Guptasek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kasia - ile masz lat ? :) Klaudia - nie wiem czy wezme 2 psy , bo to troche bez sensu , bo będą się broniły na wzajem ... wiem bo raz byłam i z Kufą i z Borysem ... a poza tym Borys nie lubi tych wszystkich bajerów , zresztą sama widziałaś :) Kufie się po sterylce wszystko super goiło :) A miała ropomacicze , Zresztą ten psiak był taki chorowicie ułomny ! :P O Moja dziewczyna się pojawiła ! ^^ To Wimiziaj ode mnie puszka ! :* Księżniczkę i w ogóle ! wycałuj ją , i WYCZESZ :D To będziesz miała szczeniaczkowe futerko ! ^^ A tak poza tym to na obozach jest dużo kundelków , Na ozp1 rodowód miały ze 4 psy... A poza tym z tego co pamiętam nigdy nei było czegoś takiego że kunelki są gorsze , pies to pies ! :) Nie licząc ozp5 i Edka kredka -.- Prawda Olu ? Quote
Fantowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 kasia8579 napisał(a):Ale jak pisałam na ich e-maila to ktoś mi tam odpisał że 20zł za dzień - za drugiego psiaka ;) eeee tam, najwyzej przemycisz 2 psiaka ;D Quote
Fantowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ola164 napisał(a):Widomo, pinować trzeba do wyciągniecia szwów, ale po 2-3 dniach po operacji pies zachowuje się już normalnie. Klaudia - zawsze można to zrobić w ferie albo w przerwie majowej żebyś była przy psie przez jakiś czas ;) chyba skusze sie na swiata majowe, bo jakos tak w ferie za zimno mi sie wydaje bedzie ;D Quote
Fantowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Guptasek napisał(a):Kasia - ile masz lat ? :) Klaudia - nie wiem czy wezme 2 psy , bo to troche bez sensu , bo będą się broniły na wzajem ... wiem bo raz byłam i z Kufą i z Borysem ... a poza tym Borys nie lubi tych wszystkich bajerów , zresztą sama widziałaś :) taaak, szczegolnie wody nie lubil ;D ale ta fotka z filmiku Oli mnie rozbraja, ta z ta zabawka ;D Kufie się po sterylce wszystko super goiło :) A miała ropomacicze , Zresztą ten psiak był taki chorowicie ułomny ! :P Wezzz nie strasz, boo Korka miala, Kufa... bo sie zaczynam o Fante bac... Quote
Guptasek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oj , tak Borys kocha Wodę ! i zabawki w szczególności xDD Swoją drogą jestem ciekawa czy Jake polubi wodę :D Ej , a na turnus jedziemy z Matim i Franią , co nie :D Quote
Ola164 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Edek Kredek to inna historia. Co do Matiego i Franusi to jo, jo xD Ksiezniczka musi byc! Ja chce blabladola! Quote
Fantowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Klaudia. napisał(a):taaak, szczegolnie wody nie lubil ;D ale ta fotka z filmiku Oli mnie rozbraja, ta z ta zabawka ;D Kufie się po sterylce wszystko super goiło :) A miała ropomacicze , Zresztą ten psiak był taki chorowicie ułomny ! :P Wezzz nie strasz, boo Korka miala, Kufa... bo sie zaczynam o Fante bac... sorry za ten post, edytowac sie nie da, a ja cos pokrecilam... Quote
Fantowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Guptasek napisał(a):Oj , tak Borys kocha Wodę ! i zabawki w szczególności xDD Swoją drogą jestem ciekawa czy Jake polubi wodę :D Ej , a na turnus jedziemy z Matim i Franią , co nie :D ejj a ja chce jeszcze z Nefrula i Marcinem ^^ Nefre na boczek, na boczek ;D super suka! a pamietacie jak przynosila wyrzucone na dwor ubrania Marcina przez Ciocie Age? alboo tajemnicza zawartosc lodowki?;D Quote
kasia8579 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Guptasek - ja mam 14lat ;) A ile płaciłaś za dwa pieski ? :D Mam jeszcze jedno pyt. czy cena biletu jest już w tym 1599zł ? :DD Quote
Keja Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ola164 napisał(a):Edek Kredek to inna historia. A jaka ? ;) Quote
Ola164 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Za bilet trzeba dopłacić... Edek Kredek, był to chłopak z innego obozu, który za każdym razem widząc mnie z Korką obrzucał nas chamskimi tekstami, bo przecież "mój pies wygląda jak szczur"... :/ Quote
Keja Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ola164 napisał(a): Edek Kredek, był to chłopak z innego obozu, który za każdym razem widząc mnie z Korką obrzucał nas chamskimi tekstami, bo przecież "mój pies wygląda jak szczur"... :/ Hrrr... Nie lubię takich ludzi. Każdy psiur jest piękny ;) Quote
Keja Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Co tu taka cisza :crazyeye: Ja bym z chęcią posluchala jeszcze kilku historii z obozu z poszczególnych turnusów. Kto opowie? Może o tych domkach, bo się wciągnęlam :evil_lol: Quote
Guptasek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jutro Ci opisze historie z moich 5 turnusów :) bo dziś mam od cholery nauki i jeszcze basen !:roll: Quote
Keja Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A ja wlaśnie w środę mam strasznie ciężki dzień, a dzisiaj luz :eviltong: Ale ta praca z historii mnie przeraża, bo malo umiem, a muszę mieć 5... :shake: Basen? Lubię, ale nie mogę tak co tydzień chodzić, bo mam coś z zatokami i zaraz mi łeb wysiada... :angryy: No to się w takim razie do jutra nie mogę doczekać :razz: Quote
karola&gacek Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Keja napisał(a):Co tu taka cisza :crazyeye: Ja bym z chęcią posluchala jeszcze kilku historii z obozu z poszczególnych turnusów. Kto opowie? Może o tych domkach, bo się wciągnęlam :evil_lol: och domki, domki. Są wspaniałe :cool3: mi było zimno w nocy, jeżeli ktoś rozmawia w drugim pokoju słyszysz to jakbyś stała obok nich, jest radyjko i ta wspaniała wykładzina do której wszystko się przyczepia :) ale i tak w domku spędzasz tylko godzine w ciągu dnia (w zależności o której wstajesz xd). Quote
Kasia&Mela Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 karola&gacek napisał(a):och domki, domki. Są wspaniałe :cool3: mi było zimno w nocy, jeżeli ktoś rozmawia w drugim pokoju słyszysz to jakbyś stała obok nich, jest radyjko i ta wspaniała wykładzina do której wszystko się przyczepia :) ale i tak w domku spędzasz tylko godzine w ciągu dnia (w zależności o której wstajesz xd). Te domki mają niewątpliwie swój jakiś nieodparty urok :cool3: aż się chce tam znowu być..! No i jak się stoi na zewnątrz, przy domku to też WSZYSTKO słychać :lol: Podsłuch ułatwiony... A ja tak straasznie tęsknię za obozikiem :sad::sad::sad: byłam 2 lata temu, bo przecież w tym roku odwołali ozp5... Dlatego w następne wakacje jadę na 2 turnusy. Muszę odrobić stracony czas ;-) Quote
Fantowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 karola&gacek napisał(a):och domki, domki. Są wspaniałe :cool3: mi było zimno w nocy, jeżeli ktoś rozmawia w drugim pokoju słyszysz to jakbyś stała obok nich, jest radyjko i ta wspaniała wykładzina do której wszystko się przyczepia :) ale i tak w domku spędzasz tylko godzine w ciągu dnia (w zależności o której wstajesz xd). wiesz, mi zawsze w nocy było za gorąco ;D radia chyba nawet nie było, albo nie widziałam ^^ najlepiej to się w 15 drzwi balkonowe zamykały, ale to chyba nie tylko tam ;D jak nie kopnęłaś to się w życiu nie zamknęły. alee te domki są najj i chcę tam wrócić ;D Quote
Keja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 He he. :evil_lol: Coraz bardziej mi się ten obóz podoba. Lubię takie warunki xd. I przy okazji można sobie podsluchać ciekawe rozmowy, no zawsze mi tego brakuje na wycieczkach klasowych :diabloti: A historie ? Coś tam bylo z kurkiem od zlewu itp. :razz: O i jak poszlo to integrowanie z innymi obozami? :cool3: Quote
Fantowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Keja napisał(a):He he. :evil_lol: Coraz bardziej mi się ten obóz podoba. Lubię takie warunki xd. I przy okazji można sobie podsluchać ciekawe rozmowy, no zawsze mi tego brakuje na wycieczkach klasowych :diabloti: A historie ? Coś tam bylo z kurkiem od zlewu itp. :razz: O i jak poszlo to integrowanie z innymi obozami? :cool3: kureek od zlewuu, taak ;D gdy sobie chciałam kulturalnie umyć zęby, to on spadał, nierzadko uwalił mnie w nogę ;D alee trzeba go było znaleźć, nałożyć i odkręcić wodę ^^ oooo emokoleżance to lepiej opowie Rysia ;p Quote
Ola164 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Emo-dance :roll: Jak ja kocham OZP :loveu: Jelisli inni uczestnicy z ozp4 nie maja nic przeciwko to moge wyslac Ci prezentacje z naszego turnusu :) Jest cos kolo 50 slajdow i mozna sie w troche o obozie dowiedziec :) To jak? Quote
Fantowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 mi tam nie przeszkadza ;p zresztą zdjęcia i tak się pojawią na stronie wandrusa, także tak czy siak każdy może zobaczyć te zdj., które są w prezentacji ^^ pokręciłam, wiem ^^ chodziło mi o to, że ja jak najbardziej się zgadzam ^^ Quote
Guptasek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja też się zgadzam !! :) Widze że ktoś tak jak ja chce się ze mną integrować z innymi obozikami :D ! :) Teraz to mi się nie chce pisać tych histori !! :D jestem padnięta ! Quote
Recommended Posts