Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ja mam drugiego "owczarka niemieckiego po matce policyjnej" który jest w połowie wielkości owczarkiem, biszkoptowy, wabi się Max ;D Nazywamy go owczarkiem starogardzkim bo jest ze starogardu ;
Ej, a ile kosztuje wyjazd z dwoma psami?

Posted

Możesz jakoś jaśniej bo zupełnie nie zrozumiałam :/. Jakiego masz drugiego psa? Suka policyjna rasy Owczarek Niemiecki uciekła w trakcie cieczki do jakiegoś kundla/rasowca i z tego połączenia wyszedł twój Max? O to chodzi?

Posted

No to trzeba tak było od razu :D.

PS: Ta stronka naprawdę nie gryzie http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy

Ja jak zeszłego roku wybieram się z dwoma psami. Każdy kolejny, ćwiczący pies kosztuje 180zł. Warto bo psy czują się pewniej. No i jest ciekawiej, przyjemniej ;). A 180zł to wcale nie jest tak znowu strasznie duuuuużo ( nawet dla mnie ;) ).

Posted

wikikoniki napisał(a):
Cho***a, przeszukałam 2 razy stronkę a i tak nie znalazłam ;P A może ze mną jechać osoba towarzysząca która by z drugim ćwiczyła?

No, na stronce jest napisane, że osoba towarzysząca bez psa to jakiś tam koszt... Tam koło cennika za osobę z psem.

Posted

Ja też jadę z jednym ;D Tylko pytałam ;P
Dziewczyny, opuściłam się trochę w nauce więc, na jakiś czas opuszczam DogoManie i neta, więc nie piszcie na gg.
Do zobaczenia !!! ;*********

Posted

No ja teraz mam infe i robię coś jakimś żółwiem ! :eviltong::eviltong:

Nie wiem jak to możliwe... ale.. robię to samo ! :-o:-D jest żółw zielony i kolorowy - mam rację? przynajmniej u mnie jest :) A tak wogóle fajny avatar no i Jake na nim.. słodki jest :loveu:!

Posted

Eh.. Ja miałam do wyboru narysować: kota, samochód albo kwiatek :cool3: A potem pani coś strzeliło i kazała sobie narysować trójkąt równoboczny, pięciokąt foremny i jeszcze coś, na jednej 'kartce' :lol: a teraz mamy pisać jakiś program dla tego żółwia...

Posted

mnie się wydaje, że nie, bo przecież Rafola była i do kadry nie należała...
zresztą nie wiem, czy do tego jakiś studiów czy czegoś w tym typie nie trzeba mieć skończonych... Może pomocnik nie musi, ale osoby z tej "głównej" kadry raczej muszą.
Ale tego do końca nie jestem pewna.