MakeBelieve Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ze jako chodzi Ci o uczestników? :) Ja, Klaudia, Wiki, moja Ada, jej przyjaciółka może i namawiam swojego kumpla. I nie wiadomo czy Karolina jedzie na ozp 4 czy 5. Quote
wikikoniki Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A jeżeli chodzi o psy? Na pewno moja Nesia <love> Quote
MakeBelieve Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Z psów, no więc.. moja Daisy- coś a 'la york, Fanta- mieszaniec owczarka Klaudii, Megi- suczka w typie cockera mojej Ady, Karolina ma Ruffy'ego- teriera tybetańskiego. Mój kumpel o ile pojedzie, to pojedzie ze sznaucerem miniaturką, a jakiej rasy jest pies kumpeli Ady to nie wiem :) Quote
wikikoniki Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Marta, a kolega ma suczkę czy psa? ;D Może uda mi się namówić kol z mieszańcem yorka z shih tzu ;D PS. Co na tym obozie robią "osoby towarzyszące" ? Quote
MakeBelieve Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 psa :) Toy się zwie. Eee, nie wiem co robią. Po prostu np. podczas zajęć z psami siedza i patrza ;) Robia to samo, tyle, ze bez psów. Quote
wikikoniki Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Uuuu... piesek <3 Już ja wiem co na to Nesia ;D Może uda mi się wziąć 2 osóbki (: Quote
Kasia&Mela Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='wikikoniki']Może uda mi się namówić kol z mieszańcem yorka z shih tzu ;D[/QUOTE] ja namawiam koleżankę z psem w typie yorka (rodzice rasowi ale bez uprawnień hodowlanych..)i raczej będzie ;) tylko jeszcze nie wie, który turnus ^^ Quote
Finnigan Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Hehe Ola a co chcesz wiedzieć? ;) Ja mam 15 lat i jadę z 3-letnim mieszańcem coś a'la PON ;) Jak się organizujesz z dojazdem? Bo z naszego miasta nie ma transportu .. Ja chyba do Katowic i stamtąd pociągiem ale to się jeszcze zobaczy :) Quote
Rudawa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No chcemy wiedzieć np. Jak masz na imię? Skąd dowiedziałeś się o OZP? Na, który turnus się wybierasz. Dlaczego na awatarze masz coś bardziej sznaucerowatego niż "ala PON"? Czym się interesujesz? Czy ćwiczysz z psem agility albo freesbe czy nie? :] Quote
Ola164 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja jade pewnie z katowic ;) Z małym, około 3letnim kundelkiem - suczką, po przejściach. Na ozp jade 3 raz.... Quote
Guptasek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cześć jestem Rysia . Trenuje agility.. czasem tez frisbee oraz zacznę trenować Dogdancing. Na obóz pojadę z Pseudo westem i mam 16 lat. na ozp będę 6 raz. Nie mogłam sie powstrzymać ! :eviltong: Quote
Rudawa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Cześć jestem Ula mam 16 lat. Na obóz jadę z Aussie i Corgi. Na OZP wybieram się 2 raz. Ćwiczyłam agility, trochę freesbe, w przyszłości pewnie zabiorę się za dog dancing. Jadę z Olsztyna. PS: Piszę bo pewnie kolega/koleżanka też chce o nas coś wiedzieć ;). Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Heh, jak wszyscy to wszyscy :P Ja nazywam sie Marta, mam w sumie juz 15 lat.. Mam 3letnia suczke w typie yorka, z którą trenuje agility, w czerwcu mamy debiut na zawodach. Do tego troszke obedience rekreacyjnie i dogfrisbee :)) Daisy jest psem strachliwym i boi sie psów, ale jest coraz lepiej ;) No i jade z Białegostoku.. Quote
Finnigan Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Wybaczcie,że tak rachitycznie odpisuję ale jestem w górach i nie mam stałego dostępu do internetu. Tak więc: O OZP dowiedziałam się czytając dogomanie. Na avatarze mam coś podobnego do sznaucera ponieważ Finnigan miał wtedy jeszcze krótkie kłami obcięte po pobycie w schronisku. Z tym psem nie trenowałam jeszcze żadnych psich sportów.Troche agility ale to takie zupełne początki. Co do samego mojego psa to mimo,że jest wzięty ze schronu to nie mam z nim żadnych problemów typu agresja,czy strachliwość. A na imie mam Jagoda ;D Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Fajne, oryginalne imie : ) Ladne. Tak sie zastanawialam wlasnie skad Twoj nick :P Quote
Guptasek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Moje " bydle " jest lekko strachliwe ale wszystko minie na przełomie marca i kwietna :) [mam taką nadzieje] Poza tym ma meega zapał do wszystkiego , chętnie się uczy... i jest tulaśny ^^ Jak już pozna psa to by go zamęczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no cóż jaki pan taki pies :D Quote
Finnigan Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mój futrzak też jak pozna kogoś to już przyjaźń na zawsze i zamęczy ;) Do ludzi też ;) I głodomór straszny więc nie ma z nim problemu jeśli chodzi o motywacje do pracy ;) Jedyne co to nie bawi się zabawką.Ma jakiś uraz z poprzedniego domu albo nie umie poprostu. Próbowałam go 'nakręcić' ale jedyne co mi się udało to bieganie za jednym piszczącym kurczakiem.Nigdy się nie szarpie,a jak oddaje to pod nogi,a nie do ręki. Quote
wikikoniki Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Hej ;D Jestem Wiki, mam 13 (juuż) lat i 3-letnią sunię w typie sznaucera miniaturki ;D O obozie dowiedziałam się z tego postu, ponieważ był wyświetlany w "nowe posty" jadę na ozp po raz pierwszy ;D Aha, z niuńką ćwiczę coś w typie agility (skoki, tunel, slalom, więcej przeszkód nie umiałam zrobić :) Quote
Kasia&Mela Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 To teraz ja :cool3: Jestem Kasia, rocznikowo 14 lat. Na ozp jadę drugi raz. Będę z 4 letnią goldenką Melą (z avatara). Trenujemy agility od 5 miesięcy w klubie, a w wakacje mam zamiar zacząć z frisbee :eviltong: I to chyba wszystko. Quote
Ola164 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Prawie jak w jakimś klubie aa. Cezść, jestem Ola i jestem uzalezniona od mojego psa. Quote
Guptasek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hje hje :eviltong: Olu powiedz nam od jak dawna jesteś uzależniona od swojego psa i jak sobie z tym radzisz ! co na to twoja rodzina ?! Quote
Fantowa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 mhm xD Mam na imię Klaudia, 14 lat. Mam sunię w sumie do niczego konkretnie podobną, najprędzej do wilczura. Na ozp będę jechała drugi raz xd Pewnie od marca-kwietnia będę agility z moją ćwiczyła, w Rzeszowie treningi są tylko na świeżym powietrzu, a obecnie jest pełno śniegu. Quote
Ola164 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wiec od mojego psa jestem uzależnina od dnia kiedy go zobaczyłam. Nie radzę sobie z tym zupelnie. Rodzina patrzy na mnie bardzo dziwnie i właśnie za godzine wysyłaja mnie na odwyk - na tydzień na obóz snowboardowy na Słowacje. Nie wiem jak przezyje bez psa! Quote
Kasia&Mela Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie wiem jak przezyje bez psa! znam ten ból, mnie też chcą wysłać na odwyk :lol: Ale ja się nie dam :evil_lol: Quote
Rudawa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mnie też mama kiedyś na odwyk próbowała wysłać ale... ja w przeciwieństwie do Was się dałam. Tylko, że ja pojechałam na odwyk w postaci obozu konnego ze swoją Kołysanką. Więc nie było tak źle bo zamiast dwóch miałam przy sobie jedno szczęście. Wam też tak radzę: kupcie sobie jakieś zwierzątko, które będziecie mogły ze sobą zabrać wszędzie ;). np. szczurka :]. Psycholog Dr. Lulka Quote
Recommended Posts