Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

pamiętam, jak kol z 16 zamkneły domek z kluczem, i wszystko było pozamykane i trzeba było drzwi wywalać. XD
Spanie w 10 osób + 10 psów w jednym domku...ach superaśnie <3

Posted

Pin napisał(a):
pamiętam, jak kol z 16 zamkneły domek z kluczem, i wszystko było pozamykane i trzeba było drzwi wywalać. XD

hahaha ;D
ejj laskii ja chcę już tak seryjnie na ten obóz, boo jak teraz wspominamy, to ja sobie też wspominam... nooo ;D chcę już sobie wypocząć, aa nie teraz o 23.00 'czytam' lekturę na jutro ;D mwhahaha ;D

Posted

Uch... Jaka szkoda, że teraz to ja jestem w szkole i nie mogę sobie tych zdjęć obejrzeć, ale jak tylko wrócę to włączę kompa ^^ Ja też już chcę ten obóz, rezerwację to chyba naprawdę w styczniu zrobię ;) Jeszcze 289 dni ;D

Posted

[quote name='Keja']Uch... Jaka szkoda, że teraz to ja jestem w szkole i nie mogę sobie tych zdjęć obejrzeć, ale jak tylko wrócę to włączę kompa ^^ Ja też już chcę ten obóz, rezerwację to chyba naprawdę w styczniu zrobię ;) Jeszcze 289 dni ;D[/QUOTE]
jeśli w styczniu pojawi się oferta na 2011 ;D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Keja']Uch... Jaka szkoda, że teraz to ja jestem w szkole i nie mogę sobie tych zdjęć obejrzeć, ale jak tylko wrócę to włączę kompa ^^ Ja też już chcę ten obóz, rezerwację to chyba naprawdę w styczniu zrobię ;) Jeszcze 289 dni ;D[/QUOTE]
teraz do wakacji 232 ;D

Posted

Odliczamy ? :eviltong:

Odliczamy!
A tak wogóle to co u was słychać :mad:? Guptasek, jak z Panem Szczotkiem? Już się agilitujecie :cool3:? A co u Oli od Korki i innych? Piszcie i opowiadajcie :eviltong:

Posted

Co u nas? U nas nic specjalnego. Szkoła leci w nieziemskim tempie. Nawet nie wiem kiedy minęły te dwa miesiące. Ale do ozp oczywiście się spieszy <3

Korka? Korka już przywykła do tego, że gdy wracam jest już całkiem ciemno i nie ma nawet czasu na jakąś dłuższą zabawę na zewnątrz. Moja popołudniowa zmiana chyba jej jednak odpowiada, bo rodzice rozbestwili ją do reszty ^^ Korek rządzi całym domem. Poza tym ubóstwia weekendy i długie spacery po łąkach.

Jutro jadę do schroniska, chcę być wolontariuszką. Oj, zazdrośnik się w niej obudzi :P

A co tam u Ciebie Kasiu i u Meli?

Posted

A co tam u Ciebie Kasiu i u Meli?
U mnie też szkoła potrafi być zabójcza, ale w sumie nie jest tak źle :lol: Mela jakoś żyje, ja też. Od września chodzimy na agility do Cavano i jesteśmy zupełnie zakręcone jeśli o to chodzi :evil_lol: Mi się na zajęciach strasznie podoba, a Meli jeszcze bardziej, więc tylko ciągle czekamy weekendu, bo wtedy ćwiczymy. Oprócz agility myślę też o wystawianiu Meli :roll: Na razie rodowód dochodzi pocztą. Nie wiem czy z tego wystawiania coś będzie, ale zobaczymy. Tak więc u nas jest w porządku, a nawet bardzo dobrze, bo udało mi się "zużytkowić sportowo" mojego leniuszka :multi: Efekty pracy są wielkie: Mela chudnie :diabloti: co jest niezwykłe przy jej pasji do jedzenia, mamy lepszy kontakt i coś co obie uwielbiamy robić.

Posted

Ma agility zaczniemy trenować w Sopocie . Ale dopiero w styczniu , lutym albo marcu . :roll: Teraz nie ma w zadnym klubie podstawowego kursu :-(
Chce iść a podstawowe posłuszeństwo i na taniec z psem :)
Do przedszkola już nie chodzimy bo jest do dupy. Wgl. ten cały wychwalany przez p.Marka Hauward jest dziwny...
Niby szkoła bez kolców a połowa psów w kolczatkach :roll: nie podoba mi się to..
Jutro albo za tydzień idę zrobić niespodziankę naszej treserce i się pokażemy na zajęciach :))
Olcyś jak tam twój wolontariat ?;)
Jutro doi Ciebie zadzwonie bo ma darmowe wekeendy ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pin napisał(a):

Pinuś, dokładnie xD
i do tego jeśli masz psy, które za soba nie prze[padają pod jednym dachem xd

Posted

Ma agility zaczniemy trenować w Sopocie . Ale dopiero w styczniu , lutym albo marcu . :roll: Teraz nie ma w zadnym klubie podstawowego kursu :-(
To będziesz dojeżdżać do Sopotu :razz:? A w jakim klubie zamierzasz trenować?
Chce iść a podstawowe posłuszeństwo i na taniec z psem :smile:
Mela była na podstawowym posłuszeństwie daaawno temu. A są specjalne zajęcia z tańca z psem? Jeśli tak to ja bym się kiedyś może udała na takie coś 8) Niezły pomysł.
Wgl. ten cały wychwalany przez p.Marka Hauward jest dziwny...
Niby szkoła bez kolców a połowa psów w kolczatkach :roll: nie podoba mi się to..
Hauward?

Posted

Guptasek napisał(a):
Klub BAT

Taniec z psem jest :) Tylko czekamy na wynajęcie jakiejś sali :)

Tak Hauward... nie polecam.

To teraz będziesz Nietoperzem :smile: Fajnie. Zamierzasz ćwiczyć z Panem Szczotkiem czy też z Borysem? Bo z Borysem chyba już gdzieś trenowałaś, no nie? A ten taniec z psem to super pomysł może w Wawie też by się znalazło takie coś :)

Posted

w Wawie na pewno jest :]
ja się pochwalę, że zaczynam trenować w 2011, pewnie koło marca jak śnieg zniknie i będzie sucho, bo ZK ma tor tylko na świeżym powietrzu...
Co prawda będę musiała dojeżdżać dwoma autobusami i iść kilometr, ale czego się nie robi dla tego głupiego psa ;D
Do obozu też odliczam ;D a dokładniej do początku wakacji, bo może w tym roku zmienią terminy i będzie klapa ;D

Posted

Klaudia. napisał(a):
ja się pochwalę, że zaczynam trenować w 2011, pewnie koło marca jak śnieg zniknie i będzie sucho, bo ZK ma tor tylko na świeżym powietrzu...
Co prawda będę musiała dojeżdżać dwoma autobusami i iść kilometr, ale czego się nie robi dla tego głupiego psa ;D
Super, że zaczniesz trenować :razz:
WIADOMOŚĆ DO GUPTASKA:
Byłaś na zawodach w Sopocie w lipcu (14-15?)???????? Z Borysem???????????