4 - 5.

No, to chyba tyle. Starczy na pierwszy post. :)

PS. Zdjęcie psa wkleję później, jak zrobię jakieś ładne - do tej pory musicie patrzeć na moją mordkę. ;)

hej ;*
Jedź na ozp5 ;D