MakeBelieve Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ahaa, czyli bycie razem w domku odpada :)) a szkodaa. co do royala, to jak stac Cie bd na tyle czasu karmic Fante tym, to szacun xD Quote
Rudawa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Rudawa - Ja tam nie uważam... Ula jestem ;) albo Lulka. Swoją drogą to Marta ma rację Royal strasznie drogi a masz tam zamiar bardzo długo być. A jak Ci się wg udało namówić rodziców na aż 4/ 5 turnusów? Przecież to masa kasy pójdzie. Obliczyłam, że za sam obóz wyjdzie 8000 zł jeśli jedziesz na pięć turnusów. A gdzie karma dla Fanty, i na lody dla Ciebie? A przecież nie samym chlebem człowiek żyje. A na które konkretnie turnusy się wybierasz? Może na drugi np.? Wydaje mi się, że nie pisałaś o tym wcześniej, jednak ;>. Quote
Fantowa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Od pierwszego do czwartego, ewentualnie piąty, zależy finansowo. Mama się bez większego problemu zgodziła, po ozp4 przez miesiąc jej gadałam jak to ja chcę wrócić na cudowny ozp:loveu::razz: Nie wiem czy kupię tego Royala, macie rację, że drogi... Zależy, jakie tam karmy będą... Normalnie bym przyjechała z zapasem żarcia samochodem, ale z Rzeszowa... Za daleko xd :shake:Chyba, że jakoś przebłagam...:cool3: Quote
Guptasek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Meeega dużo by wyszło ! jeszcze przy Fancie tempie jedzenia :evil_lol: Ula - Lulka jak słodko ! :loveu: Quote
Fantowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ajj tam :eviltong: Odliczmy parę kilo smaków gubionych na torze :mad: Nad karmą to się jeszcze zastanowię, przydałoby się wiedzieć jaka na 100% jest w tym zoologicznym :cool3: p.s. Trochę się zasiedziałam :crazyeye::shake: Ozp będzie wspaniałym prawie dwumiesięcznym odwykiem od kompa:evil_lol: Quote
Rudawa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ula ma na imię a Lulka się pod zdjęciami podpisuję. Jak gdzieś w internecie zobaczysz to będziesz wiedziała, że mojego autorstwa ;). Quote
MakeBelieve Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wy mi powiedzcie, czemu tam w ośrodku nie ma neta ;// Kurcze, a mi coś jednak po głowie chodzi, że jakiś brit tam był :PP Quote
Fantowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja Brita w Rzeszowie nie mogę znaleźć, a co dopiero w takim Rynie:evil_lol: Najlepiej sprawdza się kupowanie przez keko.pl :loveu: Quote
Rudawa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nie przestawiaj się na strasznie drogiego Royala tylko na coś tańszego i ogólnie dostępnego ;). Na przykład... no nie wiem... Pedigree albo cokolwiek innego ;). Quote
Coffee&Nera Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Klaudia. napisał(a):Ja Brita w Rzeszowie nie mogę znaleźć, a co dopiero w takim Rynie:evil_lol: Najlepiej sprawdza się kupowanie przez keko.pl :loveu: Hmmm ja Brita widze w każdym zoologu w rzeszowie O.o m.in Rotunda, Nowy Świat, Zoologiczny na Rejtana, nawet na Sokoła w małej budzie jest Brit O.o Quote
Fantowa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jest na rejtana?:crazyeye: przecież ten sklep zminimalizowali, podzielili na zoologiczno-meblowy :mad: W Nowym Świecie jest, ale nie widziałam tam 15 kg, a po 5 nie będę kupowała:shake: Ale dzięki za info, w sumie to zaopatruję się w mniejszym zoologu, a jeśli jakieś inne rzeczy to przez neta :lol: Wygodniej. Offtop się robi :cool3: Hehe pewnie niedługo zaczniemy robić listy uczestników, tak jak rok temu ;) p.s. Wiecie, że na stronie Wandrusa są już fotki z ozp1 i 2? :cool3: Quote
MakeBelieve Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Przez Klaudie, to ja mam teraz manie myślenia o OZP! oO Quote
Coffee&Nera Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Klaudia. napisał(a):jest na rejtana?:crazyeye: przecież ten sklep zminimalizowali, podzielili na zoologiczno-meblowy :mad: W Nowym Świecie jest, ale nie widziałam tam 15 kg, a po 5 nie będę kupowała:shake: Ale dzięki za info, w sumie to zaopatruję się w mniejszym zoologu, a jeśli jakieś inne rzeczy to przez neta :lol: Wygodniej. Offtop się robi :cool3: Hehe pewnie niedługo zaczniemy robić listy uczestników, tak jak rok temu ;) p.s. Wiecie, że na stronie Wandrusa są już fotki z ozp1 i 2? :cool3: To dlaczego niekupusz 15kg w Krakvecie chociazby? Za darmo przesylka a pod nos ci podwiozą. Zreszta od czegoś jest buzia i można poprosić o zamowienie 15kg w zoologiku w Rzeszowie tylko ze wyjdzie okolo 50zł drożej niz w internecie za te karme ale to wiesz Twoja sprawa jak kupisz. Bo w necie możesz nawet za niecałą stówe kupic 15kg Brita a w zoologiku zamowisz za okolo 120-150 ;) Quote
Guptasek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Boże jaka ja jestem głupia ! :lol: Otwierm zdjęcia z OZP1 , zastanawiam się kto to i tak kurcze ja ich znam ! Ale moment tu nie ma Matiego i Olki... i chwila gdzie jest Jake ! :loveu: Dopiero po 15 zdjęciu się zorientowałam że Jake'a wtedy nei miałam i że to nie OZP4 :eviltong: Quote
Rudawa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A mnie to szczerze mówiąc dobija ten licznik na wandrusowej stronie ;(. Jeszcze tyle czekania. Ja też tak mam, taką manie obozową już. W zeszłym oku mi się w marcu zaczęło a teraz już w Styczniu. Masakra!! Quote
Guptasek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Spoko , Spoko damy radę ! Jesteśmy w tym razem !:loveu: Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A ktos juz obczaja turnusy? :) Wybiera sie na ozp4 lub 5? :P Quote
Fantowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dziewczyny, jestem z Wami :loveu: Mnie ten licznik nie dobija, jak patrzę, że już o sekundę mniej, to zaciesz jakbym miała jechać za kilka dni :eviltong: Quote
Rudawa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jesteśmy razem!! Ale co z tego!? To czasu nie skróci. Ale zawsze to czas na przygotowanie KASY!! Już 200 zł na moim kącie! Jeszcze tylko 200 zostało. Jeżeli kogoś namówię :/. A mam taką nadzieję :]. Może ktoś z Was jest zainteresowany ale jeszcze nie pewny na 100%? Już ja Cię namówię Osobo ;]!!!! Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ee, no własnie :) Jesli ktos czytający ten wątek zamierza jechać na ten obóz po raz pierwszy, prosze o kontakt do mnie :)) Quote
Rudawa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Nie prawda do mnie!!!!!! Do mnie!!!!! Nie słuchajcie jej!!!! Do mnie !!!!!!! Do mnie !!!!!!! Do mnie !!!!!! Marta ty nie musisz sama kasy zbierać a ja tak i mi stówa w tą czy w tą robi wielką różnicę!!!!! Do mnie!!!! Do mnie!!!!! Każdy kogo namówię będzie mógł miziać moje psy cały dzień 20godz. za free!!!!! Do mnie !!! Do mnie!!!! Do mnie!!!! Nie do niej!!!! Do mnie!!!! PS: Jakby ktoś miał wątpliwości to ja nie jestem chora psychicznie. Wszystko ze mną OK. I właśnie dlatego zależy mi bardzo na tym żebyś się zgłosił do mnie :]. Quote
MakeBelieve Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ula, opanuj sie, ok? Uwierz mi, że mi to jest ważne, bo sama zbieram na swój obóz -.- Wiec sie uspokój ... Jak ktos bedzie chcial, to wiecie, pw czy cos :) Bede wdzieczna. I Ula nie musisz komentowac mojej odpowiedzi :P Quote
Rudawa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wy mi powiedzcie, czemu tam w ośrodku nie ma neta ;// Wiesz co Kadra zawsze jakiś laptop z netem ma. A mi się wydaje, teraz doszłam do takiego wniosku, że Klaudia może przecież zamówić sobie brita przez neta w domu i zamówić go na adres ośrodka oraz na tą datę, na którą będzie jej to potrzebne. Np.: Trzy dni przed obozem zamawiasz worek 15kg na drugi kolejny turnus czy kiedy tam będziesz uważała, że będzie Ci potrzebny. I już prosta sprawa. I nie będziesz musiała psa przestawiać ani zabierać ze sobą zapasu karmy na ponad miesiąc ;). Wiem, wiem mądra jestem. Quote
Rudawa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale zrobię to. Do mnie lepiej (ona jest głupia i wgl. [SIZE=2]). :). Odwdzięczę się jak tylko będę mogła. :) Na wszystkie możliwe sposoby. Quote
Guptasek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 nikt z nas nie jest chory psychicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts