Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Rudawa - Ja tam nie uważam...

Ula jestem ;) albo Lulka. Swoją drogą to Marta ma rację Royal strasznie drogi a masz tam zamiar bardzo długo być. A jak Ci się wg udało namówić rodziców na aż 4/ 5 turnusów? Przecież to masa kasy pójdzie. Obliczyłam, że za sam obóz wyjdzie 8000 zł jeśli jedziesz na pięć turnusów. A gdzie karma dla Fanty, i na lody dla Ciebie? A przecież nie samym chlebem człowiek żyje. A na które konkretnie turnusy się wybierasz? Może na drugi np.? Wydaje mi się, że nie pisałaś o tym wcześniej, jednak ;>.

Posted

Od pierwszego do czwartego, ewentualnie piąty, zależy finansowo.
Mama się bez większego problemu zgodziła, po ozp4 przez miesiąc jej gadałam jak to ja chcę wrócić na cudowny ozp:loveu::razz:
Nie wiem czy kupię tego Royala, macie rację, że drogi... Zależy, jakie tam karmy będą... Normalnie bym przyjechała z zapasem żarcia samochodem, ale z Rzeszowa... Za daleko xd :shake:Chyba, że jakoś przebłagam...:cool3:

Posted

ajj tam :eviltong:
Odliczmy parę kilo smaków gubionych na torze :mad:
Nad karmą to się jeszcze zastanowię, przydałoby się wiedzieć jaka na 100% jest w tym zoologicznym :cool3:
p.s. Trochę się zasiedziałam :crazyeye::shake: Ozp będzie wspaniałym prawie dwumiesięcznym odwykiem od kompa:evil_lol:

Posted

Nie przestawiaj się na strasznie drogiego Royala tylko na coś tańszego i ogólnie dostępnego ;). Na przykład... no nie wiem... Pedigree albo cokolwiek innego ;).

Posted

Klaudia. napisał(a):
Ja Brita w Rzeszowie nie mogę znaleźć, a co dopiero w takim Rynie:evil_lol:
Najlepiej sprawdza się kupowanie przez keko.pl :loveu:

Hmmm ja Brita widze w każdym zoologu w rzeszowie O.o m.in Rotunda, Nowy Świat, Zoologiczny na Rejtana, nawet na Sokoła w małej budzie jest Brit O.o

Posted

jest na rejtana?:crazyeye:
przecież ten sklep zminimalizowali, podzielili na zoologiczno-meblowy :mad:
W Nowym Świecie jest, ale nie widziałam tam 15 kg, a po 5 nie będę kupowała:shake:
Ale dzięki za info, w sumie to zaopatruję się w mniejszym zoologu, a jeśli jakieś inne rzeczy to przez neta :lol: Wygodniej.
Offtop się robi :cool3:
Hehe pewnie niedługo zaczniemy robić listy uczestników, tak jak rok temu ;)
p.s. Wiecie, że na stronie Wandrusa są już fotki z ozp1 i 2? :cool3:

Posted

Klaudia. napisał(a):
jest na rejtana?:crazyeye:
przecież ten sklep zminimalizowali, podzielili na zoologiczno-meblowy :mad:
W Nowym Świecie jest, ale nie widziałam tam 15 kg, a po 5 nie będę kupowała:shake:
Ale dzięki za info, w sumie to zaopatruję się w mniejszym zoologu, a jeśli jakieś inne rzeczy to przez neta :lol: Wygodniej.
Offtop się robi :cool3:
Hehe pewnie niedługo zaczniemy robić listy uczestników, tak jak rok temu ;)
p.s. Wiecie, że na stronie Wandrusa są już fotki z ozp1 i 2? :cool3:

To dlaczego niekupusz 15kg w Krakvecie chociazby? Za darmo przesylka a pod nos ci podwiozą. Zreszta od czegoś jest buzia i można poprosić o zamowienie 15kg w zoologiku w Rzeszowie tylko ze wyjdzie okolo 50zł drożej niz w internecie za te karme ale to wiesz Twoja sprawa jak kupisz. Bo w necie możesz nawet za niecałą stówe kupic 15kg Brita a w zoologiku zamowisz za okolo 120-150 ;)

Posted

Boże jaka ja jestem głupia ! :lol:
Otwierm zdjęcia z OZP1 , zastanawiam się kto to i tak kurcze ja ich znam !
Ale moment tu nie ma Matiego i Olki... i chwila gdzie jest Jake ! :loveu:
Dopiero po 15 zdjęciu się zorientowałam że Jake'a wtedy nei miałam i że to nie OZP4 :eviltong:

Posted

A mnie to szczerze mówiąc dobija ten licznik na wandrusowej stronie ;(. Jeszcze tyle czekania. Ja też tak mam, taką manie obozową już. W zeszłym oku mi się w marcu zaczęło a teraz już w Styczniu. Masakra!!

Posted

Jesteśmy razem!! Ale co z tego!? To czasu nie skróci. Ale zawsze to czas na przygotowanie KASY!! Już 200 zł na moim kącie! Jeszcze tylko 200 zostało. Jeżeli kogoś namówię :/. A mam taką nadzieję :]. Może ktoś z Was jest zainteresowany ale jeszcze nie pewny na 100%? Już ja Cię namówię Osobo ;]!!!!

Posted

Nie prawda do mnie!!!!!! Do mnie!!!!! Nie słuchajcie jej!!!! Do mnie !!!!!!! Do mnie !!!!!!! Do mnie !!!!!! Marta ty nie musisz sama kasy zbierać a ja tak i mi stówa w tą czy w tą robi wielką różnicę!!!!! Do mnie!!!! Do mnie!!!!! Każdy kogo namówię będzie mógł miziać moje psy cały dzień 20godz. za free!!!!! Do mnie !!! Do mnie!!!! Do mnie!!!! Nie do niej!!!! Do mnie!!!!

PS: Jakby ktoś miał wątpliwości to ja nie jestem chora psychicznie. Wszystko ze mną OK. I właśnie dlatego zależy mi bardzo na tym żebyś się zgłosił do mnie :].

Posted

Ula, opanuj sie, ok? Uwierz mi, że mi to jest ważne, bo sama zbieram na swój obóz -.- Wiec sie uspokój ...
Jak ktos bedzie chcial, to wiecie, pw czy cos :) Bede wdzieczna.
I Ula nie musisz komentowac mojej odpowiedzi :P

Posted

Wy mi powiedzcie, czemu tam w ośrodku nie ma neta ;//

Wiesz co Kadra zawsze jakiś laptop z netem ma. A mi się wydaje, teraz doszłam do takiego wniosku, że Klaudia może przecież zamówić sobie brita przez neta w domu i zamówić go na adres ośrodka oraz na tą datę, na którą będzie jej to potrzebne. Np.: Trzy dni przed obozem zamawiasz worek 15kg na drugi kolejny turnus czy kiedy tam będziesz uważała, że będzie Ci potrzebny. I już prosta sprawa. I nie będziesz musiała psa przestawiać ani zabierać ze sobą zapasu karmy na ponad miesiąc ;). Wiem, wiem mądra jestem.