Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Kasia - ile masz lat ? :)

Klaudia - nie wiem czy wezme 2 psy , bo to troche bez sensu , bo będą się broniły na wzajem ... wiem bo raz byłam i z Kufą i z Borysem ... a poza tym Borys nie lubi tych wszystkich bajerów , zresztą sama widziałaś :)

Kufie się po sterylce wszystko super goiło :) A miała ropomacicze , Zresztą ten psiak był taki chorowicie ułomny ! :P

O Moja dziewczyna się pojawiła ! ^^ To Wimiziaj ode mnie puszka ! :* Księżniczkę i w ogóle ! wycałuj ją , i WYCZESZ :D To będziesz miała szczeniaczkowe futerko ! ^^

A tak poza tym to na obozach jest dużo kundelków , Na ozp1 rodowód miały ze 4 psy...
A poza tym z tego co pamiętam nigdy nei było czegoś takiego że kunelki są gorsze , pies to pies ! :)
Nie licząc ozp5 i Edka kredka -.- Prawda Olu ?

Posted

Ola164 napisał(a):
Widomo, pinować trzeba do wyciągniecia szwów, ale po 2-3 dniach po operacji pies zachowuje się już normalnie.
Klaudia - zawsze można to zrobić w ferie albo w przerwie majowej żebyś była przy psie przez jakiś czas ;)

chyba skusze sie na swiata majowe, bo jakos tak w ferie za zimno mi sie wydaje bedzie ;D

Posted

Guptasek napisał(a):
Kasia - ile masz lat ? :)

Klaudia - nie wiem czy wezme 2 psy , bo to troche bez sensu , bo będą się broniły na wzajem ... wiem bo raz byłam i z Kufą i z Borysem ... a poza tym Borys nie lubi tych wszystkich bajerów , zresztą sama widziałaś :)

taaak, szczegolnie wody nie lubil ;D ale ta fotka z filmiku Oli mnie rozbraja, ta z ta zabawka ;D

Kufie się po sterylce wszystko super goiło :) A miała ropomacicze , Zresztą ten psiak był taki chorowicie ułomny ! :P
Wezzz nie strasz, boo Korka miala, Kufa... bo sie zaczynam o Fante bac...

Posted

Klaudia. napisał(a):
taaak, szczegolnie wody nie lubil ;D ale ta fotka z filmiku Oli mnie rozbraja, ta z ta zabawka ;D

Wezzz nie strasz, boo Korka miala, Kufa... bo sie zaczynam o Fante bac...

sorry za ten post, edytowac sie nie da, a ja cos pokrecilam...

Posted

Guptasek napisał(a):
Oj , tak Borys kocha Wodę ! i zabawki w szczególności xDD
Swoją drogą jestem ciekawa czy Jake polubi wodę :D
Ej , a na turnus jedziemy z Matim i Franią , co nie :D

ejj a ja chce jeszcze z Nefrula i Marcinem ^^
Nefre na boczek, na boczek ;D
super suka!
a pamietacie jak przynosila wyrzucone na dwor ubrania Marcina przez Ciocie Age?
alboo tajemnicza zawartosc lodowki?;D

Posted

Za bilet trzeba dopłacić...

Edek Kredek, był to chłopak z innego obozu, który za każdym razem widząc mnie z Korką obrzucał nas chamskimi tekstami, bo przecież "mój pies wygląda jak szczur"... :/

Posted

Ola164 napisał(a):

Edek Kredek, był to chłopak z innego obozu, który za każdym razem widząc mnie z Korką obrzucał nas chamskimi tekstami, bo przecież "mój pies wygląda jak szczur"... :/

Hrrr... Nie lubię takich ludzi. Każdy psiur jest piękny ;)

Posted

Co tu taka cisza :crazyeye:
Ja bym z chęcią posluchala jeszcze kilku historii z obozu z poszczególnych turnusów. Kto opowie? Może o tych domkach, bo się wciągnęlam :evil_lol:

Posted

A ja wlaśnie w środę mam strasznie ciężki dzień, a dzisiaj luz :eviltong: Ale ta praca z historii mnie przeraża, bo malo umiem, a muszę mieć 5... :shake: Basen? Lubię, ale nie mogę tak co tydzień chodzić, bo mam coś z zatokami i zaraz mi łeb wysiada... :angryy:
No to się w takim razie do jutra nie mogę doczekać :razz:

Posted

Keja napisał(a):
Co tu taka cisza :crazyeye:
Ja bym z chęcią posluchala jeszcze kilku historii z obozu z poszczególnych turnusów. Kto opowie? Może o tych domkach, bo się wciągnęlam :evil_lol:

och domki, domki. Są wspaniałe :cool3: mi było zimno w nocy, jeżeli ktoś rozmawia w drugim pokoju słyszysz to jakbyś stała obok nich, jest radyjko i ta wspaniała wykładzina do której wszystko się przyczepia :) ale i tak w domku spędzasz tylko godzine w ciągu dnia (w zależności o której wstajesz xd).

Posted

karola&gacek napisał(a):
och domki, domki. Są wspaniałe :cool3: mi było zimno w nocy, jeżeli ktoś rozmawia w drugim pokoju słyszysz to jakbyś stała obok nich, jest radyjko i ta wspaniała wykładzina do której wszystko się przyczepia :) ale i tak w domku spędzasz tylko godzine w ciągu dnia (w zależności o której wstajesz xd).
Te domki mają niewątpliwie swój jakiś nieodparty urok :cool3: aż się chce tam znowu być..! No i jak się stoi na zewnątrz, przy domku to też WSZYSTKO słychać :lol: Podsłuch ułatwiony... A ja tak straasznie tęsknię za obozikiem :sad::sad::sad: byłam 2 lata temu, bo przecież w tym roku odwołali ozp5... Dlatego w następne wakacje jadę na 2 turnusy. Muszę odrobić stracony czas ;-)

Posted

karola&gacek napisał(a):

wiesz, mi zawsze w nocy było za gorąco ;D
radia chyba nawet nie było, albo nie widziałam ^^
najlepiej to się w 15 drzwi balkonowe zamykały, ale to chyba nie tylko tam ;D jak nie kopnęłaś to się w życiu nie zamknęły.
alee te domki są najj i chcę tam wrócić ;D

Posted

He he. :evil_lol: Coraz bardziej mi się ten obóz podoba. Lubię takie warunki xd. I przy okazji można sobie podsluchać ciekawe rozmowy, no zawsze mi tego brakuje na wycieczkach klasowych :diabloti:
A historie ? Coś tam bylo z kurkiem od zlewu itp. :razz: O i jak poszlo to integrowanie z innymi obozami? :cool3:

Posted

Keja napisał(a):
He he. :evil_lol: Coraz bardziej mi się ten obóz podoba. Lubię takie warunki xd. I przy okazji można sobie podsluchać ciekawe rozmowy, no zawsze mi tego brakuje na wycieczkach klasowych :diabloti:
A historie ? Coś tam bylo z kurkiem od zlewu itp. :razz: O i jak poszlo to integrowanie z innymi obozami? :cool3:

kureek od zlewuu, taak ;D
gdy sobie chciałam kulturalnie umyć zęby, to on spadał, nierzadko uwalił mnie w nogę ;D alee trzeba go było znaleźć, nałożyć i odkręcić wodę ^^
oooo emokoleżance to lepiej opowie Rysia ;p

Posted

Emo-dance :roll:

Jak ja kocham OZP :loveu:

Jelisli inni uczestnicy z ozp4 nie maja nic przeciwko to moge wyslac Ci prezentacje z naszego turnusu :) Jest cos kolo 50 slajdow i mozna sie w troche o obozie dowiedziec :)

To jak?

Posted

mi tam nie przeszkadza ;p
zresztą zdjęcia i tak się pojawią na stronie wandrusa, także tak czy siak każdy może zobaczyć te zdj., które są w prezentacji ^^
pokręciłam, wiem ^^
chodziło mi o to, że ja jak najbardziej się zgadzam ^^

Posted

Ja też się zgadzam !! :)

Widze że ktoś tak jak ja chce się ze mną integrować z innymi obozikami :D ! :)

Teraz to mi się nie chce pisać tych histori !! :D
jestem padnięta !