Kasia&Mela Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jestem nieskapnięta, wiem :eviltong: Tak sobie myślałam, że raczej nie jechałabyś na zawody z Borysem... :evil_lol: Ale przecież Jake nie jest twoim psem (mam nadzieję, że znowu się nieskompromitywałam :roll:). mogłybyśmy się kiedyś spotkać na zawodach, bo np. w Sopocie byłam. Tyle, że ja na debiut z Melą to sobie chyba jeszcze poczekam parę lat :diabloti: na razie jestem jako widownia... Quote
Ola164 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Oj, Borcio jest idealny na zawody :loveu: A do miziania to już w ogóle :loveu: Borys <3 Ja chce znowu Boryska <3 Mrrrr i ta pościel.... :roll: Kasia - Jake to west Rysi :P Quote
Guptasek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jake to mój pies :eviltong: Ej pytanie do Olki , Korkaod razu łapała frisbee ? Quote
Chein Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Klaudia. napisał(a):ja się pochwalę, że zaczynam trenować w 2011, pewnie koło marca jak śnieg zniknie i będzie sucho, bo ZK ma tor tylko na świeżym powietrzu... Co prawda będę musiała dojeżdżać dwoma autobusami i iść kilometr, ale czego się nie robi dla tego głupiego psa ;D A ja razem z tobą. ^ W tym (tj. przyszłym xD) roku też mam zamiar się na OZP wybrać. :) Quote
Ola164 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rysiu - tak, przecież w tamtym roku na obozie zaczęła bawić się z nią w frisbee ;) Na początku się szarpałyśmy i zachęcałyśmy troszkę a potem łapała od razu ;) Quote
Guptasek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 :loveu::loveu:Ale z powietrza ? Bo Jake nie chce łapac z powietrza -.- Dziś do Ciebie wieczorkiem zadzwonie bo mam darmowe ! Quote
Kasia&Mela Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Kasia - Jake to west Rysi :P Ojoj - wiedziałam że coś palnęłam....Ale ja dalej twojego westa Rysiu kojarzę tylko jako Pana Szczotka... ;) Quote
Guptasek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Pan Szczotek To Jake :loveu: A Co tam u Meli , jak treningi ? :)) Quote
Kasia&Mela Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Treningi cuuudowne :loveu::loveu::loveu: Ale męczymy się ze strefami... :p Jak strefy uczysz? Zatrzymywane? Quote
Guptasek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 tak , zatrzymywanie :) Ale ja ze strefami nigdy nie miałam problemów :eviltong: Quote
Kasia&Mela Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zatrzymywane najlepsze! :eviltong: Szczęściara z ciebie :lol: Ja stref pilnuję, bo Mela jest coraz szybsza (schudła) i od razu uczę "na zapas". Docelowo to będzie baaardzo szyyybka i będę za nią biegać :evil_lol: Już to widzę :roll: Na razie jest ode mnie bardzo zależna i wysyła się max. 25 cm :diabloti: Moja agilitowa goldenka... Targetujesz? Quote
Guptasek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Z Kufą owszem .. Ale z Jacuśem mało robie :D Quote
Fantowa Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a o co chodzi z targetowaniem? ;D na czym to polega? Quote
Kasia&Mela Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Targetowanie to dotykanie przez psa targetu nosem lub łapą :razz: [FONT=Arial]"Najprościej rzecz ujmując, targetowanie polega na dotykaniu przez zwierzę określonego obiektu (targetu) nosem lub łapą. Jeśli tylko uda się przekazać mu, że po dotknięciu go otrzyma nagrodę, wówczas będzie z pasją powtarzać to zachowanie - a my będziemy mogli wykorzystać je w dalszym szkoleniu." Przydaje się do uczenia stref w agility ;)[/FONT] [FONT=Arial]Na przykład takie coś znalazłam - [/FONT] [FONT=Arial]http://www.youtube.com/view_play_list?p=BEE4D280349FF5B4&playnext=1&v=qWPS7SadCE8[/FONT] [FONT=Arial]Tutaj akurat jest stół, a nie strefy, ale i tak można się skapnąć o co chodzi. Znaleźć więcej filmików?[/FONT] Quote
kamila lakusiowa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ja ogólnie obóz POLECAM!!!! Jestn BOSKO!!!! Quote
Merenwen Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A tak na marginesie - poszły już dyplomy do Oli od Małej i Sandry? ;> Quote
Guptasek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Klaudia , Oj tam , oj tam co nie ?:eviltong: Witaj Kama ! :loveu: Quote
zielony Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Witam. Przepraszam bardzo osoby, którym miałem przesłać filmy. Posiałem gdzieś nagrana płytkę. Jak tylko znajdę dam znać. Jeszcze raz przepraszam. Marek Quote
Guptasek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 :mad::mad::mad: A tak swoją drogą , przypomniało mi się że teraz mogę wcześniej krzyczeć " Ciemno już " :p Quote
Fantowa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 haha ;D szkoda, że Wandrus nie organizuje zimowych obozów z psem :mad::mad: Podobno kiedyś organizowano, ale za mało chętnych było... teraz tylko odliczać dni do wandrusowego obozu letniego :razz: Fantozwierz już się cieszy :evil_lol: p.s. a wiecie, że do wakacji "tylko" 199 dni? :cool3: Quote
Estowa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 zielony napisał(a):Witam. Przepraszam bardzo osoby, którym miałem przesłać filmy. Posiałem gdzieś nagrana płytkę. Jak tylko znajdę dam znać. Jeszcze raz przepraszam. Marek Trzymamy kciuki za znalezienie ;> Quote
kamila lakusiowa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Guptasek napisał(a):Witaj Kama ! :loveu: Ja również Witam :) Quote
Guptasek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witajcie w nowym roku ! Wie ktoś może w jakich terminach będą obozy wakacyjne 2011 ? ;) I czy może ilość dni się zmieni i cena :evil_lol: Quote
Recommended Posts