wikikoniki Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Hah... ja mam tylko 2 psiaki (kiedyś też konia) ;D I również daję się wysłać na odwyki, ale tak jak i wy, jestem od psa uzależniona ;D Quote
Guptasek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wiki jakiego masz 2 psiaka ?:eviltong: Quote
Rudawa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No właśnie Wiki, mów ale to już !! To my tu się zwierzamy a Ty zataiłaś tak ważną kwestię?! ;] PS: Dzisiaj ostatni dzień ferii ;(. Quote
Kasia&Mela Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ja jestem najlepsza! Ferie zaczynam za tydzień ;) 14 lutego ;) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kasia&Mela napisał(a):ja jestem najlepsza! Ferie zaczynam za tydzień ;) 14 lutego ;) ja też.:D:) Quote
wikikoniki Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja mam drugiego "owczarka niemieckiego po matce policyjnej" który jest w połowie wielkości owczarkiem, biszkoptowy, wabi się Max ;D Nazywamy go owczarkiem starogardzkim bo jest ze starogardu ; Ej, a ile kosztuje wyjazd z dwoma psami? Quote
Rudawa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Możesz jakoś jaśniej bo zupełnie nie zrozumiałam :/. Jakiego masz drugiego psa? Suka policyjna rasy Owczarek Niemiecki uciekła w trakcie cieczki do jakiegoś kundla/rasowca i z tego połączenia wyszedł twój Max? O to chodzi? Quote
wikikoniki Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ile kosztuje wyjazd na ozp z dwoma psami? Quote
Rudawa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No to trzeba tak było od razu :D. PS: Ta stronka naprawdę nie gryzie http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy Ja jak zeszłego roku wybieram się z dwoma psami. Każdy kolejny, ćwiczący pies kosztuje 180zł. Warto bo psy czują się pewniej. No i jest ciekawiej, przyjemniej ;). A 180zł to wcale nie jest tak znowu strasznie duuuuużo ( nawet dla mnie ;) ). Quote
wikikoniki Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cho***a, przeszukałam 2 razy stronkę a i tak nie znalazłam ;P A może ze mną jechać osoba towarzysząca która by z drugim ćwiczyła? Quote
Fantowa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 wikikoniki napisał(a):Cho***a, przeszukałam 2 razy stronkę a i tak nie znalazłam ;P A może ze mną jechać osoba towarzysząca która by z drugim ćwiczyła? No, na stronce jest napisane, że osoba towarzysząca bez psa to jakiś tam koszt... Tam koło cennika za osobę z psem. Quote
wikikoniki Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja też jadę z jednym ;D Tylko pytałam ;P Dziewczyny, opuściłam się trochę w nauce więc, na jakiś czas opuszczam DogoManie i neta, więc nie piszcie na gg. Do zobaczenia !!! ;********* Quote
Guptasek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No ja teraz mam infe i robię coś jakimś żółwiem ! :eviltong::eviltong: A moje słoneczko siedzi same w domku ;< Quote
Kasia&Mela Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No ja teraz mam infe i robię coś jakimś żółwiem ! :eviltong::eviltong: Nie wiem jak to możliwe... ale.. robię to samo ! :-o:-D jest żółw zielony i kolorowy - mam rację? przynajmniej u mnie jest :) A tak wogóle fajny avatar no i Jake na nim.. słodki jest :loveu:! Quote
Guptasek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzięki Kasiu ; * i rozumiesz tego żółwia.. nam pan kazał rysować jakieś obrazki tym żółwiem :angryy: Quote
Kasia&Mela Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Eh.. Ja miałam do wyboru narysować: kota, samochód albo kwiatek :cool3: A potem pani coś strzeliło i kazała sobie narysować trójkąt równoboczny, pięciokąt foremny i jeszcze coś, na jednej 'kartce' :lol: a teraz mamy pisać jakiś program dla tego żółwia... Quote
Wyjątek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dlaczego takich rzeczy nikt nie organizował, jak ja jeszcze byłam w wieku obozowym??? :( Quote
Merenwen Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ależ drogi Wyjątku, zaletą tego obozu jest to, że nie ma górnej granicy wieku :cool3: Quote
Kasia&Mela Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja słyszałam (ale nie wiem czy to prawda), że jak ma się powyżej 18 lat to na obóz się jedzie jako kadra :eviltong: Quote
Fantowa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 mnie się wydaje, że nie, bo przecież Rafola była i do kadry nie należała... zresztą nie wiem, czy do tego jakiś studiów czy czegoś w tym typie nie trzeba mieć skończonych... Może pomocnik nie musi, ale osoby z tej "głównej" kadry raczej muszą. Ale tego do końca nie jestem pewna. Quote
Recommended Posts