wikikoniki Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dobra, skończmy z tym torem. Ja jadę na pierwszy albo drugi. Kto ze mną ? Quote
Kasia&Mela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja xD :lol: Dzisiaj zarezerwowałam 1 i 2 turnus :evil_lol: To kiedy tworzymy listę uczestników...? Jeśli o mnie chodzi to jestem chętna żeby się tym zająć. Quote
MakeBelieve Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja wlasnie juz dawno nad tym myslalam, tylko nie wiem czy to nie za wczesnie ;)) Quote
MakeBelieve Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tworzymy liste, kto na jaki turnus jedzie, potem dopisujemy kadre etc ;]] Quote
Kasia&Mela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jest taka "tradycja", że co rok przed obozem robimy listę uczestników ;) Wygląda to tak: numer turnusu (np. ozp 1) osoby, które jadą na ten turnus nazwa na Dogo imię wiek rasa psa Mniej więcej :smile: Tak jest z każdym turnusem. Piszemy turnusy i każdy się deklaruje na który jedzie, pisze ile ma lat, imię, info o psie. Dzięki temu możemy umówić się z domkami. I tak domki zawsze na samym obozie się wyjaśniają ale jak jedziemy na obóz to wiemy przynajmniej kogo z Dogo się spodziewać 8-) Listą zawsze zajmuje się jedna osoba, która musi być na bieżąco z tym co inni piszą. Teraz jeszcze na listę za wcześnie, bo mało kto wie, który turnus wybierze (myślę, że może w kwietniu lista będzie potrzebna?). MakeBelieve ujęła to skrótowo^^ Quote
MakeBelieve Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ew. mozna robic tak, ze kazdy kto np. chce sie dopisac do listy, kopiuje ostatnio aktualizowaną liste, dopisuje siebie i tak wychodzi nowy post ;)) wtedy nie trzeba dlugo szukac listy po stronach ^ ^ Quote
Kasia&Mela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Pamietam jak miałam rok temu jechać na obóz (odwołali wtedy ozp5 i w końcu nie pojechałam) i szukałam po dziesiątkach stron tej listy :) Quote
wikikoniki Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Aaa. dzięki za wytłumaczenie. ;D JA na dogo jestem prawie na okrągło ;D Quote
wikikoniki Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Kasia, dodałam Ci komcie na blooga, zaraz wstawię linka do blooga Nesi <333 Proszę sprawdź i odpisz na priv ; D Quote
Fantowa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ooo, też się muszę za rezerwację zabrać niedługo ^^ byle się załapać na promocję za wczesną rezerwację ;p Quote
Kasia&Mela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 czas masz Klaudia do marca :) Jaki turnus? Piąteczka? Quote
wikikoniki Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A do kiedy można rezerwować ? PS. Dajesz Klaudia na pierwszy ;D Quote
Kasia&Mela Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 można zarezerować nawet dzień przed początkiem, znam osoby które tak robiły :cool3: Quote
Ola164 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ja rezerwowałam 12 godzin przed wyjazdem ^^ Quote
Merenwen Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 W sumie w kwietniu już by się można za to zabrać, pewnie sporo osób zarezerwuje do 30 marca :D Quote
Rudawa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dziewczynom które pytają, na który turnus jedzie Klaudia przypominam, że jedzie na wszystkie (z wyjątkiem OZP1a z tego co mi wiadomo). Quote
Kasia&Mela Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ja rezerwowałam 12 godzin przed wyjazdem ^^ właśnie Ciebie Ola miałam na myśli :evil_lol: W sumie w kwietniu już by się można za to zabrać, pewnie sporo osób zarezerwuje do 30 marca :-D Ja wczoraj zarezerwowałam ;) Dziewczynom które pytają, na który turnus jedzie Klaudia przypominam, że jedzie na wszystkie (z wyjątkiem OZP1a z tego co mi wiadomo). No tak, zapomniałam. Quote
wikikoniki Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No tak, jak z nią pisałam na gg to mówiła ;D Quote
wikikoniki Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A ja wczoraj tzreci raz z kundelkiem w parku byłam ; D Ale ugryzł w łapkę małą labradorkę, i dwie osoby, więc raczej na wybieg będize wchodził z Nechą tylko ;D A NEcha cieczkę ma ; D Quote
wikikoniki Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Aaaa !!!!!!!!! Chyba jedzie też koleżanka z mieszanką yorka z shih tzu !!!!!!!! Jupiiiiiii !!!!!! Ale się ciesze !!!!! A macie może jakieś fotki z ozp? Quote
Kasia&Mela Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 foty na stronie wandrusa są jak poszukasz :cool3: Nie ze wszystkich turnusów, ale naprawdę dużo i fajne są, więc polecam :eviltong: Quote
Kasia&Mela Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dokładnie nie wiadomo :) Zwykle... w maju... czerwcu? Nie wiem. Ktoś wie :-D? Quote
Recommended Posts