Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Ja i mój biały przyjaciel chodzimy do przedszkola :)
Zaczniemy sie agilitować za jakieś 4 miesiące :)
Ogólnie biały puszek się baaardzo szybko uczy ! :]

Borys żyje :]
Planujemy pójść na posłuszeństwo i agility , jak robie z siebie idiotkę biegam krzycze i sie podniecam i wgl to on się wtedy tak fajnie napala , odbija mi się od brzucha i sie ukłania i wgl :]

Posted

U nas kompletny brak czasu...
Ja chodzę do szkoły na popołudnie... Korka póki co spędza czas z moim bratem, który za tydzień zaczyna rok szkolny...

Póki co Korniszon jakoś to znosi, ale jak to się ułoży dalej to nie wiem...
Opanowała kilka nowych sztuczek, ale i tak jest niegrzeczna i regularnie raz na czas robi nam w domu demolkę...
Taki już urok mojego kundliszona :loveu:

Posted

Hej wszystkim ;) Naczytalam się trochę Waszych opinii na temat tego obozu, i mam zamiar pojechać na niego za rok (2011) z moją czarną labradorką na turnus 3. Możecie mi napisać kto się wybiera na niego za rok i z jakim psem (no i na jaki turnus ;)) Będę bardzo wdzięczna za wprowadzenie ^^

Posted

He he ;) No więc właściwie myślę, że pasuje mi chyba każdy turnus, ale jakoś się na 3 uparłam jak przeglądałam zdjęcia z 2009 roku ^^ A jeśli można wiedzieć jakie macie psy? Chodzi mi głównie o płeć i wielkość ;p

Posted

Ja Pojadę z Weścikiem , Samiec :) Będzie miał rok i 1/2 miesiące :))
Ja będę miała wtedy skończone 16 :)
Oj Tak , INO raz xDD
HAHAHA ^^ Ola ale kupujemy se megafon , no nie ? ;>

Posted

No, ba! Megafon musi być :D

Ja pojadę z kundelkiem (suczka), ma na imię Korka i w przyszłym roku będzie mieć około 3 lat.
A ja prawie 17, ale i tak na to nie wyglądam :D

Posted

Ja będę mieć wtedy 15. No niestety jestem najmlodsza ;p Moje psisko będzie mieć rok i miesiąc, teraz ma 3 miesiące ;) Ma na imię Keja... A ja Gabi, ale tego nie lubie ^^ Jest labkiem. Wszystkie domki są 2 osobowe? Oj, nie wiem czy kogoś do pokoju znajdę xd.

Posted

O to dobrze, nawet bardzo :razz: Oby tylko Kejuch na czas obozu cieczki nie dostal ... Ale powinna mieć między 6 a 9 miesiącem, więc na razie się nie przejmuje. Są na jakiejś stronie zdjęcia z obozu w tym roku? Jeśli tak to możecie mi link podać ? :p

Posted

O, wielkie dzięki ;) Piękne psiaki. :dog:
Myślicie, że taki roczny labek będzie zbyt energiczny żeby uprawiać agility czy właśnie będzie się nadawał idealnie? Sor, wiem jestem "trochę" nachalna :evil_lol:

Posted

Hyhy, szykujcie się na powstanie forum SHiRowego xD
Na 3 turnus prawdopodobnie, 18 chętnych jak narazie, i to na następny rok już tyle XD
I prawdopodobne będzie, że będziecie znosić mojego potwora + rude wredne :> I koniec tekstów 'Pin chce tollera!' XD